![]() |
Ja mojim Sorcerem zabiłem 3 slmie i 1 ghoula naraz:baby: :cup:
|
Hydra ( Team 2 graczy ) :baby:
I 2 gs naraz ! solo ! poszlo kilkanascei uh ale sie udalo B) |
;]
Dragon - Druid 28lvl - mglvl 27 :):cup: :cup:
|
dl,bk,gs
Ale temat jest juz stary:p |
Ja Zabiłem
Ja Zabiłem na rooku na 3 lvl'u 3 szkielety naraz:)
|
dragon 24 lvl skile 75\75
|
Ja zabiłem 3 slimy na solo plus jeden klon = 4 slimy
Druid 16lvl 13mlvl:D :D |
Ja mam dopiero 10 lvl, więc to był Orc Warrior x2, ale hurtowo to jakies 10 mino, wtedy bez czaru exura :).
|
Ja na levelu 26 draga :D poszły tylko 2 uhy ale to bylo dawno teraz trace 0 uh:cup:
|
Ja na 63 ek zabilem Dragon Lorda ;-) ale to byla ciezka misja hehe poszlo ok. bp uh i okolo 4-5 explo ;-)
|
dl'a 119 palkiem solo i hero solo
|
Gs'a i hero solowke ;] , gs z hmm i rozga a hero z sd :P
|
Gs i Hydra
Gs solo ! :cup:
Hydra Team :baby: |
ja zabilem draga 27 sorc bez hmmow manasow i niczego tylko z cosmick energy
|
siemq
Jestem na tym forum pierwszy raz .Zabilem solo draga na 19lvl (sorcerer) z SD:P a na knightci to pokonalem berserkera.:cup:
|
A jeszcze zapomniałem pokonałem huntera solo na 8lvl(knight) z fsa
|
Nie pamietam jaki mialem lvl ale solo 3 dragi na klate druidem pozniej do tego doszedl jeszcze DL. Questy solo to naginata, mad mage room. (wszystko bez SD only Tempest rod i vis :P)
|
xD
Best solo
Gs[x] Drag[x] Dragon Lord[x] Hydra[.] |
solo :
GS (Giant spider) team : Hydra BK (Black knight) |
Druid 19lvl. 9 DSów naraz, na Ghostlandzie. W dodatku Ghule mnie blokowały. Zeszły 2BP MF, ale sie udało, nawet Guardian Shield poleciał.
|
Dzis solo wyverne, a potem druga
zeszło 3 manaski i 6 hmmow 25 sorc, 30mlvl, 21 shield. 8 sorcem z vortexa z blokerem 66 knightem wzialem mu 113 expa xD 15 pall skill 65 drag z boltow 1uh i 2ih sorc 40 sorc dobil hmmem |
@Jecht
ta ... 9 na raz xD! na maxie moze bic 8 potworow, ciebie 9 i gule cie jeszcze blokowaly :> przekrecilbys sie na 2 dsach |
Ja best solo dragon na 27 levku i 32 mlvlu i wyvern na 30/36mlvl a w teamie gs'a na 27 B) B)
|
Hehe
Ja swoim pallem:(25lv 58dist ;/)
2 BH DS Witch+Valkyrie |
Dragon na 30 poziomie i skillami 65/65, pare uh poszło, teraz się będę powoli chyba do GS'a przymierzał
|
30 druidem zabilem dl(nie jednego) 70 ek hmm hunty dl ? max nie pamietam już a 44 druidem to biegalem po hydrach moze 2 solnolem z trudem bez zwrotu;p
|
Danubia. Kilka lat temu...13 drut 44 mlvl <uh maker> W planach Br hunt... 111 rp pod swoim domkiem....bp sd.... rp lezy.... a ja drże... :] The best frag:cup:
|
Nowe
Ja po raz drugi pisze tu a oto moje nowe osiągnięcie :
Yeti i polar bear na 20lvl 21mlvl(tydzień temu) PS.Ale się ucieszyłem ze widziałem Yeti jednak nie zrobiłem screena :( ;( ale teraz mam zamiar isc na draga Świat : Celesta Profesja : Druid Nick : Lary Isalin Poziom : 23 Magic Poziom : 22 :cup: |
30 lvl ms zabiłem draga z exori vis na utamo vita
34 lvl ms zabiłem Giant Spidera ze strong haste i z hmm (solo) na 34 z kumplami zabilismy 53 sorka i to by byłło na tyle =* |
Nie lubie sie chwalic ale 17 knightem zabilem beholdera 8o
Jak jeszcze gralem ED to na 58 lvlu pokonalem 2 gs'y naraz :D w sensie ze 2 naraz mnie gonily. Pozatym pokonalem korsarza z e visa ;) |
Ja na 12 lvl zabiłem dwarf guarda z rozdzki i tylko z exurą:) ;) (jestem sorcem)
|
Na 21 lvl zabilem berka :D wtedy mialem skille 55/55 cos takiego
teraz spokojnie zabijam berki ale nie moglbym 2 naraz i sa jeszcze nerwy xD tak poza to nie na solo ale wieksosc hp mu wziolem:p zabilem dwarf guarda (22 lvl)Za dobre to nei osiągniecia :p |
Hehe na 19lvl zabiłem berserka bez uhów i ihów jestem dtutem XD:cup:
|
22 level Druid pokonalem solo beho z 1 SD i 2 HMMami
albo Dwarf Guard ze stratą 3HP |
Ja pokonałem przy skillach 52/40 Fire Devila w GL bez uhów ihów na 14lvl
|
solo
a ja właśnie pokonałem dwarfa guarda na lewelu 17!!! :cup: zostało mi 4 hp!!! nie mogłem znalezc miejsca żeby sie ropnąć na górę<okazalo sie że na nim stoje> ;( ale ŻYJĘ;) ;) ;) to był dramat!!! w polowie walki przestalo mi dzialac "utamo vita" i skonczyly mi sie fireballe ;(
|
jak grałem w tibie to uwaliłem DL SoLo 39 MS xD
Kurwa mialem gdzies SS'ki :P |
demon solo oczywiscie
|
Ja Wiverne. 1 uh. Knight skille 75/75 w GS full atk !
A team to gs...;( ;( |
BEST solo drago a z kuplem gs. Knight lv 33 skile 77/78:cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:21. |