![]() |
sporo.
nawet bardzo sporo. |
w sytuacji ltk , to z POI dostalismy tylko nowego membersa xD
|
Pep5i Rasisto Milcz!!!!!!!!!!!!!!!1
|
dobra juz sie nie odzywam ;x
|
W dziwnym momencie master thor zdecydowal sie odejsc od nas i dojsc do Np.
Szkoda ale pewnie mial powod klutnia z xzin itd ale to nie ltk wiec nie rozumiem |
hihihi, no troszkę dziwny moment. Poi quest, przed ostatnią salą :D
|
MAcie filma?
|
Filma z poi?
|
Tak dokladnie nudzi mi sie wiec bym sobie zobaczyl :P z gory dzieki
|
Chętnie ale ja niestety nie mam filmiku i myślę że chyba nikt nie robił... Poza tym ja bym się tym raczej nie chwaliła hihihi :p
|
Mam pytanie
Ej panowie niewiem o co chodzi bo niegram na Obsidii ale chce zaczac grac.Jak wyglada sytuacja na serwie ?.
|
Cytuj:
Poczytaj ostatnich parę stron ;) I nie panowie, bo panie też są x)) |
Mam film jutro albo w najblizszym czasie go wzuce na forum
|
Cytuj:
|
Kiroy krecil ale tylko Last Room ;]
|
Eternal team powstal B) moze stare nazwy wskrzesza dawna moc :)
|
witka :)
taki watek chcialem poruszyc bo dzis na kacu spedzilem pol dnia w domku i przy kompie tez troche .... i zarowno ludzie z ltk i ls i z ng i np maja pretensje do drugiej strony o wojne .... chcialbym tylko wyjasnic jedno ze pa jest z dwoch stron nikt nie jest swiety ... ale mimo wszystko to ng huncilo rozne narodowosci za lvl skile za nic itd ... to nie ltk stopowalo ng w expie ... i zarowno wiele osob ktore sa w ltk jest winnnych temu zarowno jak i ja sam .... bo kiedys bylo w ng i poki mozna bylo robic pa to byla gitara , potem my juz nie w ng to my jestesmy biedni i ng zle :P ale mimo wszystko przypominam ze tak zajebiste tryzymanie servera i rezim odpowiedzialny jest dorpaz azared i mannow ... prosze o wypowiedzi na ten temat :) i pierwszy kamienia nie rzuce prtzyznaje sie od razu sam tez jestem winny ale ze glowy np i ng maja pretensje o wojne do ltk to juz mnie zdziwilo ostro !! |
waxxi zaplacil
a myslalem ,ze on bedzie jechal do konca /pyro |
Waptor juz oficjalnie highest lvl :>
pierwsza dwusetka? zapewne B) |
Taki mały offtopic:
22:38 Xertizo [96]: ello 22:39 Allirav [47]: yo 22:39 Xertizo [96]: mam an sell paca chcesz kupic moze? B) Zbiera kase na wojneXD |
PO wygralo :D
|
I Ferrari <3
|
Cytuj:
to pochwalcie sie, bo ciekawy jestem, kto z Was to Panie ??!!?? 8o |
Ja to Pani, i co? ;>
Kiroy, a jak ja używałam tych argumentów że druga strona też nie taka święta to jakoś nie zrozumiales... btw. Xertizo Oct 21 2007, 18:35:51 CEST Killed at Level 96 by Kiroy Wind and by Calonni mój Brat wymiata :cup: |
Viva PO, zobaczymy czy cos sie zmieni =P
|
natti ja o niebie ty o chlebie :P przeczytaj mojego posta jeszcze raz plx :P
|
Cytuj:
|
Kiroy, głodnemu to zawsze chleb na myśli :(
|
Cytuj:
<leży i kwiczy ze śmiechu> Chyba zapomniałeś jak Ngusy ubiły Dominatora na D-Lair ^^ |
Cytuj:
Jak już wstaniesz i przestaniesz kwiczeć to sobie przypomnij za co padł. @topic Thor Kimbel zapłacił. |
A Madik padl (:
|
Dedalek .... rozbawiles mnie totalnie ... jak ng moze kogos zabic za pa czy tam za cokolwiek ?? wrecz powinni rocie przyklasnac ze poszerza ktos ich poglady i ich popiera :D bo co robi innrgo ng jak nie pa i pekuja od poczatku servera :D no wybaczale jak ng moze sie wkurzyc na kogos za pekowanie :D zreszta rota mial tam jakis powod a zabijanie ludzi jak randstand ludu scorpion wolfy to bylo czyste no reason i starch o wladze :) i to chyba ty pewnych rzeczy nie pamietasz bo pewnie jeszcze wtedy na tibie mowiles bibia :P a nie tibia :P
natti : w poprzednich postach pisalem o organizacji !! i osobowosciach w ludziach a nie kto zostal niewinni wyrzucony z servera :P zreszta jak jechalem na xertizo to kazdy go bronil :P bartek go zajebal i nagle ze mlody wymiata :D signed wuja |
Przepraszam Panie Wuju Kiroyu :( moze zle Pana Wuja odebralam ale czasem ciezko cos zrozumiec przez brak znakow interpunkcyjnych, wiem, moj problem :( jestem jeszcze mloda i glupia ale poznam zycie :D i naprawde przepraszam, nie chce sie pokłócic sie z Wujem mojego brata (ktory ofc wymiata) i wszystkich forumowiczow :( mam wrazenie ze Wuj lubi wszystkich tylko nie mnie :(
Peace plax :> hihihih :* |
Faemix Paid :o
|
pephy a mnie dodales ? :D8o
|
Słyszałem, że Nirwaratora z POI items okradli. Co najlepsze dzisiaj okradli tych, co okradli jego. Own3d
|
Misiek kto to jest faemix ?? :D
Natti : ja cie nie chce atakowac :P tylko jestem mistrzem cietej riposty :D wujek Staszek :D |
Pozdro Rexia, Boruweczki i reszty ziomkow z Carlin. Niewiem czy to czytacie ale pozdro.
Natti :* - jestes super, gratz levela, w ktorym depod zondzisz? przyjde polukam. Jestes chyba jedyna laska z takim levelem. Sa jeszcze jakies laski (ale mam namysli Polki - bo nie znam anglika) z takim levelem ??8o cya in de games |
@up
Tristy (czy jak się to pisało) o ile mnie pamięć nie myli, ale witalnych części ciała sobie za to uciąć nie dam... @edit Bluewikki jeszcze chyba ^^ |
[quote=Kiroy;1708173]Misiek kto to jest faemix ?? :D
Ktos kto zasponsorowal blessy dla 1/3 osob z NP, ktore zginely podczas tej wojny. (nie liczac gecaja ktory sie rookowal :P) Czyli wychodzi nam 3 osoby :D:D ogolnie to wychodzi, ze z tych 4 osob ktore zaplacily mamy kase na pokrycie wszystkich szkód zrobionych przez ltk =p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:28. |