![]() |
a ciekawe co tam w białymstoku
|
Dokładnie ;)
|
Widzę, że mamy nowy temat : D.
|
ehh szkoda ze z amesem nie wyszlo :s prawie lobuzy mi khale ubily,ale undead kulom padl :P
aa jeszcze kulturalne rozmowy ze statku 22:54 Clapek [194]: twoja stara 22:54 Clapek [194]: ma hunta 22:54 Clapek [194]: na pizdize 22:54 Clapek [194]: od murzynow 22:55 Clapek [194]: to sluchaj kaczorze jebant 22:55 Clapek [194]: w kake dalej nie chce mi sie kopiowac bo to zal ze tacy ludzie sie rodza Polakom gratulujemy Zywca,a Interregnum tego pana ^ |
a moge sie dowiedzec czemu ty sie nagle taki dorosly zrobiles czemu akurat tera jak dostales hunta i nie mozesz juz dedac pixeli? i jeszcze te komentarze o kulturze innych czemu wczesniej taki kozak nie byles nagle zauwazasz tych wszystkich kretynow tyko szkoda ze nie w swoim otoczeniu zapewne wczesniej trzymales jape bo bo sie bales o chara i tak lubie napinki na forum jesli masz zamiar pozniej spamowac o napinaniu sie zwlaszcza lubie to w twoim wykonaniu jakby to forum bylo twoim zyciem stales sie tera taki pro jestes w war i wogole btw mam w dupie przecinki ortografie i inne gowna do ktorych mozesz sie przyjebac bo zapewne nic ceikawszego nie znajdziesz chyba ze znowu ej no name cicho tam!!! i wyglaszanie wielkich madrosci na temat dojrzalosci jednym slowem ogarnij sie panie dojrzaly dorosly i chuj wie co tam jeszcze sobie przypisujesz
|
To ja go wyręczę. Dlaczego nie używasz tych jebanych znaków interpunkcyjnych, równie dobrze mógłbyś napisac jashdf jgfdshk jdsfklhjds akufjhdsjfdvdsfds bbabab alb lasbdjasb babsjdjsbd i to samo każdy by zrozumiał, bo takiego słowotoku jak ten, nikomu się nie będzie chciało czytać.
I nie napinaj się tak, bo ci żyłka pęknie |
afff zapomnialem dodac ze stado lodow zacznie wielka obrone :< jak zauwazyles to moje napinanie i jak chce to moge to robic wiec po kiego chuja sie w*******asz?
|
ty a ktory normalny i w miare rozsadnie myslacy czlowiek rzuci sie samemu na cala grupe(czyt. wyrazi swoje zdanie co zaowocuje oczywiscie huntem)? teraz jak juz ma hunta to mu wszystko jedno i moze powiedziec to co chce :P
|
Cytuj:
Jezeli sadzisz ze to teraz sie stalem taki chojrak dopiero to proponuje przejrzec historie post'ow,bo od anonimowych,pixelowych kozakow z dupy gorsi ca tylko Ci co gowno wiedza a p'dola takie kocopoly jak napisales wyzej. |
Cytuj:
a jako ciekawostkę powiem ze wojna łączy ludzi, duzo mozna poznać stojąc na statku :) |
co to kurwa jest grono lodów? o0
|
wlasnie ze bobek wyrazal swoje zdanie i byl caly czas przeciwko napinkom
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
FAJTER KOZAQ MILCZ BO HÓNTED! :S
Kozak w slowach, pfff... @Down Tylko Cie dorwe w tej Twojej wiosce... |
Cytuj:
|
Dziś gdy z kolegą śmiałem się z Clapka, Zersonixa stwierdził ,że Clapek więcej osiągnął w Tibii niż My w realu :o
|
No nie wiem czy osiaganie niczego przewyzsza moje osiagi z rl :<
|
Ma ktos moze linka do filmu Banaha z ta "rozmowa z Sua"? Bo niebardzo moge znalesc go na youtubie
|
oouuuo interr dedzikk
|
Krylek wczoraj padl 3x :O. Pechowy 13.
|
Dobrze zrobil,i nie mowie tego z przekasem bo jestem jego przeciwnikiem ,tylko wywarl na mnie wrazenie pozytywne tym co zrobil,w przeciwienstwie do paru innych co tylko na yell nas wyzywali.
|
[quote]
Cytuj:
|
Jan 13 2009, 22:57:51 CET Killed Roszondas Vielleu at Level 141 ok jak tam gali, jesteś mocno cięty teraz?
|
@UP
Nie rozumiem sensu Twojego posta :S |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@UP
NOOOO!!! :(( PLX PLX PLX What my payment?:< W koncu kiedys musialem : P @down Tak, kazdemu sie zdaraza :P |
deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeed!
up. sens tego rozumiesz? |
zarcik ktory znalazlem na bash.tibia.pl
tak na rozluznienie atmosfery 20:36 Zeth Hore [46]: Moj stary gra w Arsenalu 20:37 Piootrus [88]: ta? 20:37 Piootrus [88]: jak sie nazywa? 20:37 Zeth Hore [46]: Nie pamietam 20:37 Zeth Hore [46]: xD 20:37 Piootrus [88]: hahahaha 20:37 Piootrus [88]: owned xD hahahaha xDDDDDDDDDDDDDdd W ARSENALU AHAHAHAHA OWNED XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
ani smieszne ani zabawne
|
Bo to mialo takie byc,cos w stylu "zenujacy dowcip prowadzacego".
|
http://img519.imageshack.us/img519/5845/dsc00620ij9.jpg
zamiast 16 stycznia napisala 10, wiec musze dzis isc bo w poniedzialek pewnie zaplacilbym 88 zl a nie 8.80. btw bob moze ty wiesz, kanary maja swoje te bileciki do odbijania, to jeden na autobus im podlega? bo se odbił 8 to niewinnie nakapuje.:baby: |
Lol jakie niski mandat... w Sz-n placisz 144 zl a po 7 dniach 160 zl.
|
bo to tylko bez legitki
|
Cytuj:
|
juz zaplacilem ale wyzwalem babe
|
Cytuj:
|
*Koszyk
Dominiki pguje,a ty wpadasz idziesz na hff i padasz lol,noob. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:27. |