Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Catrishia 29-08-2006 10:31

pare stron wczesniej wyczytalem pytanie do mnie, no to juz mowie...

demon armor jest lady slodziutkiej, tak jak jeden demon helmet,
drugi demon helmet jest mój (catrishi),
trzeci demon helmet jest mojego rl brata (kupił za 300k od kogoś z venezueli, nie pamiętam),
czwarty demon helmet jest mojego rl kumpla (tez kupił),
wszystko leży u mnie i tylko ładnie wygląda...

wiecej pytań? na wszystkie odpowiem... ;)

thewojtek 29-08-2006 10:53

Taaak, moze nam przedstaw swoja wersje tego jak stales sie wlascicielem d armora i helmetu slodziutkiej?

Catrishia 29-08-2006 10:57

prosze bardzo... kiedys moj rl kumpel gral lady slodziutka, dostal passy i gral razem z nia, jej itemki trzymal u siebie w domku, jak stracil domek przeprowadzil sie do mojego i wszystko lezalo u mnie, molgi brac itemki kiedy chca, trzymalem sie dobrze z nim i z lady, a ten ktos kto jej zarabal d arm i d helmet to nie ja... i ten ktos nie ma teraz dobrych kontaktow ani z lady ani z moim kumplem i w szczegolnosci ze mna...

thewojtek 29-08-2006 11:02

Nie mozesz poprostu oddac Jej D armor? wkoncu jest Jej

Catrishia 29-08-2006 11:05

no wlasnie nie moge, chcialbym, bo chyba wiekszosc wie ze catrishia byla prowadzona przezemnie tak zeby miec dobra reputacje i nigdy walkow nie krecilem... ale poprostu nie moge...

ide sobie teraz pograc w warcrafta na battle necie (moje nowe zajecie), jak wroce to odpowiem na reszte pytan, o ile takowe beda...

thewojtek 29-08-2006 11:12

ale wlasnie 1 walek zrobiles.... d armor to d armor a nie jakis smiec......
czemu nie mozesz?
i bta. co zrobic zeby miec tibia.pl support? ;)

Azenus 29-08-2006 11:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek (Post 960721)
czemu nie mozesz?

A co trzeba zrobić żeby dostać golden bootsy?

Little P~ tez nie moze oddac sova, 'po prostu nie moze'

pawlon 29-08-2006 13:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek (Post 960721)
czemu nie mozesz?

jakis czas temu byl o tym topic, mozna bylo zglosic swoja kandydature wraz z predysopzycjami itp... no i on to zrobil i mu sie udalo :)

catri@ po prostu nie moge = nie chce? xD
no coz, kto wie moze masz dobry powod, nie zal mi slodziutkiej d arma wiec nie bede wnikal :P

Catrishia 29-08-2006 13:11

fakt kiedys sie zglosilem i jestem w support... czasochlonne zajecie...

nie moge... przyjdzie czas wszystkiego sie dowiecie... narazie nie wdrazamy sie w temat ;)

pawlon 29-08-2006 19:12

a nie mowilem ze bedzie prezent? chlopaki sie szybko uwineli i nawet dzisiaj a nie jak sadzilem jutro xD

navo mozemy sobie pogratulowac ;)

Tyraael 29-08-2006 19:16

Krok po kroku do celu. Moze uda nam sie zdeletowac wiekszosc HWL? To by chyba przeszlo do historii :D:D:D:D

Ajron 88 29-08-2006 20:26

normalnie pomogl bym ci w grze ale niestety od miesiaca jestem pozbawiony komputera i nie mam nawet gdzie zalogowc sie do gry...

Jesli ktos tutaj na forum ma mozliwosc grania , niech pomoze temu kolesiowi nademna , pokarzcie ze polak terz potrafi (bezinteresownie pomoc).

Sama rozmowa z tym "napastnikiem" nic wasz nie kosztuje..

Bru666 29-08-2006 20:29

Oj Marcin. .. Tak właśnie wygląda Galana:) Sam ostatnio zaliczyłem deada przez jakiegoś nobba z plecami w hwl i popłynąłem ponad ~250k ale leje na to, mój błąd:p I wątpie, żeby jakieś rozmowy coś w Twoim przypadku poradziły:(

Bartol1 29-08-2006 21:21

Taa Keekz owned jeszcze Corlic na celowniku ;] I uwazajcie co piszecie na forum bo senior tutorzy czuwaja ;]
Co do tego goscia co ma hunta msg me in game zobaczymy co i jak ;p
Z gory zaznaczam ze jak trafimy na jakiegos seconda HWL to tylko pogorszy sytuacje xD

Cyran_13 29-08-2006 21:52

Ma ktos jakas "sprawdzona" strone z fragami do wojny ?? bo sa 2 i jedno sie nie zgadza z drugim ;]

pawlon 29-08-2006 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyran_13 (Post 961787)
Ma ktos jakas "sprawdzona" strone z fragami do wojny ?? bo sa 2 i jedno sie nie zgadza z drugim ;]

pewnie:
www.tibia.com

i osbie sprawdzaj :D tam cien ie oklamia :D

PS: Catri@ wlasnie skojarzylem czemu "nie mozesz " oddac itemkow, kurna nie wiem czemu wczesniej na to nie wpadlem :p

sliver 30-08-2006 00:25

pawlon catri dlaczego nie mozecie all oswiecic dlaczego nie mozna oddac dem arma?

Demiphant 30-08-2006 07:09

Cati czyżby thiefing rulez??I nie mówię tu o tobie w tej chwili/

Cyran_13 30-08-2006 08:41

08:39 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.

Ciekawe kto pojdzie :P

Edit1 - 08:43 Orshabaal is about to make his way into the mortal realm. Run for your lives!

Edit2 - 08:46 Orshabaal has been summoned from hell to plague the lands of mortals again.

Rybzor 30-08-2006 08:50

Ciekawe kto popisze sie tym razem

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:48.