![]() |
Niestety nasze zlotka dostaly po swoich sexy tyleczkach (xD) od Rosjanek
3:1 :( |
Każdy to krzyknie, Juventus rządzi w Turynie !!! :D
Torino 0-1 Juventus `90+3 Trezequet !!! |
Milan jako tako brakuje formy
|
Sevilla nie lepsza. ;]
|
Jeden mecz wygrany z 6
|
A teraz coś na poprawe humoru ; >
Ukryty tekst:
|
eheh Tottiego humor nie opuszcza po wtopie 4-1 z Interem ;D
|
Totti dowcipny ostatnio jest ^^"
### Całym sercem dzisiaj za Manyoo <3 |
Jak wiemy to wydarzenia sportowe więc jak zwykle to podtrzymam.
W ostatnią Niedzielę w GP Japonii Kubica został ukarany za kontakt z Hamiltonem kiedy walczył o 2. pozycję dopiero dzisiaj rano przez przypadek moja mama zlookała filmik na poczcie. Ponieważ wyścig zaczął się o 6:30 nie byłem taki hardy by wstać i obejrzeć cały wyścig. Sądze że kara była cholernie nie słuszna. http://pl.youtube.com/watch?v=zThY3U2i8SA Obejrzyjcie cały lecz zwróćcie uwagę na filmik od 1:10. Oczywiście jeśli możecie powiedzcie czy to było słusznie nałożona kara na Kubice? |
z Hamiltonem a nie Alonso,i w tym chodzi o to ze z Hamiltona robi sie gwiazde kosztem innych (patrz Alonso) w kolizji z Hamiltonem oboje byli winni wiec jesli jeden zostal ukarany to drugi tez powinien... te cale wladze formuly1 dzialaja mniej dyskretnie niz pzpn do niedawna itp. -.-
|
Cytuj:
@Champion League. CSKA Moskwa – Fenerbahce Stambuł, godz. 18:00 (nSport) Manchester United – AS Roma, godz. 20:00 (nSport) – mecz w HD VfB Stuttgart – FC Barcelona, godz. 20:40 (59) Olympique Lyon – Rangers FC, godz. 20:40 (58) Steaua Bukareszt – Arsenal Londyn, godz. 20:40 (57) Chłopaki jaki tu meczyk obejżeć ;> |
Ja raczej będe oglądać Roma vs Mayoo(nez).
|
mi sopcast z interem dal ciala to sie fochlem i obejrze skorty ;/ Ibra daje rade 2 brameczki ;p a w lidze tez cisnie ladnie :P 7 bramek w 6 meczach,not bad :)
|
Ogladalem sobie w necie mecz Manyoo. Nic specjalnego- w drugiej połowie się gra fajniejsza zrobiła. No nic- cieszą 3 punkty :)
|
Zły jestem bo będą na 2 transmitować mecz słabego Celticu z jeszcze słabszym jak na razie Milanem... nie chce się przechwalać ale najciekawszym środowym meczem wydaje mi się mecz Valencii z Chelsea. Szczerze to zamiast tego Celticu już wolałbym se obejrzeć Lazio z Realem, jak mi Sopcast za szwankuje będę musiał oglądać Celtic :(
|
Cytuj:
Celtic Glasgow – AC Milan, godz. 20:00 (nSport) – mecz w HD FC Liverpool – Olympique Marsylia, godz. 20:40 (59) Valencia - Chelsea, godz. 20:40 (58) Lazio – Real Madryt, godz. 20:40 (57) Oczywiście nie nabijam się,.. Btw, Lampard nie jest w protokole meczowym GAH! |
@up
Mnie nie pytałeś o zdanie, ale chyba mogę Ci podpowiedzieć ? Na twoim miejscu ogladałbym Valencia - Chelsea. Niezłe widowisko sie szykuje. |
Milan ofkorz ; >
|
Jakbym miał do wyboru to bym oglądał Valencia - Chelsea. Niestety takiego nie mam, ale mecz Milanu z Celticiem tez mnie satysfakcjonuje. Przynajmniej Polaka pooglądam :).
|
Wiedziałem i wiem co oglądać, ale chciałem zobaczyc co w ogóle odpowiecie. :P
|
Mam okazję tylko obejrzeć mecz Milanu, ale i tak bym go oglądał, bo Milan gra xD
@down po co? tvp2 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Up
No na 9 meczy, Milan wygrał tylko raz. Jak na tak klasową drużynę to coś nie samowitego. Co do Chelsea? Odejście Mourinho? Kryzys Zespołu? Narzucony nowy styl gry? coś jeszcze? LM - Oglądam w tv Celtic - Milan i na necie Valencia - Chelsea... mecze bez porównania Celtic z Milanem, mecz nudny jak flaki z olejem...a na Mestalla akcja za akcja po 35 minutach mamy 1-1 ;) |
Cetlic 0:0 Milan mecz bardzo monotonny. Miejmy nadzieję, że w 2 połowie się rozkręci.
|
Mecz Celtic - Milan bardzo nudny. Praktycznie zero akcji bramkowych, czasami strzały z dystansu nie zagrażające przeciwnikowi. Czekam na lepszą II połowę.
EDIT: karny z kapelusza, ale mecz się w końcu rozkręcił. Koniec. 2-1. Brawo Celtic :) |
Iwański doznał orgazmu. Ciekawe kto mu kazał być za Celtami?
Edit: "Niestety remis" - tako rzecze OBIEKTYWNA telewizja publiczna, n/c Edit2: Dida się kompromituje... tvp też, ten kibic celtiku też... |
Celtic 2 - 1 AC Milan
Hello Sven ^^"! A co do Didy, to myślę, że wypowiedź Yoha w pełni odzwierciedla prawdę: Cytuj:
|
@Liverpool FC - Olympique Marsylia 0:1 (0:0)
Nareszcie taktyka tego elo hiszpana zawodzi! @Werder Brema - Olympiakos Pireus 1:3 (1:0) To za Arminie dziady! @Valencia CF - Chelsea Londyn 1:2 (1:1) No teraz na przełamanie z Boltonem i jesteśmy całkowicie w domu. |
Na moje oko, to Celtic powinien zostać ukarany zakazem grania na tym stadionie w najbliższych meczach, tak jak to się stało z Duńczykami po meczu ze Szwecją.
|
Cytuj:
|
Zayebiscie ze milan przegral ; ]] Mogliby wogole odpasc w tej fazie rozgrywek :)
|
Boże żal Didy.Kibic go lekko dotknął , a on się przewrócił jakby dostał serie z AK-47
|
szczerze to bardziej niz mecz interesowaly mnie zawody Letniego Grand Prix w skokach narciarskich ktore wygral nasz Kamil Stoch.
A co do meczu to takiego zlewu jak pod koniec nigdy nie mialem |
Cytuj:
|
Wie ktoś co dokładnie stało się Didzie? xd
No chyba że symulował... |
Ja tam się cieszę, że Milan przegrał. Mecz w 1 połowie słaby, mało akcji. W 2 połowie się rozkręcił. Karny z kapelusza moim zdaniem. A Dida to aktor, a nie bramkarz.
|
Cytuj:
Nawet jesli Alonso wróci nie łudżmy się że wjego miejsce wskoczy Robert Kubica, najszybciej w miejsce Alonso wskoczy Heikki Kovalainen lub Pedro de la Rosa. |
nevermind.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:23. |