![]() |
Cytuj:
|
Ciekaw jestem
Czy morderstwo beholdera na 12 lvl palkiem [39 dist. kusza] jest czymś godnym uwagi , czy to jest zjawisko powszechne?
Po drugie :) Teraz mam 13 lvl i 40 dist i masakruje mojego 6 beho patrze kasa, worek, a w worku two-handed sword. jakaz moja radocha wielka byla!!! zno 0.45 k do przodu :) |
Od początku wojny mineło już ponad miesiąc a nic nie wstazuje na to żeby się skończyła. Aberratio Vs Vision (25:42) czyli już prawie jest 70 fragów. Też z Aberratio zaczynają odchodzić ludzie więc czuję ze już nie mają szans : >)
GL Vision. |
Cytuj:
:cup: :cup: GRATULACJE :cup: :cup: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
oł yea
Cytuj:
@topic mam nadzieję że ktoś z Vision lub Abberiato sie pofatyguje i filmik z ostatniej akcji rzuci na forum :P |
Film z akcji jest, jednak watpie zeby osoba ktora go robila wzocila go na forum, poniewaz nigdy tego nie robi
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Aberratio OWNEEEEDDD !!:evul: |
up: Sam mówisz nigdy nie mów nigdy jednak powiedziałeś Aberratio owned. Zastanów sie co piszesz zanim to zrobisz.
|
@up Fajnie :)
|
Cytuj:
btw. patrzcie na to... http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1451174 sie porobilo... |
20:29 Magrami [150]: petro zrob cos
20:29 Taifun Devilry [275]: spokojnie 20:29 Magrami [150]: jak spokojnie, jak przegrywamy 20:30 Taifun Devilry [275]: o to sie nie martw 20:30 Magrami [150]: czemu? 20:30 Taifun Devilry [275]: yamaha i anaboll hunted 20:30 Magrami [150]: jak to lol? 20:30 Taifun Devilry [275]: a tak, bo widze co sie dzieje ;] 20:30 Magrami [150]: dobrze ;d 20:30 Taifun Devilry [275]: nie przegracie tego 20:30 Magrami [150]: no teraz raczej tak 20:30 Taifun Devilry [275]: i powiedz, ze maja nie expic 20:30 Magrami [150]: mowilem im juz... 20:30 Taifun Devilry [275]: to jeszcze raz im powiedz "" Jeśli to nie fake to Owned :>) |
Fake, fake :P ... podczas tej niby-rozmowy taifun powinien mieć "wpisany" już 276 lvl ^^
|
Cytuj:
Skond wiesz kiedy była ta rozmowa ? : d Moim zdaniem ciekawie by się zrobiło gdyby Taifun włonczył sie bo wojny. |
@Shepecius
Ten cytat pochodzi z forum Furorki, autor określił w nim dzień w którym niby podpatrzył tą rozmowę (albo określił to jakoś w stylu: "today I saw (...) ", nie pamiętam już :P ), w każdym bądź razie faker sam określił datę, ktoś dalej zauważył, że Taifun miałby już o tej godz tego dnia lvl wyżej, co nie doczekalo się repliki ze strony fakera :p A tak na marginesie...jesteś pewien, że "włonczył" ^^?... |
Pewnie fake. Jak na moje to rzadko kto wstawia przecinki w rozmowie:
20:30 Taifun Devilry [275]: a tak, bo widze co sie dzieje ;] |
Trade ;]
Elo all xD
Mam pytanko robie World Trade Obsidia-Furora Obsidia-Morgana Obsidia-Secura Ja wam daje na obsidi G arm i 40k a wy za to dajecie mi kase albo przedmioty warte tej sumy. Odpiszcie w prywatnej wiadomosci tutaj ;p |
Mama?
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:21. |