![]() |
nice...ale za duzo wiary i tych jebanych noobow..:|
16 - 4 for us? |
Cytuj:
|
Poczekajcie troche zdobędziemy naszego Elfa i znow bedziecie plakac na forum :p a co do maverickow to od dawna 90% interregnum okresla ich za retardy typu Revolutioon itp itd.
Pozdrawiam ;) |
Name: Mlodzieniaszek
Jul 29 2008, 23:57:19 CEST Killed at Level 117 by Czekoladowy Renifer zal, ja bym sie zabil >.> |
No tak zawsze mogl dac loga na openie >.>
|
Film ma ktos?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no, albo dać loga na openie
|
Cytuj:
|
filmik troche kit ale spoko to wygladalo nawet
|
Cytuj:
Edit:AAaaa i nie umiejaca recznie expic tak to tez @btw : I niewiedzaca jak wyglada wyrm a 2 dni po upie tam se waypointy ustawiala hmm? |
Medi no lifer
jak mozna w tak piekny dzionek siedziec przed kompem caly dzien? ja rozumiem godzinke no dwie, ale caly dzien??? |
Jak mozna na takim pieknym forum siedziec od roku (moze dluzej~ ) i robic z siebie takiego idiote? ja rozumiem raz albo dwa ale tak nonstop jak klaun z powolania?
|
Cytuj:
jak narazie to ty przesiadujesz przed kompem calymi dniami o,o ( pozatym w robocie nie mam co robic :/ malo kompow sie psuje i nie mam co naprawiac ;( ) ( jest jeszcze strona na ktorej mozesz sobie zobaczyc ile siedze online ) |
Ja na mojej operce mini przejebalem 60 zl :-(
|
zal. jak mogles. mogles to zainwestowac w sdki...
|
Cytuj:
IT Sie boi ahahha |
wojna ciagle trwa
|
zostane przy zdaniu ze arcash jest glupi ddddddddddd;
|
pici* ze sobie napisal lion draste w proflu tibia.pl to nie znaczy ze nim jest
|
Cytuj:
Jak to czytalem to pilem wode i wyplulem to na monitor :>> |
Cytuj:
Wejdz na venta krzysia , to pogadamy :> |
.. do Marcina też wejdĽ.
|
i Piotra rowniez
|
HAHAhxDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD lafa w postac:michnizmcmcmcmcmszmcmzcm xDDDDDDDDDDDD pwndeded
]wojna trewa |
i tak nie jestes fajny... : |
Lr odrabia ;> ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
wszystko spoko, btw jaki mam avatar bo ja ciagle widze srebrna babe, a zmienialem juz z3323223323232x
wojna trwa |
Cytuj:
|
haha
rozwaliles mnie :DDDDDDD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Milo dla odmiany by bylo,aby zobaczyc tu info o wojnie a nie spinki anonimowych wyzywaczy,niedoszlych polonistow i forum trolli :(
edit: down* jak kiedy nie jestem zwiazny z warem? down2* bez urazy,ty bardziej trolisz z bemkiem wszedzie sie wyzywajac i dokladajac swoje 3 grosze nic nie wnoszace do tematu |
to napisz cos
|
Cytuj:
|
wojna trwa... :evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:58. |