![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
<10 znaków> |
Cytuj:
|
moze ktos opowiedziec DOKLADNIE kim jest nelots, kogo zna, co moze etc. ?
|
Marcio i tevah wy chyba za to jestescie 30 knightami na faccu ktozy liza dupe sidarowi na forum bo stracili swoje k army bo wpadl wam puge i było "pay or die "i myslicie ze selena bedzie lepsza gdyby polacy tu rzadzili (polacy czyli maca ,unicron ,sidar ) tak poza tym nie jestem 30-40 msem
;p |
Cytuj:
Bo na kazdym swiecie znajdzie sie jakis pa i na kazdym swiecie znajdzie sie jakis asslicker. Problemem sa asslickery twojego pokroju ktorzy mysla ze sa polakami ale w zasadzie to sraja na to (to nic zlego bo w zasadzie tutaj tez nic to dla mnie nie znaczy). Ale to nie oznacza ze macie sie plazyc sie jakims puge albo cos a wy wlasnie to robicie bo wam sie zdaje ze wielkich ziomkow macie. Jedna wielka bzdura stary, wole asslickerow sidara niz asslickerow puge bo ci pierwsi sa nieszkodliwi a ci drudzy mysla ze nie wiadomo co im wolno i nie wiadomo ile wiedza. PS. Nie mam knight 30 lvl :( |
A co przeszkadza, swoja droga w walczeniu z ludzmi z którymi sie dalej gada, lubi sie ich ?
Get a life (; |
True... true
Get high? ;) |
Jesli sadzisz ze laremsko padam po co mam wogole walczyc ale ze mna pojdzie wiekszosc ludzi w sumie w*****a mnie juzta wojna gram na innym servie a to ze padam i wlacze wtym syfie to kurwa robie to tylko dla was i nic wiecej.
|
Nie lize dupy nikomu poza tym poprostu nie chce by ultimatum wygralo a smieje sie z nich bo im nie wychodzi :P Sidar jesli robisz to dla nas do odejdz xD
|
To napisala moja zona w rl Krupcia Andi do Dany Karde
Talking
He attacked one of my members yesterday It was Balveni but she was able to run away. He was desperate of this fact,that`s why he killed Sen Sey, 50 levthat`s why he`s a bugbear of noobs, I guess he`s 13 years old and he has no idea what this game is about HIs pvp = 0 ^^ o Dany your payment for Balveni is groundlessand you`re not allowed to take money from Balveni, and if u can`t gather money that i prefer rats for you!!! You won`t get money from my guild,never again, and if u are really care of war ,we can join to Ultimation. And that would be enough dear Dany from Slovenia ________________ <*><*>Cya in game<*><*> |
I myslisz ze sie przestraszyli? Bez urazy ale dla mnie (i nie tylko dla mnie) Krupcia jest najwiekszym newbem jaki gral w ta gre i watpie zeby cos wniosla do tej wojny... No chyba ze pare fragów dla Cruoris
|
mniemam ze krupcia byla pod wplywem alkoholu, hhh co ona wyprawiala na gc ;d dany o malo nie padl hhe ^.^
|
Cytuj:
Cytuj:
Nie nie czuje sie wyższy, po 1 kaby jest z angli więc do "pana swe" nie lizałem/liże...Po 2 nie czuje się wyższy, jesteście w 90% jak polictycy kłócicie sie o byle gówno.......................... I przez to jesteście smieszni :P Cytuj:
Aha sidar: Edytuj posty... |
Btw,
Dogathor'Nah Tal Feb 23 2007, 10:23:46 CET Killed at Level 65 by Dany Karde Rell Crick Feb 23 2007, 11:46:34 CET Killed at Level 69 by Jessiah 31:9?:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wystarczy zresztą zobaczyć. Peterer, Lara Balaya, Phonkony, Rell Crick, Vex Xavi i Dogathor. Przez nich Cruoris jest o 10 fragów do przodu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:17. |