Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Obsidia .... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80574)

*Szoti* 03-10-2006 17:25

Niestety ale sie musze zgodzic z ryba :/

Veer~ 05-10-2006 17:24

Fresh news..
Suv robi missclicka i zabija 3 noobów z UE. Gz red skulla : ) Almost ban : (

Misterio 05-10-2006 19:20

Hahahaha Suv gratulacje ; ) normalnie jesteś wielki

Kiroy 05-10-2006 19:52

SUv :nie martw sie rsem :P ja zawsze cale zycie na kazdym charze mialem rsa :D jest respekt wtedy :D dasz rade stary :P bij lvl poki mozesz :P

Obsidia : tak taka prawda NG nie pozwoli nikomu z polakow zrobic lvl wysoki :P I NG caly czas teraz expi a bynajmniej wiekszosc bo przygotowuja sie do nastepnej wojny :P i zdziwia sie Polacy z NG za jakis miesiac lub dwa :D

Ja osobiscie juz nie gram na tym servie ewentualnie moge sie lognac na jakas akcje i wiem ze dla wszystkich polakow nie ma na tym servie przyszlosci a spowodowane jest to niechecia dorpaza i azareda do polakow !! tak !! nie Mannowa ale dorpaza i azareda !! takze wspolczuje polakom ktorzy sie mecza i lvluja swoimi charkami ale niestety i tak was czeka zaglada i tak !! i cieszy mnie jedno - ze polacy z NG i ci ktorzy nie walczyli razem z SOBS przeciwko NG zaczna plakac i i pluc sobie w brode :D ale dobrze im tak :D btw zdziwilbym sie mocno jakby ci ludzie sie pogodzili i zwyciezyli z ng razem !!

zal mi tylko mojego Suvika i Vixiorka :( i reszty chlopakow jak darotki yunka algo rybke :(

niech wszyscy mysla co chca :D ale stara prawda mowi ze wujek kiroy ciekawie przepowiada przyszlosc :D i nie raz moje slowa sie sprawdzily :D

Pephy : zacznij szanowac przeciwnikow bo za jakis miech mozesz nagle do nas zapalac miloscia i to wielka :D Pozdrawiam :)8o

King Kiroy :cup:

Love rexsi:cup:

Michal :D:cup:

Fin'er 06-10-2006 21:29

No i juz jeden z tych "wykupionych" z wojny od strony SOBS dostał powtórnie hunta... Master Cucumber :( ]

Cytuj:

Your hunted until you pay.
If you decied to pay, give me a msg.

Yours,

^Awolver^ 06-10-2006 22:20

mysle ze on nawet o tym nie wie.. powiem temu dzieciakowi jutro bo mam po dordze do domu do jego gimnazjum... ale z drugiej strony to ze bedize mial hunta to mysle ze akt milosierdzia ze strony NG... jakby nie mial hunta i expil to by padl duzo jeszcze razy ...

Fin'er 06-10-2006 23:19

Hehe ... a on wie co to hunt ? ;d:p

Moim zdaniem jak sie nie umie grac to po co kupowac 100 lvl? Sam mam 38 i wiem ze jakbym kupil 100 to nie wiedzialbym gdzie expic... i na poczatku pewnie by sie zaliczylo pare "gupich" dedów ;d:p

Ptak~ 07-10-2006 08:42

kur...de, hunta dostal jeszcze zanim go zabilem -.-"

Fin'er 10-10-2006 20:25

A więc " Jaśnie wielmożny Pan Obsidii - Meraz", osoba obnosząca się swoja pycha, wyniosłością wobec innych etc. dostał bana aż do deleta :confused:

Swoją drogą wspólczuje mu... zrobienie takich postaci to jakby nie było kawał dobrej roboty ( wierząc, że uczynił to sam :) ). Szkoda go...

$Yogi$ 10-10-2006 21:24

No... Płakać nie będę xD

^Awolver^ 11-10-2006 07:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fin'er (Post 1025843)
( wierząc, że uczynił to sam :) ). Szkoda go...

dzielil konto z cave botem ;<

silver997 11-10-2006 09:10

Mentor jest fraj**** kumpla wych**** ma kupno pacc. Kumpel dal mu cala swoja kase ktora mial przez to juz nie gra w tibie X(

$Yogi$ 11-10-2006 14:39

KASE W TIBI??
Jak tak to pesio.
każdy wie ze kupno pacc za tibijska kase jest zle i nie dobre xd

^Awolver^ 11-10-2006 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez silver997 (Post 1026396)
Mentor jest fraj**** kumpla wych**** ma kupno pacc. Kumpel dal mu cala swoja kase ktora mial przez to juz nie gra w tibie X(

znow jakis idiota ktory nie wie co pisze? -.-"

Tjor masaker pro skater 11-10-2006 16:12

awo mentor sprzedaje pacce-mnie sie pytal 2 razy czy nie chce kupic
a z tego co wiem ojebal tak spoko patryka ;S

Ryba_90 11-10-2006 16:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ^Awolver^ (Post 1026652)
znow jakis idiota ktory nie wie co pisze? -.-"

Niestety ale on moze miec racje ^.- Mentor nie ma nic kasy i jest hunted to sobie dorabia pewnie....

Fin'er 11-10-2006 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba_90 >
to sobie dorabia pewnie....
Hahaha rozwaliło mnie to :D

^Awolver^ 11-10-2006 19:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba_90 (Post 1026760)
Niestety ale on moze miec racje ^.-

mnie nie chodzi o to co robi mentor, bo tak samo robil lord panpen kiedys... mi chodzi o jego super pro "zdanie", które pogwałciło wszystkie zasady w j .polskim.

Misterio 11-10-2006 23:21

No zdanie to napisał konkretne [; Od dzisiaj mamy nowe święto narodowe - 11.X. Polska pokonała Portugalie.

Kiroy 12-10-2006 10:33

no i pewnie mentor ak dorabia :P hunta ma to musi kase zebrac :P hunta ma z pz nie wylazi :P to co mu zrobicie :P ale tak btw to nigdy sie nie kupuje pacca od ludzi typu co krzycza na forum sell pacc :D no nic zmywamsie na uniwerek pozdrawiam stalych uzytkownikow forum :P baba :P

BTW. POLSKAAAAA !!!!!!!!!!!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:03.