Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

blantoholixxx 10-11-2007 12:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misiocyt (Post 1737907)
Tak, wychodzili. Z komendą ping -t -l.

Nie odzywaj się, skoro nic nie wiesz. ;)

dobrze ze ty wszystko wiesz

@fala
czemu nie wbiajsz na vent? czego sie boisz?

Napster 10-11-2007 12:46

Ja go nie chciałem ośmieszyć..zreszta kick to raczej nie jest ośmieszenie..nie wiem czy czytałeś ze zrozumieniem czy nie, ale napisałem:
Cytuj:

Wcale tak nie uważam. Zresztą sam myślę, że to wina jego internetu bo ma dużo tych dedów na Magiq'u.
I ja nie mam pewności, że to on grał..po prostu stwierdzam fakty, kumasz ?

Fallathanu 10-11-2007 12:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez blantoholixxx (Post 1738261)
dobrze ze ty wszystko wiesz

@fala
czemu nie wbiajsz na vent? czego sie boisz?

Ciebie :<
Formata mialem i nie mam ip, zresztamam ciekawsze zajecia niz siedzenie na ventrilo caly dzien ^^ Ale i tak Cie kocham ty bydgoski zydzie ;*

blantoholixxx 10-11-2007 13:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fallathanu (Post 1738288)
Ciebie :<
Formata mialem i nie mam ip, zresztamam ciekawsze zajecia niz siedzenie na ventrilo caly dzien ^^ Ale i tak Cie kocham ty bydgoski zydzie ;*

ta wiem ze ciekawiej jest napier dalac na forum caly dzien
i nie mow tak brzydko bo cie potraktuje jak Olek

Fallathanu 10-11-2007 13:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez blantoholixxx (Post 1738293)
ta wiem ze ciekawiej jest napier dalac na forum caly dzien
i nie mow tak brzydko bo cie potraktuje jak Olek

Strach sie bac ^^ z tego co widze to Ty tutaj na*******asz non stop, wiec chyba zmieniles hobby , albo polaczyles ze soba expeinie po 15 h dziennie + pisanie na forum ;)

na tibia.com nie piszesz bo pewno nie chce ci sie prosic kogos zeby ci na angielski tlumaczyl xDD elo zydku

Hu'Hu 10-11-2007 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DuRi_Zmc (Post 1733245)
Wczoraj po godzinie 18+ Lognalem się na swojego chara na furorze zobaczyc kto online.Patrze taifun online i po chwili relog na magiq (Mozecie mi nie wierzyc ale ja wiem swoje -.-) B)

Ja bym trochę to zmienił
Duri_Zmc says:Wczoraj po godzinie 18+ "lognalem" na swojego knighta z 10 lvl na furorce, pomyślałem może wydarzy się coś ciekawego np Taifun padnie na hydrze.Stojąc pod dp w Carlin przyleciał Youen krzycząc że "orzech " kupił Taifuna i teraz pada jak noob na każdym potworq.Długo się nie zastanawiając napisałem o tym na forum.Teraz napewno każy wie ze jestem fajny.A zapomniałem powiedzieć że jak przyleciał ten Youen to ktoś mówił "cześć Khazul"do mojego ziomka z forum ale ja go nigdzie nie widziałem, szkoda pogadalibyśmy trochę, może by mnie wkręcił do Wizjon xD i miał Pro od Ima Boga Tibi.

Zapomniałem dodać: Lubie pączki i orzechy!!!

Rasta-Vandetta 10-11-2007 14:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Retrio (Post 1738308)
Twoja wiedza na ten temat jest rowna 0!

8o8o

Twoja też nie większa.

ruts 10-11-2007 15:19

@ Blanto~

Odwiedzasz czasami "Estradę", albo inne bydgoskie lokale?;)
Ciekawe czy prywatnie da sie z toba pogadać czy też same bluzgi leca...:D

@up
Estrada#Stage Bar :)

Kasi'yaa 10-11-2007 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fallathanu (Post 1738227)
A skad Ty ku rwa mozesz wiedziec ze to akurat gral orzech na tym charze, zal mi Was, jestescie tak zazdrosnize cale swoje zycie poswiecacie na osmieszaniu kogos

@Kasi'yaa

Stul pysk i wypie rdalaj stad jeba na choragiewko, jeszcze miecha temu krzyczales "Hail vision" wdupowlazi

Jap@ lamusie. Kto powiedzial, ze dalej nie jestem za Vision? Btw. moje community jest takie, poniewaz chcialem sie dostac do gildi , ktora pomagala duskom, ale nie udalo sie. I jeszcze jedno, odezwal sie pro elo mastash, ktory nie byl na zadnym ob prawie HAHAHAHA . A Vision jeszcze duzo moze :) Elo LAMUSIE

DuRi_Zmc 10-11-2007 15:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hu'Hu (Post 1738377)
Ja bym trochę to zmienił
Duri_Zmc says:Wczoraj po godzinie 18+ "lognalem" na swojego knighta z 10 lvl na furorce, pomyślałem może wydarzy się coś ciekawego np Taifun padnie na hydrze.Stojąc pod dp w Carlin przyleciał Youen krzycząc że "orzech " kupił Taifuna i teraz pada jak noob na każdym potworq.Długo się nie zastanawiając napisałem o tym na forum.Teraz napewno każy wie ze jestem fajny.A zapomniałem powiedzieć że jak przyleciał ten Youen to ktoś mówił "cześć Khazul"do mojego ziomka z forum ale ja go nigdzie nie widziałem, szkoda pogadalibyśmy trochę, może by mnie wkręcił do Wizjon xD i miał Pro od Ima Boga Tibi.

Zapomniałem dodać: Lubie pączki i orzechy!!!

Po Pierwsze nie mam main chara na furorze
Po Drugie nie jestem za vision i nie chce miec pro od imargama
Po Trzecie stwierdzam fakty nie musisz mi wierzyć
Po Czwarte skończ bo,widze że nie masz co pisac to cytujesz kogos
komenty z kilkunastu stron wczesniej.:baby:

@Retrio
Dlaczego tak myślisz?Popatrz na siebie a pozniej komentuj kogosB)

Hu'Hu 10-11-2007 15:49

Mówisz że nawet nie masz main chara na Furorze to po co się tu udzielasz. To co napisałem miało ukazać w sposób humorystyczny cała prawdę o twojej wiedzy na temat tego serwera. A dlatego tak późno bo w tygodniu nie mam czasu przeglądać forum.
Daj sobie spokój z udzielaniem się w tym temacie, proszę.

Nacpany_Wlodek 10-11-2007 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasi'yaa (Post 1738582)
Kto powiedzial, ze dalej nie jestem za Vision? Btw. moje community jest takie, poniewaz chcialem sie dostac do gildi , ktora pomagala duskom, ale nie udalo sie.LAMUSIE

Bez komentarza.

Kasi'yaa 10-11-2007 15:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nacpany_Wlodek (Post 1738625)
Bez komentarza.

_/////////

DuRi_Zmc 10-11-2007 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hu'Hu (Post 1738620)
Mówisz że nawet nie masz main chara na Furorze to po co się tu udzielasz. To co napisałem miało ukazać w sposób humorystyczny cała prawdę o twojej wiedzy na temat tego serwera. A dlatego tak późno bo w tygodniu nie mam czasu przeglądać forum.
Daj sobie spokój z udzielaniem się w tym temacie, proszę.

Glupi jestes?Mam dodanego taifuna i magiq'a w vipie i Kur** widzialem jak dawał reloga, ty tez gówno wiesz i sam nabijasz smieszne posty i nie wyganiaj mnie z forum bo to forum publiczne X(

Ma'tys 10-11-2007 16:28

@up
Mogę sie dowiedzieć jak masz ich w Vip skoro nie masz chara na Furora?

DuRi_Zmc 10-11-2007 17:04

@up
Czy ja napisałem ze nie mam chara na furorze?czy moze napisałem ze
nie mam main chara?plx czytanie ze zrozumieniem ;)

Trevour 10-11-2007 18:19

Weź wyjdź i zamknij drzwi za sobą...
Jeżeli tu nie grasz, i [-] l_l J 4 wiesz to nie udzielaj sie, bo połowa Twoich postów to żenada.. Poprostu opierasz sie na "Faktach" przy depo.. Więc prosze Cie przestań robic żal na tym forum, bo 1/5 postów od 100 strony jest Twoja, w której nie ma zawartej żadnej sensowej treści..

DuRi_Zmc 10-11-2007 19:10

Nie nie wyjde bo to forum publiczne i dodam ze stworzylem konto w tedy kiedy byla 160 strona,a tak na marginesie to nie bede za kazdym razem Odpowiadal wam na zbedne wypowiedzi.Poprostu nie lubisz mnie to mnie ignoruj.Proponuje zmienic temat,a nie klucic sie o to co bylo kilkadziesiat stron wczesniej 8o

Misiocyt 10-11-2007 19:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DuRi_Zmc (Post 1738917)
Nie nie wyjde bo to forum publiczne i dodam ze stworzylem konto w tedy kiedy byla 160 strona,a tak na marginesie to nie bede za kazdym razem Odpowiadal wam na zbedne wypowiedzi.Poprostu nie lubisz mnie to mnie ignoruj.Proponuje zmienic temat,a nie klucic sie o to co bylo kilkadziesiat stron wczesniej 8o

160 strona misiu kolorowy, to była prawie 2 tygodnie po Twojej rejestracji.

PS.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=144019&page=160

Borin 10-11-2007 20:02

Fascynujace rozmowy....

DuRi_Zmc 10-11-2007 20:25

@Misiocyt
W tym Momencie to ma najmniejsze znaczenie kiedy stworzyłem konto,ponieważ piszemy tutaj o sprawach furory a nie o mnie.B)
Więc proponuje zakonczyc temat.8o

DuskinessvsVision 10-11-2007 20:32

Oho widze że od mojej ostatniej wizyty przybyło userów, którzy dorównują mi w tytule największego nooba na forum.Tak trzymać panowie!
Duri_jakistam-typowy przykład kolesia nieogarniętego,13 sork,plotki z pod depo z AB.
Restet wandeta i Sushay czy coś-niby 17 lat,język pisany na poziomie 13lat,koleś udaje ogarniętego,obrońca uciśnionych,pisze jakieś oczywiste fakty.
Ogólnie to gj.

Rasta-Vandetta 10-11-2007 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DuskinessvsVision (Post 1739023)
Oho widze że od mojej ostatniej wizyty przybyło userów, którzy dorównują mi w tytule największego nooba na forum.Tak trzymać panowie!
Duri_jakistam-typowy przykład kolesia nieogarniętego,13 sork,plotki z pod depo z AB.
Restet wandeta i Sushay czy coś-niby 17 lat,język pisany na poziomie 13lat,koleś udaje ogarniętego,obrońca uciśnionych,pisze jakieś oczywiste fakty.
Ogólnie to gj.

Daruj se noobie z pod Carlin. Nie karmić trola!

DuskinessvsVision 10-11-2007 21:42

Jestem noobem z pod AB ;/.Przyznaje się zapewne masz większy lvl, ale lat to ty chlopcze masz z 13

bez odbioru.

DuRi_Zmc 10-11-2007 22:13

Nawet jesli ma 13lat boli cie to ??chyba tak bo on ma 80+lvl a ty takiego nie masz i nie bedziesz miec.Smutne no nie?:(
Dobra koniec Tematu,Przestancie się wyzywac etc.
Ciekawy jestem co robi vision czy korzysta z rl life czy nowe postacie na innych swiatach:baby:

DuskinessvsVision 10-11-2007 22:28

Boli mnie że ma 80 lvl ;/.Potne się.Ni z dupe się wzieło tyle noobów na forum.Jak jeszcze nie miałem tu konta, a tylko czytałem, to nie było to żadnych noobów, no może oprócz Slovika(haha, pozdro dla Ciebie).

Rasta-Vandetta 10-11-2007 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DuskinessvsVision (Post 1739256)
Boli mnie że ma 80 lvl ;/.Potne się.Ni z dupe się wzieło tyle noobów na forum.Jak jeszcze nie miałem tu konta, a tylko czytałem, to nie było to żadnych noobów, no może oprócz Slovika(haha, pozdro dla Ciebie).

Heh jeśli ja mam 13 lat to ty masz 5. btw. nie karmić trola!

Slovik 10-11-2007 23:52

Cytuj:

Weź bo się zamkne w sobie ;< Jeżeli ja jestem noobem to mi weź odpowiedz dziecko, kim jesteś ty ?

DuRi_Zmc 10-11-2007 23:59

Cytuj:

I masz wytłumaczenie dlaczego na forum są nooby :O

DuskinessvsVision 11-11-2007 00:07

@up
No ja jestem noobem przyznaje sie więc ocb?

@Slovic
Żaaaaart.

Dobra tam cicho :P
Koniec offtopu wprowadzonego przeze mnie.

blantoholixxx 11-11-2007 00:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ruts (Post 1738555)
@ Blanto~

Odwiedzasz czasami "Estradę", albo inne bydgoskie lokale?;)
Ciekawe czy prywatnie da sie z toba pogadać czy też same bluzgi leca...:D

@up
Estrada#Stage Bar :)

HMM
chyba tam nie bylem jeszcze
ale jak bylem hunted to czesto odwiedzalem mordownie czytaj IMPERIUM DZWIEKU dla ludzio mocnych glowach
:D

Hu'Hu 11-11-2007 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DuRi_Zmc (Post 1739449)
I masz wytłumaczenie dlaczego na forum są nooby :O

Ostatni raz!
Duri nie grasz na tym serwie, piszesz głupoty i nic nie wnosisz ciekawego do tematu, czemu nas tak dręczysz, nikt Cię tu nie chce, nie możesz tego zrozumieć? Zrozum nikogo nie obchodzi że masz tu noob chara i siedzisz godzinami wpatrując sie w vipliste.A wszystkie offtopy zaczęły się od kiedy ty tu piszesz połowę postów w tym temacie. Obiecuje że jeśli znikniesz ja nigdy więcej nie napisze tu ani 1 posta.Albo zrób sobie własny temat o tytule "Furora z punktu widzenia noobów z pod Dp w Carlin", obiecuje że tam nie zajrzę.Zaśmiecasz oficjalny temat o furorze swoimi pustymi opiniami.Nie tylko ja tak myślę.
Nic więcej do Ciebie ani o Tobie nie będę już pisał bo szkoda mojego czasu i miejsca na tym forum.

Taki pomysł, może to kolegę trochę zniechęci:
Wpisujcie się kto nie chce widzieć postów Duri, kogoś innego ale również i moich xD

No more offtopów z mojej strony, obiecuje

blantoholixxx 11-11-2007 01:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Retrio (Post 1739549)
Blanto do Imperium??!!

Hardcorowy Club.8o8o

kulka sie krecily

Rasta-Vandetta 11-11-2007 01:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hu'Hu (Post 1739490)
Ostatni raz!
Duri nie grasz na tym serwie, piszesz głupoty i nic nie wnosisz ciekawego do tematu, czemu nas tak dręczysz, nikt Cię tu nie chce, nie możesz tego zrozumieć? Zrozum nikogo nie obchodzi że masz tu noob chara i siedzisz godzinami wpatrując sie w vipliste.A wszystkie offtopy zaczęły się od kiedy ty tu piszesz połowę postów w tym temacie. Obiecuje że jeśli znikniesz ja nigdy więcej nie napisze tu ani 1 posta.Albo zrób sobie własny temat o tytule "Furora z punktu widzenia noobów z pod Dp w Carlin", obiecuje że tam nie zajrzę.Zaśmiecasz oficjalny temat o furorze swoimi pustymi opiniami.Nie tylko ja tak myślę.
Nic więcej do Ciebie ani o Tobie nie będę już pisał bo szkoda mojego czasu i miejsca na tym forum.

Taki pomysł, może to kolegę trochę zniechęci:
Wpisujcie się kto nie chce widzieć postów Duri, kogoś innego ale również i moich xD

No more offtopów z mojej strony, obiecuje

Każdy ma prawo sie wypowiadać na tym forum. Btw. co Ty ciągle tak jedziesz po Duri? Masz na jego punkcie obsesje?

Antica vampire 11-11-2007 01:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rasta-Vandetta (Post 1739573)
Każdy ma prawo sie wypowiadać na tym forum. Btw. co Ty ciągle tak jedziesz po Duri? Masz na jego punkcie obsesje?

Ma racje , duri chce byc kul i wogole wypisujac durne posty na tym forum a co najlepsze ze koles nie ma pojecia nic o wojnie ani o tym servie wiec jego posty na ten temat sa zbedne.

Tyle ode mnie i popieram go w tym.

sallceson 11-11-2007 01:54

@Hu'Hu & antica vampire

signed _/

blantoholixxx 11-11-2007 02:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sallceson (Post 1739629)
@Hu'Hu & antica vampire

signed _/

szczerze to nie czytam jego postow
ale jak tak mowicie to was popre

Reloop 11-11-2007 03:30

Śmierć frajerom, popieram was.

Owenikk 11-11-2007 10:19

I ja tez i ja tez :D

Smerfu 11-11-2007 12:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $eetho (Post 1738015)
Jak to zapowiedział mi ostatnio Dafik Globetrotter (i dostałem hunta za nic), jeszcze będzie piekło na furorze. Pożyjemy zobaczymy ; )

nie bedzie robil pa na zolwiach, nie bedzie padal, btw naucz kolege obslugi bota bo jak wpadlismy i dostawal sdki to jechal na samej exurce bijac zolwie w najlepsze ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:53.