Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Wydarzenia z Seleny. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=94254)

Arvit 22-02-2007 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sidar (Post 1281929)
Arvit i wypowiadasz to po tym jak sie przestraszyles 3 noobow na 45 lvl'ach ktorzy przyszli cie ujebac na poh tyle ,ze miales farta ze akurat wbiegles do swiatyni nono nice widze ze znowu konczymy na gadaniu.

i nie 3 po pierwsze bo tu klamiesz tylko okolo 10 sam tiases widzial wiec co wkrecasz zreszta mam facc to ucieczka bylaby trudna a padles lamersko po raz kolejny ja o tym wiem i all wiedza wiec nie masz co sie usprawiedliwiac B)

Tevah 22-02-2007 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez napaleniec (Post 1282493)
Ale ja nie chce zeby polacy wygrali tylko swe ;D Poza tym taka wojna ze szwedzi se graja normalnie a wy z pz siedzicie wiekszosc czasu a jak im sie znudzi expienie to maja dla rozrywki jakas akcje wiec fajna taka gra jakby nie patrzyl :>

Człowieku daj sobie już spokój i nie pisz więcej bo twoje posty są żałosne. Zakładam że jesteś jakimś 30-40 ms'em który robi runy za protekcje i myśli, że jest wielkim przyjacielem Swe.

KubaGuzikkk 22-02-2007 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arvit (Post 1282563)
i nie 3 po pierwsze bo tu klamiesz tylko okolo 10 sam tiases widzial wiec co wkrecasz zreszta mam facc to ucieczka bylaby trudna a padles lamersko po raz kolejny ja o tym wiem i all wiedza wiec nie masz co sie usprawiedliwiac B)

xd! _/
<10 znaków>

Marczio 22-02-2007 19:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez napaleniec (Post 1282493)
Ale ja nie chce zeby polacy wygrali tylko swe ;D Poza tym taka wojna ze szwedzi se graja normalnie a wy z pz siedzicie wiekszosc czasu a jak im sie znudzi expienie to maja dla rozrywki jakas akcje wiec fajna taka gra jakby nie patrzyl :>

Ty o tym wiesz najlepiej ziooooom.

Lenrock 22-02-2007 19:53

moze ktos opowiedziec DOKLADNIE kim jest nelots, kogo zna, co moze etc. ?

napaleniec 22-02-2007 21:04

Marcio i tevah wy chyba za to jestescie 30 knightami na faccu ktozy liza dupe sidarowi na forum bo stracili swoje k army bo wpadl wam puge i było "pay or die "i myslicie ze selena bedzie lepsza gdyby polacy tu rzadzili (polacy czyli maca ,unicron ,sidar ) tak poza tym nie jestem 30-40 msem
;p

Marczio 22-02-2007 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez napaleniec (Post 1283190)
Marcio i tevah wy chyba za to jestescie 30 knightami na faccu ktozy liza dupe sidarowi na forum bo stracili swoje k army bo wpadl wam puge i było "pay or die "i myslicie ze selena bedzie lepsza gdyby polacy tu rzadzili (polacy czyli maca ,unicron ,sidar ) tak poza tym nie jestem 30-40 msem
;p

Ty chyba nie wiesz kim jestem, dupy nikomu nie lize, ty to chyba robisz. Na sidarze mam fraga z kiedys wiec wykluczone zebym cokolwiek mial z nim wspolnego. Puge mi nigdzie nie wpadal bo nie gram. Ja nie mysle, ze selena bedzie lepsza jak ultimation wygra, ja to wiem, wiesz dlaczego?
Bo na kazdym swiecie znajdzie sie jakis pa i na kazdym swiecie znajdzie sie jakis asslicker. Problemem sa asslickery twojego pokroju ktorzy mysla ze sa polakami ale w zasadzie to sraja na to (to nic zlego bo w zasadzie tutaj tez nic to dla mnie nie znaczy). Ale to nie oznacza ze macie sie plazyc sie jakims puge albo cos a wy wlasnie to robicie bo wam sie zdaje ze wielkich ziomkow macie. Jedna wielka bzdura stary, wole asslickerow sidara niz asslickerow puge bo ci pierwsi sa nieszkodliwi a ci drudzy mysla ze nie wiadomo co im wolno i nie wiadomo ile wiedza.
PS. Nie mam knight 30 lvl :(

Iomer Thunderblade 22-02-2007 22:57

A co przeszkadza, swoja droga w walczeniu z ludzmi z którymi sie dalej gada, lubi sie ich ?
Get a life (;

zalfik 22-02-2007 22:59

True... true

Get high? ;)

Sidar 22-02-2007 23:06

Jesli sadzisz ze laremsko padam po co mam wogole walczyc ale ze mna pojdzie wiekszosc ludzi w sumie w*****a mnie juzta wojna gram na innym servie a to ze padam i wlacze wtym syfie to kurwa robie to tylko dla was i nic wiecej.

napaleniec 22-02-2007 23:33

Nie lize dupy nikomu poza tym poprostu nie chce by ultimatum wygralo a smieje sie z nich bo im nie wychodzi :P Sidar jesli robisz to dla nas do odejdz xD

Shifos Wielki 23-02-2007 01:56

To napisala moja zona w rl Krupcia Andi do Dany Karde

Talking

He attacked one of my members yesterday It was Balveni but she was able to run away.
He was desperate of this fact,that`s why he killed Sen Sey, 50 levthat`s why he`s a bugbear of noobs, I guess he`s 13 years old and he has no idea what this game is about HIs pvp = 0 ^^
o Dany your payment for Balveni is groundlessand you`re not allowed to take money from Balveni, and if u can`t gather money that i prefer rats for you!!!
You won`t get money from my guild,never again, and if u are really care of war ,we can join to Ultimation.
And that would be enough dear Dany from Slovenia

Scroopy 23-02-2007 07:48

I myslisz ze sie przestraszyli? Bez urazy ale dla mnie (i nie tylko dla mnie) Krupcia jest najwiekszym newbem jaki gral w ta gre i watpie zeby cos wniosla do tej wojny... No chyba ze pare fragów dla Cruoris

Lenrock 23-02-2007 07:54

mniemam ze krupcia byla pod wplywem alkoholu, hhh co ona wyprawiala na gc ;d dany o malo nie padl hhe ^.^

Orius 23-02-2007 08:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iomer Thunderblade (Post 1282103)
Orius, to ze czesc swe jest nice, nie znaczy ze pl sa be !

A czy powiedzałem ze all pl są be... Wiesz mam inne powody niż tibia żeby nielubić naszego narodu...^^
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1282113)
Przeciez dla kogos kto poznal swe i juz wlasciwie to samego siebie ma za swe to nie dochodzi. W koncu on juz z nimi przepil xx flach i przebakal xxx gramow.
Ciekawe ze mi ani iomerowi ani feliego ani nikomu kogo znam a ma dobre uklady ze swe taka palma nie odbila i nie wywyzszamy sie a ty orius czujesz sie lepszy bo znasz pana xswe.

No a jak a tak dla twojej wiadomości nie pije/nie bakam/nie pale... i jestem z tego dumny...

Nie nie czuje sie wyższy, po 1 kaby jest z angli więc do "pana swe" nie lizałem/liże...Po 2 nie czuje się wyższy, jesteście w 90% jak polictycy kłócicie sie o byle gówno.......................... I przez to jesteście smieszni :P
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tevah (Post 1282344)
Wiadomo, że jest wielu spoko Szwedów ale nie można tego uogólniać, bo chyba mi Orius nie powiesz, że podobają ci się odzywki Norteca typu "spalić polske", "dobry polak to martwy polak". Tak samo u nas. To, że jakiś polski zjeb na 10 lvlu nie umie nic powiedzieć po angielsku i jest noobem to nie znaczy, że wszyscy Polacy tacy są.

No wiesz, ja mam inne powody niż tibia... I to nie chodzi o 10 lvl noobka, tu chodzi np. wasze akcje z noob charami... ^^

Aha sidar:
Edytuj posty...

sir Tifejo 23-02-2007 16:23

Btw,

Dogathor'Nah Tal
Feb 23 2007, 10:23:46 CET Killed at Level 65 by Dany Karde

Rell Crick
Feb 23 2007, 11:46:34 CET Killed at Level 69 by Jessiah

31:9?:)

Marczio 23-02-2007 16:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Orius (Post 1283820)
Po 2 nie czuje się wyższy, jesteście w 90% jak polictycy kłócicie sie o byle gówno.......................... I przez to jesteście smieszni :P

do politykow nam jeszcze brakuje :/

Tevah 23-02-2007 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sir Tifejo (Post 1284310)
Btw,

Dogathor'Nah Tal
Feb 23 2007, 10:23:46 CET Killed at Level 65 by Dany Karde

Rell Crick
Feb 23 2007, 11:46:34 CET Killed at Level 69 by Jessiah

31:9?:)

Tak to jest kiedy invituje się do gildii byle kogo, aby tylko zwiększyć liczbę membersów.

Wystarczy zresztą zobaczyć. Peterer, Lara Balaya, Phonkony, Rell Crick, Vex Xavi i Dogathor. Przez nich Cruoris jest o 10 fragów do przodu.

sir Tifejo 24-02-2007 00:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tevah (Post 1284388)
Tak to jest kiedy invituje się do gildii byle kogo, aby tylko zwiększyć liczbę membersów.

Wystarczy zresztą zobaczyć. Peterer, Lara Balaya, Phonkony, Rell Crick, Vex Xavi i Dogathor. Przez nich Cruoris jest o 10 fragów do przodu.

Prawdę mówisz, zaprawdę!

Marczio 24-02-2007 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tevah (Post 1284388)

No tak, tylko ze leader dajac invity nastawia sie, ze te osobybeda uczestniczyly w ich zaplanowanych akcjach a nie bede sobie lazic same gdzies, bo oni (poza dogathorem) padali jak sobie sami lazili i expili czy pkowali.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:17.