![]() |
pare stron wczesniej wyczytalem pytanie do mnie, no to juz mowie...
demon armor jest lady slodziutkiej, tak jak jeden demon helmet, drugi demon helmet jest mój (catrishi), trzeci demon helmet jest mojego rl brata (kupił za 300k od kogoś z venezueli, nie pamiętam), czwarty demon helmet jest mojego rl kumpla (tez kupił), wszystko leży u mnie i tylko ładnie wygląda... wiecej pytań? na wszystkie odpowiem... ;) |
Taaak, moze nam przedstaw swoja wersje tego jak stales sie wlascicielem d armora i helmetu slodziutkiej?
|
prosze bardzo... kiedys moj rl kumpel gral lady slodziutka, dostal passy i gral razem z nia, jej itemki trzymal u siebie w domku, jak stracil domek przeprowadzil sie do mojego i wszystko lezalo u mnie, molgi brac itemki kiedy chca, trzymalem sie dobrze z nim i z lady, a ten ktos kto jej zarabal d arm i d helmet to nie ja... i ten ktos nie ma teraz dobrych kontaktow ani z lady ani z moim kumplem i w szczegolnosci ze mna...
|
Nie mozesz poprostu oddac Jej D armor? wkoncu jest Jej
|
no wlasnie nie moge, chcialbym, bo chyba wiekszosc wie ze catrishia byla prowadzona przezemnie tak zeby miec dobra reputacje i nigdy walkow nie krecilem... ale poprostu nie moge...
ide sobie teraz pograc w warcrafta na battle necie (moje nowe zajecie), jak wroce to odpowiem na reszte pytan, o ile takowe beda... |
ale wlasnie 1 walek zrobiles.... d armor to d armor a nie jakis smiec......
czemu nie mozesz? i bta. co zrobic zeby miec tibia.pl support? ;) |
Cytuj:
Little P~ tez nie moze oddac sova, 'po prostu nie moze' |
Cytuj:
catri@ po prostu nie moge = nie chce? xD no coz, kto wie moze masz dobry powod, nie zal mi slodziutkiej d arma wiec nie bede wnikal :P |
fakt kiedys sie zglosilem i jestem w support... czasochlonne zajecie...
nie moge... przyjdzie czas wszystkiego sie dowiecie... narazie nie wdrazamy sie w temat ;) |
a nie mowilem ze bedzie prezent? chlopaki sie szybko uwineli i nawet dzisiaj a nie jak sadzilem jutro xD
navo mozemy sobie pogratulowac ;) |
Krok po kroku do celu. Moze uda nam sie zdeletowac wiekszosc HWL? To by chyba przeszlo do historii :D:D:D:D
|
normalnie pomogl bym ci w grze ale niestety od miesiaca jestem pozbawiony komputera i nie mam nawet gdzie zalogowc sie do gry...
Jesli ktos tutaj na forum ma mozliwosc grania , niech pomoze temu kolesiowi nademna , pokarzcie ze polak terz potrafi (bezinteresownie pomoc). Sama rozmowa z tym "napastnikiem" nic wasz nie kosztuje.. |
Oj Marcin. .. Tak właśnie wygląda Galana:) Sam ostatnio zaliczyłem deada przez jakiegoś nobba z plecami w hwl i popłynąłem ponad ~250k ale leje na to, mój błąd:p I wątpie, żeby jakieś rozmowy coś w Twoim przypadku poradziły:(
|
Taa Keekz owned jeszcze Corlic na celowniku ;] I uwazajcie co piszecie na forum bo senior tutorzy czuwaja ;]
Co do tego goscia co ma hunta msg me in game zobaczymy co i jak ;p Z gory zaznaczam ze jak trafimy na jakiegos seconda HWL to tylko pogorszy sytuacje xD |
Ma ktos jakas "sprawdzona" strone z fragami do wojny ?? bo sa 2 i jedno sie nie zgadza z drugim ;]
|
Cytuj:
www.tibia.com i osbie sprawdzaj :D tam cien ie oklamia :D PS: Catri@ wlasnie skojarzylem czemu "nie mozesz " oddac itemkow, kurna nie wiem czemu wczesniej na to nie wpadlem :p |
pawlon catri dlaczego nie mozecie all oswiecic dlaczego nie mozna oddac dem arma?
|
Cati czyżby thiefing rulez??I nie mówię tu o tobie w tej chwili/
|
08:39 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals. Ciekawe kto pojdzie :P Edit1 - 08:43 Orshabaal is about to make his way into the mortal realm. Run for your lives! Edit2 - 08:46 Orshabaal has been summoned from hell to plague the lands of mortals again. |
Ciekawe kto popisze sie tym razem
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:48. |