![]() |
Hmm... duzo sie porobilo jak mnie nie bylo troche na Valorii :] .Gratz Horzym wbijaj 100lvl szybko. A co do Gandiego nie szpanuj nowym userbarem. Pozdro dla wszystkich Valorianczyków 8o
|
Thx Baks odwiedzaj nas czasem :D Gz Horzym - 1 left , co do lvli , nie musisz mi pokazywać jak to sie robi ;] sam wiem .
Pozdro 4 all ~Metal . |
http://i79.photobucket.com/albums/j1...tory/dragi.jpg
http://i79.photobucket.com/albums/j1...ory/dragi1.jpg w sumie nic specjalnego :P trzeba temat utrzymac:P dragi 2 knightów |
Gz Horzym ... Gz Gandalf ... Gz all! ;D
Niquitin ten co do ciebie napisał wychujał mi kumpla ...! Nie przepadam za nim XD |
Bez screena, ale musze powiedziec ze ten lighhack to jest tylko po to bo mam pokoj w jasnym miejscu i normalnie w letni słoneczny dzień nic na monitorku nie widać:/ a raz padlem przez to ze czegos nie zauważyłem(70 hp przy bloczeniu dla to niezbyt duzo nie??)
Poza tym nie róbcie sobie jaj z tymi znjomościami bo nie liczy się kogo znasz tylko jaki jesteś, nikt cie nie zaakceptuje jeśli będziesz miał kumpli na 120+ lvlach tylko dlatego, musisz być taki jaki jesteś, jeśli was ktoś nie akceptuje to jego problem (no offence guys). Gz horzym ładny lvl. ~Hail Valoria~ Yours Citrus |
Gz horzym lvla,ale powiedz wszystkim prawde ze to ja ci wbilem:) :P
|
Cytuj:
|
Zna kots takiego typa: Sir Fantish, pytam bo coś sapie do mnie a nie lubie krzywdzic znajomych ludzi z forum:evul:
|
Cytuj:
|
Gz Gandalf ;]
@ nie znam kolesia A wy co pewno zdziwieni , że nie dałem dzisiaj kolejnego advensa jak codziennie :D Tak tak mały pger zrobił sobie dzień przerwy ^^ ale jutro wraca :D Pozdro 4all |
Cytuj:
No ja myśle, że wraca, bo jak nie to z bańki! Hauahaha Xd |
Brazylia : Francja ---> 0:1
MUahaha Gavsal czekam na SS'a :) to bylo na trade 10:43 Xopp: The Old Widow is On Valoria atm! in cyc poh ! jak ktos ma jakies screeny film dawac na forum plx |
Lvelik up, nie ma jak pusta dc z rana
http://i59.photobucket.com/albums/g2..._2006/37-1.jpg :evul: Yours Citrus8o |
|
Gz Bartek lvla , fakt na faccowskich expach rano są pustki :P
Nice Gandalf :P Dragi rox :) A u mnie wszystkie expa zajęte ;( 39 wbije napewno dzisiaj ale 40 raczej nie :/ Pozdro 4 all ~Metal . |
Cytuj:
|
W końcu ten 5 magic wpadl, nie moglem sie doczekac
8o http://i59.photobucket.com/albums/g2...us_2006/5m.jpg Gz smoków panowie, jakiś loocik może?? Kto dzisiaj moze pojsc na vampa ze mna (palek poszukiwany) |
|
@Gandalf : Loot :P Ale ty jesteś inny xD
@Bartek : Gz 5 mlvla :) |
Cytuj:
citrus Gz tak wogole:P |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
btw2. miales tu juz nie zagladac ;/ milo? przypominam ze ty zaczales, ja tylko poprosilem zeby wylaczali light hacka gdy robia screeny oO |
@up lubisz mieszac ludzi z blotem?
|
Cytuj:
Cytuj:
chcialo, chcialo ;] Cya |
Ok, ok
chcialo ci sie pisac takiego dlugiego posta lol? Dzisiaj wyjezdzam, za tydzien bede chcialbym zyczyc wszystkim udanych wakacji Cya in next week:P @edit: juz sie dobrze zapowiadalo Killed at Level 35 by Soeder Name: Soeder Sex: male Profession: Elder Druid Level: 101 World: Valoria Residence: Edron Guild membership: Destructor of the Swat Team Last login: Jul 02 2006, 14:36:00 CET Comment: Here in defiance of tyranny. ~3rd druid to lvl 80 on Valoria~ ~3rd druid to lvl 90 on Valoria~ ~3rd druid to lvl 100 on Valoria~ ~1st druid to be me~ Proud to be the highest druid on the lands of Valoria. Account Status: Premium Account fragment rozmowy 14:51 Thor Tory: why u kill me? 14:51 Soeder: for loot 14:51 Thor Tory: u get f axe -.- skillowalem wiec tylko f axe polecial w sumie to dumny sie czuje ze taki lvl mnie ujebal lol nno coz taka juz Valoria.. |
Ah ten Ufo :D ( w pozytywnym znaczeniu )
@Gandalf , co do inny to mi się narazie chce expić ale już wolno idzie :P oO widze soederowi nudziło się :P Taka Valoria :P ~Metal . |
No i padlem na dl'u;(
Combo za 550+ i nawet nie zdazylem zaplakac:/ Ale to mnie tylko zmotywuje buahahahaha:evul: :evul: :evul: :evul: |
@ citrus widze ze mielismy obaj tego pecha :P taki zaszczyt pasc ;P
;/ wracam za tydzien z nowa sila:P |
Cytuj:
Ja sie prosilem?sorry... ale mysle ze to ich sprawa co uzywaja a nie twoja? Beda mieli Hacka ich sprawa.. takie jest moje zdanie;) |
Porcja screenków ode mnie:
Kto ma za duzo kasy w tibji ;) http://img138.imageshack.us/img138/950/uo00646xb.jpg http://img143.imageshack.us/img143/3622/uo00652bz.jpg Tutaj hunt z Bartkiem... http://img61.imageshack.us/img61/8381/uo00660wv.jpg Na poprzednim dlu (zarazem pierwszym padl BArtek ;/dl przerzcuil sie na mnie bartek za nim poszedl a on na niego i walnal z lapy gfb i z pyska :/) |
Cytuj:
piekne czytanie ze zrozumieniem Cytuj:
Cytuj:
Napisalem zeby sobie uzywali jak chca, nie moja sprawa, ale zeby go wylaczali podczas robienia screenow (wyjasnie dla ciebie specjalnie: jesli wie ze za chwilke wyskoczy mu taki bialy napisik "you advanced~" to moze wylaczac light hacka na minutke, zrobic screena i znowu wlaczyc, teraz rozumiesz?) A ty zes zaczal mnie wyzywac od oslow <rotfl> .... Btw. ty wogole przeczytales mojego posta w ktorym pisalem zeby nie robili screenow z LH, czy kolezka z piaskownicy ci o nim powiedzial? :/ |
Omg , przestańcie się kłucić ! Wy macie problemy ... :/
To temat do ss'sów a nie do kłótni . Sam bym dał ss'ska ale wszystkie exp zajęte :( Bartek , niepotrzebnie poszliście na dla , na tym lvlu nie bardzo :P |
Cytuj:
A co do kłutni to mie ona wali Xd |
Cytuj:
Na bank-.- |
@ Metal
Ja chcialem zobaczyc jakie hity cedzi, i tak wiedzialem ze dzisiaj padne, nie wiem skad ale wiedzialem:D to lepiej na dlu a nie kicka na sliamch dostac nie?:D Założylem sie z qmplem że w teamie 2 osobowym zrobimy dla, qmpel wygral 2 dychy:D wczesniej na 34 lvlu zbloczylem dla ale tam strzelalo 3 magów z hmmkow i 2 aplkow dyst85+:D Koniec użalania się nad rozlanym piwem, ide skile bić(ponizej 75/75 się ze slima nie ruszam), stay tuned... Yours Citrus |
hahahahah PWN3D XDDDDDD
(ten dlugi post Ufo) HUE HUE HUE XDD!! no i gz Horz~~ ;p |
No i wróciłem od babci :D Jutro zabieram się za exp.
Posty przeczytane wszystkie. Gratz All to po pierwsze. Po drugie: jak zwykle się kłócą :D Coraz więcej ludzi widzę, że na forum. Bym pokomentował różne posty, ale mi się nie chce :P OK, a na forum siedzę tylko dzięki kochanemu keyloggerowi :) Dzięki key Ok idę pograć troche w Fife 2006 World Cup Francja do boju !!! A Brazylia i Niemcy do domu !!! Wiedziałem, że tak będzie bo zawsze zwyciężają lepsi :) Pozdro for all. Nie wasz Simor'ek @EDIT: Jutro dam nowego avatara bo ten jest sux :D Nie po to pacc kupowałem. |
nono gz all scrn;) bartek szkoda ze padles ;/
a odemnie chyba tak predko neizobaczynie scrnow. why? bo mnie cochiwle scigaja swaty nawet niewiem czemu jeden mowi ze zato ze pomagam boundom( ahhahahahahahhahahahaha Ok) a 2 mowi ze tak dla zabawy ehhh szkoda ze niegram na innym servie.. nowej postaci niezrobie bo szkoda mi czasu zmarnowanego na valori(only valoria in my hearth;)). no coz ktos tam pisal ze na valorii niemozna byc neutralnum i ma racje ;) teraz jest mi glupio bo pisalem ze jednak da rady takim byc ... no coz moja glupota o0 a i doszly mnie sluchy ze to ty Horzym powiedziales swatom ze ja jestem z boundami wiec wielkie dzieki(jezeli to nie ty to sry :P) wiec cya :) przez wakacje niepogram bo jade nad morze wiec i tak czy tak bym neibil lvla :P zycze wszystkim abyscie wytrwali na valorii ale wedlug mnie i tak dlugo tu niepogracie :P Gasval bij lvl! po wakacjach masz byc 70 lvl min :P :) no chyba ze bedziesz ginal on Swatow/Boundow... btw jak bedziesz mial problemy z boundem to daj mi msg na pm :) sproboje ci pomoc ok to tyle jak cos zapomnialem to napisze to pozniej :) cya and take caree all :) Yours Mate~ Still neutrual ...... |
Cytuj:
Zacznijmy od tego ... Francja do domu! Jak już Brazylia odpadła to niech chociaż Niemcy wygrają :> A ty miałeś haka? Czy to znowu twój głupi joke? Kim now będziesz grał? Horzym ... to Ty z ucha strzaliłeś? ;D Pozdro~ Xd |
Cytuj:
|
Cytuj:
heh wiesz juz gadalem ze zwatem gadal moj leader mieli naszej gildi nieruszac i co? zonk.... Fixuku gadala z Arf Arfem chcial zebym wylecial z US ale Fixuku pogadala i dal mi spokoj... a my wogole niechcemy do wojny dolonczyc wiec wiesz... ale wy nas tylko prowokujecie ... wiem wiem powiesz ze tak niejest ale ok ... i choc bedziecie nas zabijac my niepojdziemy do bound any do swat chcemy byc neutrual.... a tak wogole przypadkiem to czy ty niechcesz zebym doszedl do bound? .... wiesz for your sure niechce dolanczac do wojny ktora nigdy niebedzie miala konca .... Yours Mate~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:33. |