![]() |
Bedzie cos w ogole? " Elita " Rise off .. pfff:baby:
|
Coś czuje że dziś Rise nie Po'KARA... :baby:
|
Cytuj:
|
na ustawiony od paru dni ob nie wysc niechce cytowac co pisaliscie up :/
|
Ktoś mówił o napince z naszej strony... aa z resztą nieważne..
|
21:07 Savalas Inferno [147]: 21:07 CZOOKAPIK [174]: MY MAMY TERAZ OPENKE NA KYRZE 21:07 CZOOKAPIK [174]: PO OPENIE NA KYRZE MOZEMY TU WYJSC
o co chodzi? chlopaki zastanowcie sie albo morgana albo kyra :/ |
zal.PL
................ |
No czoko, w końcu udało Ci się powiedzieć coś zgodnie z prawdą. Nie wyszliście na umówiony open więc, jak sam powiedziałeś, jesteście nikim. Pokazaliście jak jesteście odważni, jak to wygrywacie wojne i w jaki to sposób wyjebiecie Roxando Crew z servera. Wasza taktyka to chyba "zanudzić na śmierć", bo innej tutaj nie można chyba dostrzec. Chyba, że sobie pomyśleliście w ten sposób, że nie chcecie tracić lvli które wbiliście i nie macie zamiaru wyjść na OB, ktore sami chcieliście ;*
|
Ludzie idzcie grzecznie spac ;) Dzisiaj juz krew na morganie sie nie poleje .
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://www3.***********.com/data/296...664/aahaha.bmp a reszta to sprawy wewnatrzne gildii |
Cytuj:
|
Nie wyszlismy na Opena z kilku powodow :) Jednym z nich byl fakt ,ze mielismy problemy z ventem (Wiem ,ze nikt nie uwierzy XDDD)
Kolejnym ,ze mieliscie 2 x wiecej noob charow niz ludzi walczacych.(Mysle ,ze w sumie ze 100+ osob tam stalo na pustyni ;) ) W sumie fakt ,ze ludzie sie napinali bardzo przed openka i pisali "ze was rozniesiemy i jestescie pizdy jak nie wyjdziecie" ale to nie moja sprawa bo ja tego nie pisalem wiec nie mam sobie nic do zarzucenia :D I nie zapominajcie ,ze my juz tez nie raz na was czekalismy na OB i tez sie wczesniej umawialismy :) Tylko ,ze nie bylo to tak naglasniane na forach jak mialo to w przypadku tego opena. To tyle co mam do powiedzenia B) |
@Kafar
Noobchary też taktyka hehe |
Cytuj:
Co to dzisiejszego open battle, ktore nie zaszlo: Eternitas czy tam ludzie z Roxando Crew, nie podniecajcie sie ze rise raz nie wyszlo na ob. Wy to robicie na codzien ^^ ;p to tyle, dobranoc |
Cytuj:
|
@Kafar
Większość z owych noob charów to byli random ludzie, a nie nasi pomocnicy itp. Możemy zawsze walczyć na Raider Camp czy tam Goroma Dezert jak nam zarzucacie takie coś:confused: |
Moze te noob chary byly ludzi ktorzy chcą zarobic? :d
|
... my nie wyszliśmy pierwszy raz ? a wy ??
przepraszam za to co wczesniej napisalem .... ;p juz nic nie pisze na tym forum. Ale to co powiedzial kafar to wszystko co mamy do powiedzenia dlaczego nie wyszlismy. Wszyscy jesteśmy zawiedzenie. Pozdro. |
Cytuj:
|
Ty O chuj wam chodzi pierdolone śmietniki? ;(
NIE WYSZLIŚMY NYGUSY PIERDOLONE! Walkower :] 3:0 dla was dopiszcie to na tibia.com. Gratulacje naprawdę dobra robota tak trzymać. _/ |
up
ale wyjsc na umowione open battle to jest inna rzecz, niz zebrac ludzi w 30minut i pisac do gildi przeciwnej by wyszli na ob za chwile. btw Kolega ligu potrzebowal pomocy na kyrze, w zamian za pomoc na morganie, czy o co chodzi bo nie jestem w temacie xd |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nawet nie wiesz jak jestem zawiedziony X(
Przygotowaliście się jak minister obrony narodowej Bogdan Klicha, na zestrzelenie satelity AHUAHAUHA. LEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJEEEEEEEE |
Podobno każdy pada od własnej broni w końcu.... Rofl Rise :)
|
Cytuj:
Nie wysilaj się. |
wszyscy od tygodnia truli dupe ob jak by nie to by powiedzieli trudno ale tak ...
|
same mądrale na tym forum :confused:
|
|
Cytuj:
|
panowie co wpisac w te gwiazdki ;/ znam tlyko imageshack ale nie pasuje :D
http://www3.***********.com/data/296...664/aahaha.bmp xD |
Cytuj:
|
Co do wczorajszej OB co sie nie odbylo, skonczcie gadac glupoty ze Rise sie boi i sie woli nudzic.... To może lepiej powiedzcie czemu ostatnie 3 razy temu nie wyszliscie co na OB czekalismy??? Nawet "WIELKI" Sliccery mi napisal ze o 20 wyjdziecie i co ?? Wybila godzinia 20:00 i nic ...
Po 2 ja nie bede walczyl na warunkach Russela, on już jest przegranym w tej wojnie dowiódł fakt o tym co on pisze na forum GM/CM. Ze raz mogli sie zebrac i wyjsc nie znaczy ze Rise sie boi tylko swiadczy o organizacji Russela co musi miec 95% swoich ludzi 100 % budasow brudasow i MAKS noobow... . Pare dni temu gadalem z murzynem i powiedzial ze woli open bez noobow a tu co widac wyszedl z dziecmi na open zeby nas blokowali:D Smiech na sali... |
Cytuj:
|
Oj sory bardzo Lavio ja tego OB nie ustalalem to Russel tak powiedzial ze w niedziele o 20:00 a ja mam RL zycie i mnie caly dzien nie bylo :D (prawie)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do waszych openow, ustawiajmy je tak jak ten ostatni, wtedy zbierzemy ludzi i bedzie mozna walczyc, a nie cria pisze do kogos "wanna open? you have 15 mins to line up". Nie bedziemy walczyc na twoich warunkach vic. |
Przyznaje zblaznilem sie! Teraz mozecie pare postow na moj temat sypnac na vent juz pojeczeli teraz wasza kolej przyjme wszelakie obelgi pod moim adresem :) Wydaje mi sie ze byla to dobra decyzja zostaja w pz :evul:
Do next razu :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:10. |