![]() |
Kenow:
Widzę na nic lepszego Cie nie stać żeby napisać. No coment. |
kolejna poprawna składnia
|
dobra tam jego sprawa jak pisze :P
nie jestem za Eltisim jakby ktoś zaraz napisał, że dupoliz... |
Cytuj:
|
jest idiota, cale zycie spedzil grajac w tibie, dlatego tak pisze
not defining |
Tutaj byl moj post, ale sie zesralo i go ni ma
|
shan keitho[*]
|
niezły wpindol na ob dostały polaczki 22:11...
te noobchary były wku****jące... róbcie ob później, bo tak to dupa wychodzi... |
ob bylo pozno
|
zeby nie noobchary mogloby byc troche inaczej
no i niepotrzebne padaki u niektorych najwiekszym bledem byl ten stack ale jest przynajmniej lepiej niz ostatnio, w ogole inaczej wszystko funkcjonowalo aha i taka mala prosba, nie przychodzcie noobami na open bo to przeszkadza, a jesli juz jestescie i trzymacie nasza strone to latajcie z WRI, NIE NAMI KURWA niektorzy sa glupi jak but, pisze kolesiowi s*******aj do wri to albo nie ma exivy kupionej albo retard niewie o co chodzi |
lares ma racje biegajcie za wri nie za nimi
btw Lares czego tak hujowo z paralizem bylo? edit wie ktos na kim byl hirre? bo to że nie było go na battlu jest nie możliwe. |
Lako przeciez nie walil paralizy to czemu sei jego pytasz? :D
|
hirre gral elivinesem
|
Cytuj:
|
kafeskafeskafeskafes
|
ale tych nubów za dużo xD jakby to były sdnooby(45lvl~) to rozumiem ale takie xD
|
Cytuj:
|
@bax
4 wyrazy co z tą Polską? |
ma deda szejsetznakow
|
Cytuj:
|
ej elaro 'bumpnij' swoj temat, bo juz zniknol nawet z 2 strony!
|
wri wygralo tylko i wylacznie przez ich blessy w 1 miejscu i wiecej supply, ale od czego jest doswiadczenie, z battle na battle bledy eliminujemy, zgranie przymierza rosnie, takze jeszcze troche, jeszcze troche ;)
|
Super... xD
|
kafeskafeskafeskafes!
zniknol i nawet z 2 strony okej |
yyy Jaka pogoda dziś macie ?? SOrry za moją składnię ale grać długo na Elysi umiem i szkołe chyba <??> opuszczałem yyy co mogę powiedzieć yy jestem nolifem najwiekszym yy moja skłądnia kozaczy, yy ortograficzne błędy yy też ?? o wyrozumiałość prosze was ii yy dziekuje bardzo wam :D:D
pozdro angelo chudzino :D jedz więcej bo kiedyś padniesz z głodu w czasie "hanta" na frostach :baby: Muszę się zgadać z Aerusem żeby mi sprzedał blackd bo mi się expić nie chce 8o |
Twoj sarkazm byl taki zabawny ze ja pierdole, ide sie pociac 5!
|
Koga nie wiem co tam napisales, ale jesli to bbylo o mnie i uwzasz ze sie "podlizuje" to gz wielkie dla Ciebie, chce Ci tylko przypomnec ze Bax to rowniez twoj rl i to nie ja Go zaprosilam na "meeting" , zreszta mnie tam mialo nie byc. Wypadek przy pracy.
Ja nie mam zamiaru gnoic kogos tylko dlatego ze jest taki , a sraki na tibii/forum i za to jak sie wysławia, bo to jak moja kumpela z lawki (kl. humanistyczna) pisze w zeszycie to przy niej Bax to jest orzel, wiec naprawde sie nie czepiajcie tak Jego pisowni. Tzw. dyslektyk czyt dysmozg , kiedys nazywany po prostu debilem, jest teraz bardzo czesto spotykana rzecza . Wobec mnie glownie przez lenistwo, ale to juz sprawa czlowieka czy sie przyklada do tego jak ludzie Go postrzegaja , czy to zlewa, a potem wstyd jak pisze podanie o prace ;p. p.s koga hujted p.s.2 ja troche nie do przodu z info.. jak Elivines stracil 3lvle?! wyjasnijcie mi to ;o |
Cytuj:
sie najebal, zreszta nie tylko on byl najebany na ob xDxD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Elivines my pro :D! a to mi przypomina jedna akcje jak Irme mial zrobic skulla only, a przypadkiem zabil nooba haha xD |
heh pamiętam to zdarzenie, wtedy tam pod Ven padło mi z 5 charów na blocku...
|
Cytuj:
1 niegnoje baxa 2 ja odruznim zycie rl od jakies gry aczkolwiek qumpolom z rl zawsze pomoge tak jak teraz w tej sytulaci 3 to sie nietyczy baxa tylko to byl przyklad :cygaro::ban: |
Cytuj:
Żal pupeczke sciska koguś. Widze ze znów strugasz z siebie nie wiadomo kogo.. ;] Widac wlasnie jak traktujesz rl przede wszystkim zlewasz co do Ciebie piszą żeby sie .. pokazac? I na ten przykład teraz gnoisz mnie :) OldWerladyn: mi tylko jeden ;d , ale drugi tez bylby prawie owned.. tras jest stanowczo zbyt porywczy :P |
Koga nie krępuj się, spotkaj się z Grybym ponownie i dokończ to czego nie zrobiłeś na tej waszej balandze :D Polska będzie Ci wdzięczna do końca świata :D
@ileśtamup Tak szukam przyjaciół na tibia.pl chcesz być jednym z nich ?? Kupię ci 10 cc zostań plax plax Help Respect dla ciebie Bax że chociaż się nie odzywasz na forum .com bo by cię te trolle objechały za twój zapewne boski inglisz :D |
Cytuj:
noi elvaa mozemy o naszych sprawach niegadac na forum. |
Cytuj:
ok , dla mnie bombeczka. ;p i wcale nie jestem na rl spoko!! (inni w kazdym razie nie musza tego wiedziec), jestem zła i w ogole... reputacje mi psujesz na jaka sobie tyle czasu pracowalam!! ;/ :P:D aaa i Gz tego fraga haha xD i caly czas mnie kurna zastanawia skad tyle sie nagle wzielo chlopa w war oO. 3 dni mnie nie bylo , a tu juz tyle fragów omg. :P |
Cytuj:
"odruznim","sytulaci"... i wiele innych ?... :confused: I czego z Kogi się nie wyśmiewacie??? :/ (Aha bo jest waszym kolegą i najlepiej krytykować wrogów) Oczywiście nic do niego nie mam bo każdy może popełniać błędy. PS. JESTEŚCIE ZAJEBIŚCI. POZDRO :* :) |
Cytuj:
Nie znam go w rl i nie chciałbym poznać zdrajcy, mimo że jest to gra to dziwnie trochę się kumplować na zabawach a w grze się tłuc, a przecież zabijając kogoś powodujemy że traci on więcej czasu na odrabianie, a tak się chyba kumplowi nawet temu ledwo poznanemu nie robi. |
up zgadzam sie
|
wez lovepa człowieku skończ bo z posta na post robisz z siebie coraz wiekszego kretyna ?
bax zdrajca ? a kogo on do h u ja zdradził ? nigdy nie walczył po stronie polaczkow WIEC KURWA PRZESTAŃ SIE BŁAŹNIĆ I PONA*******AJ W KALAMBURY NA KURNIKU PAJACU, nie trawie takich ludzi co nagle wyskakuja hujwie skad i mysla ze mogą krytkowac innych na podstawie opowiadań innych (podobnych) bezmózgich istot ku.rwa jak mozna być takim małostkowym człowiekiem |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:56. |