![]() |
15:50 Donniu [106]: moge cos powiedziec?
15:51 Donniu [106]: powiec mi gdzie sa te zdiecia 15:51 Donniu [106]: bo ta osoba z ktara masz na pienku to nie ja Donniu uswiadom [wstaw liczbe ownerow] - ego ownera o co chodzi bo widac chlopak sie gubi. |
@up
loool Donniu ,to ile dałeś za chara? ;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
ja nadal czekam na reason... bo to chyba prędzej ja posiadam reason, za sam fakt mówienia o 5 ownerach, a czy ja mam wspomieniac jak marrion expił toba na 60-66lv mmm? lubię donia, pomimo, że nie gram na tym servie staram sie utrzymywać jakiś kontakt. i jesli myslisz ze cie nikt nie moze shuncic, to jestes w błędzie. sam fakt deda od mority =] kiedyś przyjdzie czas na ciebie. |
Cytuj:
Vilum sorka ale ja nie jestem rasista nawet do tego nie chcialem nawiazac:) Ja poprostu chcialem sie odniesc do tego ze nie tylko chlopaki z Aldory swe pokonali:P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Chyba zmieniam serwer albo już kończe,bo nie chce juz patrzeć na Ciebie seq.. :D Seq przyznaj się ilu ty masz ownerów ;> ja tam nie znam was wszystkich ale pewnie z 10 osób ma lub miało passy od ciebie możesz mnie huntować na furorce teraz Pa ;* |
Seq nie jest latwy do zabicia a juz napewno nie przez Ciebie, jego pvp znacznie przewyzsza wasze mozliwosci, padl z zaskoczenia, kazdy by tak padl.
Donniu sharuje a wy tutaj robicie jakies wywody, kazdy to wie, ma hunta i koniec. A odnosnie tolerancji to z tego co wiem to najbardziej polacy nie moga przezyc ze trzymam ze szwedami wiec .... < kto tu jest rasista >. To jest tylko gra i serwer pvp nie chcesz byc poniewierany , idz na non pvp albo skoncz sie zalic. Seq ma jednego i tego samego ownera ... zazdroscie mu lvl ? |
Cytuj:
hehe, wole mieć 80 lv i być powszechnie szanowanym, niż 145+ i być smieciem :) co do jego pvp to nie wiem, w żadnym warze nie startował, więc jeżeli pvp polega na zabiciu 80 ms'a 145 ed to moim zdaniem to nie jest pvp. padł z zaskoczenia lol. mam się smiać czy płakać? odpowiedź chyba jest oczywista. tak btw. o ile wiem, dużo osób sharrowało i co jakoś ich nie huncisz :( mam nadzieje, że długo nie wyjdziesz z temple. póki, co zamiast siedzieć przed kompem ucz się do matury. chociaż cie nie lubie, to życze powodzenia. |
Lol wy to macie problemy :) Naprawde banalne sprawy ;P X(
|
ale i tak kazdy wie ze ja tu rzadze prawda? xD
|
Eh dzieci klucicie sie o jakies glupoty.
Czy to powinno nas obchodzic ze Donniu zmienil ownera jesli stary cos przeskrobal to nowy to przejmuje chyba ze sie dogada >.< i tyle w tym temacie. To czy ktos zmienia ownera naprawde gowno mnie obchodzi chce niech zmienia ale jak ma na pienku to moze byc Ownedo. Przyklad Jamal Fighter robil to stary owner i zrobil to samo nowy i zdechl bo starego ostrzegalismy a czy to nowy owner to mnie nieobchodzi >.< Btw Vilum rzadzisz ale soba tak jak kazdy XD no ja moze rzadze jeszcze Drabina Pyra. |
Huehuh Jamalem teraz gra koles z Norwegi xd, a co do donnia to ten owner jest nobem jak ich malo. Chcial sie ze mna wymienic na chary roltf. i jego best teksty "gram ta postacia od 1lvla i expie sobie expie i tak nudno knightem" albo "wiesz bo jakbys sie wymienil to doomzor ci pozyczy sova!" :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Owszem DT istnieje ma te same plecy jak kiedys i nie wszyscy graja w WOWa |
Cytuj:
Obecnie ja donniem nie gram 6-10 miechów. ale wiem co się dzieje i obecnie jest 1 ale nastepny owner .. huehue Teraz to wszystko mi lotto :D Pozdro dla starych przyjaciół Vilum, Yapan, Misiaczek ;** :D |
Cytuj:
|
PaweLLo141 kiedy pacciora kupisz na sorca ...kup i walczcie:)
U nas narazie i tak nuda:((( |
Loozik.. a tak apropo mass kick Titani;>
|
Cytuj:
To byl przyklad kurwa jesli chodzi o zmiane ownera. A nie ze napierdolilismy Jamala. A apropo Zigiego to gram sam bo Zigiego wyjebalem z konta bo taki czlowiek do gry w tibie wiecej niszczyl niz robil wbijalem 3 razy ten sam lv przez tydzien ferii i od okolo 70 lv gralem juz sam bo mnie to denerwowalo ze non stop odrabiam zamiast wbijac next lv. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:32. |