Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Nephilims vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=215206)

PussyWizak 20-10-2009 01:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zutersky (Post 2670111)
a bylo was 50 jak chcieliscie ob, i jezeli dolaczyles wczesniej niz ja, to czemu niewiesz dlaczego wanted wygralo wszystkie wojny

No na ob to jest wyjątkowa mobilizacja, ale w powszechni dzień o 30 osobach możemy pomarzyć.

A co do wygranych wojen, to myślisz, że to takie proste i można wszystko ująć w jednym zdaniu "wojnę wygraliśmy dzięki spay'owi"? Na to składało się wiele czynników, a to że mieliśmy bandę no-lajfów, było jednym z kluczowych czynników.
Po za tym nigdzie nie napisałem, że wygrywaliśmy dzięki no-lajfom, tylko że przez no-lifów Kamyxxy mieli trudniej. Simple?

EDIT
BOOOOOOOOOOM HEAD SHOT!
http://www.***********.com/505687561.html
Zgadnijcie kto pad^

speedy.share

tajemniczy111 20-10-2009 09:54

@Nuriel
To good :p, ale myslalem ze juz nie wrocisz do tego gowna ;p
@Reszta pajacy
Dajcie sobie spokoj z pisaniem na tym forum, bo to juz zaczyna byc nuzace.
Wyjdzcie na dwor, napijcie sie browarka i zapomnijcie czasami o tej grze :)

twistoff 20-10-2009 12:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nuriel (Post 2670099)
Twoja logika mnie powaliła :D

no wiesz,myslenie nie boli :)

Ciri the Witcher 20-10-2009 13:51

Spy + duzo kasy + no lify + kilkuletnie zgranie + Drazito + Marek - Urbexx = dedek

Mimo wszystko wojna Punishersow (liczac od pierwszego rozlamu wanted) byla najlepsza wojna na Azurze.

Pr0Stfu 20-10-2009 15:47

/\
Racja.B)

twistoff 20-10-2009 18:12

Originally posted by Abu Loppez on 19.10.2009 21:35:05:
> smoqu ....
> don't play with big boys

ARE YOU BIG BOY?! I hear you everyday on ventrilo and you sound like... LITTLE GIRL.

haha ale mnie to rozbawiło :D

Kiniol 20-10-2009 18:17

Mnie zas rozbawilo to ,ze rozwalaja Cie Twoje wlasne posty 8o

Rudy_Kojot 20-10-2009 22:38

Autodamaged post.

LadyCipuszka 20-10-2009 22:46

http://i35.tinypic.com/21eub7q.jpg

http://i34.tinypic.com/eprqx2.jpg

http://i36.tinypic.com/33p3otf.jpg

FOTKI MARJANKA, MICHASIA, ŁUKASZKA I RUDEGO!

Rudy_Kojot 20-10-2009 22:55

Autodamaged post.

00_Dla_W11 20-10-2009 23:00

Tam nie ma haosa miszczu

Zutersky 20-10-2009 23:02

@Rudy_Kojot
ojej uwazaj bo ty tez wyrujedziesz : D: D

Rudy_Kojot 20-10-2009 23:05

Autodamaged post.

Ciri the Witcher 20-10-2009 23:37

Calkiem niedawno moglismy zobaczyc zdjecie zbiorowiska wantedowskiego trzymajacego kartki z napisem "sherion pedal", a teraz na potwierdzenie mojej tezy ze jestescie nie dojebani wrzucacie zdjecia Marka i jego brata w celu... No wlasnie, w jakim celu? Wygladaja normalnie, sa normalnymi ludzmi wiec o chuj wam tempaki chodzi? Robienie takich rzeczy jest tak samo zalosne jak wrzucanie zdjec ludzi niepelnosprawnych i smianie sie z nich. Idzcie chlopaki pobawic sie w piaskownicy, bo do komputera i forum jeszcze nie dorosliscie.

ejgej 20-10-2009 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LadyCipuszka (Post 2670568)

Mój boże co za lamuski na tych zdjeciach i zal ze tak cos na forum sie wymandrza.

Dzieci chcą zaistniec w grze bo w rl im nie idzie takie mam odczucie.

twistoff 20-10-2009 23:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiniol (Post 2670368)
Mnie zas rozbawilo to ,ze rozwalaja Cie Twoje wlasne posty 8o

No proste ze rozwalaja, bo ja jestem taki dowcipny ;] to w sumie nie był moj post bo nigdy nawet glosu abu nie slyszalem,ale wiesz,w sumie to i tak jeden chuj kto to napisal, wazne ze było zabawne

Eloth' 20-10-2009 23:44

No i co smiesznego w tych zdjeciach?

ansekabanse 20-10-2009 23:54

no dziecinne te buzki jeszcze :) ach jak ja mialem te 15 lat.. :') na szczescie w tibie nie gralem

Zutersky 21-10-2009 00:13

ojejqu ale z nas bobaski niu niu

ansekabanse 21-10-2009 00:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zutersky (Post 2670633)
ojejqu ale z nas bobaski niu niu

A co,ty tez jeszcze nie masz pierwszego wasa? ;] Wydawało mi sie,ze jestes pare lat starszy oj marjanka i limechitka,takze nie wiem po co piszesz "z nas"
a fakt twoje foto tez tu wrzucili.Ale to chyba nieaktualne,co zutherku?

LadyCipuszka 21-10-2009 00:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 2670608)
Calkiem niedawno moglismy zobaczyc zdjecie zbiorowiska wantedowskiego trzymajacego kartki z napisem "sherion pedal", a teraz na potwierdzenie mojej tezy ze jestescie nie dojebani wrzucacie zdjecia Marka i jego brata w celu...

HAHA, tam nie było nikogo z Wanted!
Cytuj:

No wlasnie, w jakim celu? Wygladaja normalnie, sa normalnymi ludzmi wiec o chuj wam tempaki chodzi? Robienie takich rzeczy jest tak samo zalosne jak wrzucanie zdjec ludzi niepelnosprawnych i smianie sie z nich. Idzcie chlopaki pobawic sie w piaskownicy, bo do komputera i forum jeszcze nie dorosliscie.

A czy wygladaja na nienormalnych? Słuszna uwaga! Bo to ty to zasugerowales, czyli jednak cos w tym jest. Bo ja dałem tylko linki dla ciekawskich i tyle. :D:D:D:D

Nuriel 21-10-2009 07:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LadyCipuszka (Post 2670642)
:D:D:D:D

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

eldar 21-10-2009 12:35

Lepiej grac w tibie majac nascie lat niz grac majac dziescia...

ejgej 21-10-2009 13:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eldar (Post 2670714)

A mi sie wydaje ze to jest gra bardziej od 16 roku zycia nawet od 18

twistoff 21-10-2009 13:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eldar (Post 2670714)

Ta najlepiej spedzic najlepsze lata swojego zycia przed kompem.Z takiego okresu wlasnie czlowiek ma najlepsze wspomnienia, jak było sie młodym, głupim,latało sie po podworku i robilo głupie rzeczy ;] pozniej jak czlowiek jest starszy, bardziej powazny i ogarniety,to juz nie jest to samo..Przykre jest to, ze niektorzy z tych mlodych lat nie beda mieli wspomnien,i jest mi ich serdecznie szkoda, bo doskonale rozumiem ze tibia wciaga

ejgej 21-10-2009 14:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2670730)
Ta najlepiej spedzic najlepsze lata swojego zycia przed kompem.Z takiego okresu wlasnie czlowiek ma najlepsze wspomnienia, jak było sie młodym, głupim,latało sie po podworku i robilo głupie rzeczy ;] pozniej jak czlowiek jest starszy, bardziej powazny i ogarniety,to juz nie jest to samo..Przykre jest to, ze niektorzy z tych mlodych lat nie beda mieli wspomnien,i jest mi ich serdecznie szkoda, bo doskonale rozumiem ze tibia wciaga

Zgadzam sie z tobą za młodu to na kompie sie prawie nie siedziało tylko świrowało na podwórku piekne lata ;D

Rudy_Kojot 21-10-2009 15:12

Autodamaged post.

Acriati 21-10-2009 15:49

Cytuj:

Calkiem niedawno moglismy zobaczyc zdjecie zbiorowiska wantedowskiego trzymajacego kartki z napisem "sherion pedal", a teraz na potwierdzenie mojej tezy ze jestescie nie dojebani[...]

jak juz cipuszka napisala, wanted tam niebylo, a jezeli niemasz dokladnych info to niespamoj forum ;)
Jak juz to tylko supp~ i wiesz co, po "kilkuset" piwkach rozne pomysly przychodzily nam do glowy 8o

Wogle ja nierozumiec cie stary wyjdz czasem z domu, jak jacek pisal wypij piwko i naprwade wyluzuj czasem.... Teraz sobie nawzajem cisniemy na tibi ale jak bym znal niektorych z rl to pewnie nic bym donich niemial :]

Nuriel 21-10-2009 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Acriati (Post 2670784)
Wogle ja nierozumiec cie

Sprawdźcie choć raz posta przed wysłaniem :P

Eloth' 21-10-2009 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rudy_Kojot (Post 2670768)
@Eloth
A Ty co? dwulicowy jestes? pierw bronisz ze tak powiem "strony Wanted" a teraz nagle ich. Jeszcze wczesniej jak to napisal Michas aka Limehit 'lizales' im dupy i wypisywales ze jak mialbys walczyc to na pewno nie z wanted. to sorry ale nie rozumiem cie stary ;] masz zamiar sie wyplacac czy co? ze znowu powracasz do brzydko mowiac plaszczenia sie przed nimi ? he? po tym jakie oni maja zdanie o tobie? zalosne.

Nigdy dupy nie lizalem no ale w dupie mam to co ty myslisz. A poza tym co do zdjec to co? Jak dla mnie wygladaja normalnie, a nie jak ty pewnie niedojeb jakis. Pokaz swoje zdjecia, a nie sie smiejesz z innych koksie:<
edit. a skad ty niby wiesz kto jakie ma zdanie o mnie? Zajmij sie soba i pomysl co kto o tobie mysli;]

Urbann 21-10-2009 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2670730)

noo, jak dla ciebie granie to siedzenia przed kompem caly dzien to gl, pierdolnij sie w leb i nie ucz innych jak maja za mlodu postepowac, kiedy ty siedziales non stop, a osoby ktore moglbys na nk zaprosic to wanted

spirit-of-bicho 21-10-2009 19:02

zaraz spam pojdzie za to ze anders dostal delete. dawac dawac pizdy

Rudy_Kojot 21-10-2009 19:09

Autodamaged post.

Eloth' 21-10-2009 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rudy_Kojot (Post 2670951)
JEST! JEST! JEST!
Wkoncu, haha :D Biedny Anders i Zaghi ; [
Ogolnie to cos nie pyklo Nefilimsooom w tej fali ; <
zniecierpliwoscia czekam, az wszystkie pizdy, ktore uzywaja bota dostana bana/deleta ; ] skonczy sie qrwa ;> boty pierdolone, do pieca z wami ; ]
Szkoda, ze wiecej osob nie dostalo za elfa ; ] wkoncu moze by zaczeli normalnie grac, chociaz nie wiem czy to w ogole mozliwe w ich przypadku ;]
Nie byloby dashu, co? ; \ smutno... ; <

Tu cie popieram;p Ladnie sie banow posypalo:D

PussyWizak 21-10-2009 20:10

Znowu się wam udało z banami - z tego co widzę na forum tylko 5 osób go dostało (w tym dwa delety), a powinno znacznie więcej. Cóż, może będziemy mieli więcej szczęścia za 2-3 tygodnie.

00_Dla_W11 21-10-2009 20:59

Zaghi nie jest od Nephilims wiec nie wiem o czym wy gadacie.

Nuriel 21-10-2009 22:35

Ciekawe ile by było banów u Was, gdybyście mieli taką swobodę expa..

Ale fakt, oszustwo to oszustwo

PussyWizak 22-10-2009 00:29

@up
dobra, już nie pierdol, bo wszyscy od was używają też bota na bitwach (dash, wrzucanie śmieci, lookanie za ile zniknie m wall etc), i my też możemy to robić, ale jakoś z tego nie korzystamy.

Lojalny 22-10-2009 01:56

No teraz to zes przesadzil,znowu swiete Wanted dupi smuty na forum.
Kazdy z Wanted ma cash makera ktory popyla na elfie a i moze wasz wielki lider(Nicklas) nie uzywa elfa?
Jak chcecie dawac rady i umoralniac zacznijcie od samych siebie.

Co do tych takich smiesznych ludzi tu piszacych typu Acriati na co ty sie tu udzielasz przeciez to nie twoja wojna,po co ludzie nie bioracy udzialu w wojnie sie wypowiadaja.
Kazdy dobrze wie ze jakbyscie mogli grac to byscie siedzieli non stop przed tibia i skonczcie pisac tu glupoty.
Do tego dochodzi wasze logowanie od 1 w nocy do 12 jest same Wanted online.
Tak patrze na to od 2 miesiacy i dochodze do wniosku ze wy nie macie ani szkoly ani studiow ani pracy,do tego piszecie ze jestescie tacy dorosli dziecinstwo swoje wspominacie jakby bylo wieki temu,wiec co wy w zyciu robicie skoro czas tzw. najbardziej produktywny poswiecacie tibii mam na mysli godziny miedzy 6 a 14 nie mowiac juz o tych siedzacych po nocach.

Wniosek jest prosty Nephilism bawi sie gra bo loguja sie o normalnych godzinach po powrocie z uczelni,ze szkoly,z pracy,a Wanted nie moga grac za dnia loguje sie o porach nieludzkich dla przecietnego organizmu i zawala noce tudziez wagaruje nie idzie do pracy zeby moc wbic troche expa.

PussyWizak 22-10-2009 03:12

Co za bełkot, gosh. Przebicie się przez to to spore wyzwanie. Ale z tego co udało mi się zrozumieć, to z Wanted to prawie nikt nie boci na mainach, może jakieś nieliczne przypadki. Bot knightów też żadnych nie mamy, nie licząc sześćdziesiątych knightów na faccu (i to też w raczej skromnych ilościach). Co do Niklasa - nie wiem czy używa on bota, nie pytałem.

Logowanie w nocy i w środku dnia? Bo widzisz - jak u nas ludzie pracują, to mają zazwyczaj na różne zmiany. Jak na popołudniową to można grać w nocy, w południe spać, a po południu iść do pracy. Zresztą jak każdy sobie zorganizuje dzień.
To samo dotyczy się zajęć na studniach, które są w różnych godzinach, a w niektóre dni w ogóle nie trzeba iść na uczelnie.

To, że od czasu ktoś zarwie jakąś noc or sth nie znaczy, że jest no-lifem, ponieważ nie ma to charakteru nałogowego, jak w przypadku Nephilimsów.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lojalny
Wniosek jest prosty Nephilism bawi sie gra bo loguja sie o normalnych godzinach po powrocie z uczelni,ze szkoly,z pracy,a Wanted nie moga grac za dnia loguje sie o porach nieludzkich dla przecietnego organizmu i zawala noce tudziez wagaruje nie idzie do pracy zeby moc wbic troche expa.

<krztusi się ze śmiechu> co za hipokryta...
Weźmy sobie za przykład Marjanka, który od początku roku szkolnego już kilkanaście razy nie poszedł do szkoły. Innych zawodników już nawet nie liczę.
A jeśli twierdzisz, że ktoś od nas nie idzie do pracy/na uczelnie żeby pograć, to mogę powiedzieć, że jesteś conajmniej śmieszny - bo jeszcze od początku wojny nie było ANI JEDNEGO takiego przypadku (a przypadków, że ktoś loga nawet podczas bitwy, bo musi iść do pracy było mnóstwo). Uciekanie ze szkoły u nas - naprawdę bardzo bardzo sporadycznie.

PS Jak najdzie cię ochota by mi odpisać, to proszę, pomyśl 10x zanim wyślesz posta, lub chociaż zawołaj mamę, żeby ci to zredagowała, bo czytanie twoich wypowiedzi to prawdziwa męczarnia. Thx.

PS2 Jakby ktoś pytał czemu odpisuje jakiemuś gnojkowi o trzeciej w nocy - właśnie wróciłem z imprezy, a jutro nie muszę wcześniej wstawać.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:36.