![]() |
Cytuj:
Ty jak cos walniesz :D Ofkors to fake co Zag dal, tylko nikt nie widzi tego bialego napisu xD Cytuj:
|
@up
A o blue label zapomniales? Ehz. Dalej pozostaniesz dromku moim alkoholowym padawanem. |
Cytuj:
|
Wiec swiadczy to o tym, iz jestes zwyklym plebsem.
|
Cytuj:
|
Ale ja z tym ze pijam nalewki nigdy sie nie krylem, a osoba o tak o tak wyrafinowanym guscie jak Ty powinna miec Blue Label w swoim barku. Jesli tak nie jest, swiadczy to jedynie o tym, ze bezpodstawnie sie wywyzsza.
|
Cytuj:
|
Moderator i taki przyklad -.-"
Jak inni sie kloca tu o jakies bzdety to jest zle ale jak mod z Oxym to wszystko cacy -.-" moze PW ? |
|
Cytuj:
Niestety widze, iz nie wszyscy potrafia dostrzec dosc widoczna roznice miedzy wyzywaniem sie kto ma 14 lat, a komentowaniem zdjecia ;) Oxy: Dzieki ;) |
Cytuj:
|
Chciałem zauważyć że Drom i Oxyś mieszkają blisko, tak więc moglibyście się spotkacie i w RL'u przeprowadzić tą jakże ciekawą dyskusję.
|
@ Dr. Omader
Ej wybacz. Administrator czy Moderator... Jeden pikus w sumie. Prawa macie podobne ; p Ale ja juz nie widze "komentowania zdjec" tylko dyskusje o trunkach ; pMoze powinnam kupic lepsze okulary ? No nvm nie bede juz spamowala; < |
Dr. Omader@
Nie wiem czy to jest tak dużo :P Zresztą bardziej liczy się jakość niż ilość :P Zresztą ci co mają dużo alkoholu w domu w większości przypadków są to osoby które umieją pić z umiarem :] bo pijak długo nie potrzyma :P |
@2up,
Oj, uwierz mi, że admin może więcej... dużo więcej. A najwięcej może ten, kto trzyma w garści obydwu, np. ja ;) @Blue Label, Nie piłem, ale jeśli ma coś wspólnego z Red Labelem, to zapewne się nie zdecyduję. Jedyny dobry z Walker'a to Black Label. Wg mnie ofkorz. |
Pieprzysz głupoty, black label jest niedobry. Blue label... Eh, pól pensji, troche żal, może kiedy indziej...
|
Ta teraz przez parę kolejnych stron będą posty w których kochani użytkownicy będą się chwalić swoją znajomością alkoholi i swoimi osiągnięciami w piciu...
|
Widzimy silną hierarchizację Tibia.pl, i uprzywilejowanie wyższych stanów! Zdjęcie moich bokserek zostało skasowane, pod pretekstem, jakoby wcale nie były do mnie podobne (skandal, czyż nie?!)! A tu taki Dromek wyskoczy ze swoim barkiem... Shame on you, camel. Obalić garba.
|
Cytuj:
|
Dobra. Zatkajcie gebe. Wystarczy, ze juz raz drom napisal wiec nie kontynuujcie tej jakze kretynskiej rozmowy.
|
Hm... Ale jak wy pieprzycie o tym, że Pan K siedzi na Czesterze przez 2 strony to jest dobrze, a dromowi się wyszaleć nie dacie ;< Chyba nie sądziliście, że pani k i czes~ to dziewczyny. To 40 letni pedofile.
|
Cytuj:
|
Blue Label: ładnie wyglądasz, podobasz mi się :), ale i tak nie zdradze z tobą Absynta. (po h*j wam labele jakieś)
|
|
To powinien być nick Kwadratowa Kolica.
|
Gładsze lica niż Oxygane - nic, tylko zapinać.
|
|
Pieprzcie sie : <
Jestem evul oldschoolem i maluje oczy na czarno!! New photo's for you!! Morons! |
Cytuj:
Cytuj:
>Korek Black sux a Ty to jedno wielkie chodzące bezguście. Btw Blue Label sex bomba tego forum jak na razie. |
@up,
Zainwestuj w Burbona (ale koniecznie oryginalnego, amerykańskiego) to gwarantuję Ci, że zmienisz zdanie. @Koło, Jak miałem 15-16 lat to w sklepie i na poczcie często słyszałem "dzień dobry pani", ale nie byłem do tego stopnia... kobiecy :P @down, Ew. możesz kupić taką miniaturową buteleczkę Burbonu, wielkości butelki od syropu na kaszel. To o wiele mniejszy wydatek, a przyjemność 200% większa niż wypicie całego Blue Labela. |
Cytuj:
Zainwestuj w Balsam Pomorski, to gwarantuję Ci, że pozostaniesz abstynentem na wieki. |
Słaba ta twoja kolekcja dromisławie
|
Cytuj:
A propo abstynenta, to polecam Absolwenta ; ) |
Najlepsza to jest tequila. Cena tych słabszych rodzajów taka jak cena wódki. Te lepsze w okolicach 60zł za 0.7l. Śmierdzi jak bimber, smakuje jak normalna wódka. Jednak gdy dodasz do tego szczyptę soli przed połknięciem trunku i "księżyc" cytryny po połknięciu to normalnie coś cudownego. Prawie nic alkoholu nie czujesz tylko taka poranna świeżość w ustach. Zdecydowanie polecam.
Należy dodać, że sól i cytryna to dodatki jedynie do tequili "srebrnej". Do tequili "złotej" używamy odpowiednio cynamonu i pomarańcza. Tudzież proponuję również gin, jednak tylko ten droższy. Tanie odmiany porównywalne w smaku do wódki firmy Tesco. Te droższe wraz z tonikiem mają bardzo dobry smak. @down Dokładnie, obok bardzo dobrego smaku ten "rytuał" brania soli na język i zagryzania cytryną jest sam w sobie fajny i zachęcający na dalsze kolejki. ;] |
Ta, próbowałem takiej teqilli z cytrynką i solą. Przyjemny smak. Poza tym fajnie jest kiedy tak z 10 osób stoi w kółeczku i to robi ; )
(Tak, wiem jestem ivól małolatem, który pije by pokazać kolegom jaki to on nie jest kól.) @down Jak już to źą. |
>Sven
Niezły zią z Ciebie! To może i ja dodam swą mieszankę. Składniki: -Balsam Pomorski -Tabaka Gawitch -Parówki Przygotowania: -Zagotować parówki (jak najdłużej!) Sposób spożycia: -Spożyć co najmniej 5 cm ścieżkę tabaki. -Po ~5 minutach zamoczyć parówkę w Balsamie Pomorskim, następnie ją spożyć. -Powtarzać czynność aż do wykończenia zapasów parówek. -Gdy zostaje już tylko tabaka i Balsam, czynności wiadome. Polecam. |
Dr.Omader:
Nieźle z tych pacców żyjesz ;). Kajulec: Wyglądałeś jakby mieli Cie za chwile ukrzyżować 8o. |
Jak ktoś chce zostać abstynentem, to zapraszam na przedestylowaną benzynę z okienka xD. Ja stawiam.
@Drom Dużo masz, dużo. Przyznam szczerze, że z tej całej kolekcji nic nie próbowałem :). |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:01. |