Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zdjecia RL koment. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37054)

Dr. Omader 14-04-2007 11:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zaglada (Post 1368282)
drom 1:59:13
tak naprawde to wyciagnelem te butelki z barku mamy
drom 1:59:19
a jesli chodzi o te zywce
drom 1:59:23
to to jest woda mineralna xD

fake story
jol

HAHahahuehuaehahuea :D
Ty jak cos walniesz :D

Ofkors to fake co Zag dal, tylko nikt nie widzi tego bialego napisu xD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korektor
Fuj, Drom! Red Labelami się trujesz? Nie lepiej zainwestować w Burbona?

Co Ty chcesz, Red Label z cola dobry jest, Blacka pije czasem z cola, czasem samego - zalezy od humoru, a Green Label i Gold Label tylko z lodem, bo to profanacja by byla pic to z cola :P

Oxygane 14-04-2007 16:57

@up
A o blue label zapomniales? Ehz. Dalej pozostaniesz dromku moim alkoholowym padawanem.

Dr. Omader 14-04-2007 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oxygane (Post 1369067)
@up
A o blue label zapomniales? Ehz. Dalej pozostaniesz dromku moim alkoholowym padawanem.

A Blue Label nie wypisalem gdyz przyznam sie szczerze - nie pilem jeszcze. A ze jestem czlowiekiem szczerym to nie napisalem o nim ;)

Oxygane 14-04-2007 17:44

Wiec swiadczy to o tym, iz jestes zwyklym plebsem.

Dr. Omader 14-04-2007 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oxygane (Post 1369150)
Wiec swiadczy to o tym, iz jestes zwyklym plebsem.

Oceniasz ludzi po tym jaki trunek pija, Panie Nalewka? ;)

Oxygane 14-04-2007 17:47

Ale ja z tym ze pijam nalewki nigdy sie nie krylem, a osoba o tak o tak wyrafinowanym guscie jak Ty powinna miec Blue Label w swoim barku. Jesli tak nie jest, swiadczy to jedynie o tym, ze bezpodstawnie sie wywyzsza.

Dr. Omader 14-04-2007 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oxygane (Post 1369158)
Ale ja z tym ze pijam nalewki nigdy sie nie krylem, a osoba o tak o tak wyrafinowanym guscie jak Ty powinna miec Blue Label w swoim barku. Jesli tak nie jest, swiadczy to jedynie o tym, ze bezpodstawnie sie wywyzsza.

Moze mi zafundujesz Blue Label, ktora kosztuje 700zl~ za 0.7? ;) Mnie nie stac na takie trunki poki co, moze w przyszlosci z jakiejs szczegolnej okazji sie skusze, poki co zadowalaja mnie te ;)

Chesterkaa 14-04-2007 18:52

Moderator i taki przyklad -.-"
Jak inni sie kloca tu o jakies bzdety to jest zle ale jak mod z Oxym to wszystko cacy -.-" moze PW ?

Oxygane 14-04-2007 18:53

http://img58.imageshack.us/img58/4786/jowalblue2wo5.jpg
Masz.

Dr. Omader 14-04-2007 18:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chesterkaa (Post 1369292)
Moderator i taki przyklad -.-"
Jak inni sie kloca tu o jakies bzdety to jest zle ale jak mod z Oxym to wszystko cacy -.-" moze PW ?

Nie moderator, tylko administrator jak juz.
Niestety widze, iz nie wszyscy potrafia dostrzec dosc widoczna roznice miedzy wyzywaniem sie kto ma 14 lat, a komentowaniem zdjecia ;)

Oxy:
Dzieki ;)

Fiszbin 14-04-2007 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oxygane (Post 1369158)

O! I to mi się podoba.

matiiii 14-04-2007 19:04

Chciałem zauważyć że Drom i Oxyś mieszkają blisko, tak więc moglibyście się spotkacie i w RL'u przeprowadzić tą jakże ciekawą dyskusję.

Chesterkaa 14-04-2007 19:13

@ Dr. Omader

Ej wybacz. Administrator czy Moderator... Jeden pikus w sumie. Prawa macie podobne ; p Ale ja juz nie widze "komentowania zdjec" tylko dyskusje o trunkach ; pMoze powinnam kupic lepsze okulary ? No nvm nie bede juz spamowala; <

Dolor 14-04-2007 21:14

Dr. Omader@
Nie wiem czy to jest tak dużo :P Zresztą bardziej liczy się jakość niż ilość :P
Zresztą ci co mają dużo alkoholu w domu w większości przypadków są to osoby które umieją pić z umiarem :] bo pijak długo nie potrzyma :P

Korektor 14-04-2007 21:16

@2up,
Oj, uwierz mi, że admin może więcej... dużo więcej. A najwięcej może ten, kto trzyma w garści obydwu, np. ja ;)

@Blue Label,
Nie piłem, ale jeśli ma coś wspólnego z Red Labelem, to zapewne się nie zdecyduję. Jedyny dobry z Walker'a to Black Label. Wg mnie ofkorz.

gavreonien 14-04-2007 21:36

Pieprzysz głupoty, black label jest niedobry. Blue label... Eh, pól pensji, troche żal, może kiedy indziej...

Dolor 14-04-2007 21:47

Ta teraz przez parę kolejnych stron będą posty w których kochani użytkownicy będą się chwalić swoją znajomością alkoholi i swoimi osiągnięciami w piciu...

Dr.Unknown 14-04-2007 21:50

Widzimy silną hierarchizację Tibia.pl, i uprzywilejowanie wyższych stanów! Zdjęcie moich bokserek zostało skasowane, pod pretekstem, jakoby wcale nie były do mnie podobne (skandal, czyż nie?!)! A tu taki Dromek wyskoczy ze swoim barkiem... Shame on you, camel. Obalić garba.

Max121 14-04-2007 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chesterkaa (Post 1369327)
@ Dr. Omader

Ej wybacz. Administrator czy Moderator... Jeden pikus w sumie. Prawa macie podobne ; p Ale ja juz nie widze "komentowania zdjec" tylko dyskusje o trunkach ; pMoze powinnam kupic lepsze okulary ? No nvm nie bede juz spamowala; <

Lol, ja jednak widzę różnicę w Admin - Mod i to sporą. Admin jak się wkurzy może skasować całe forum. Zły Admin, to bardzo zła sytuacja

Zaglada 14-04-2007 21:56

Dobra. Zatkajcie gebe. Wystarczy, ze juz raz drom napisal wiec nie kontynuujcie tej jakze kretynskiej rozmowy.

Dark Sven 14-04-2007 22:15

Hm... Ale jak wy pieprzycie o tym, że Pan K siedzi na Czesterze przez 2 strony to jest dobrze, a dromowi się wyszaleć nie dacie ;< Chyba nie sądziliście, że pani k i czes~ to dziewczyny. To 40 letni pedofile.

Czarna_Mamba 14-04-2007 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1369691)
Hm... Ale jak wy pieprzycie o tym, że Pan K siedzi na Czesterze

Leży, Sven, leży.

Maniack 15-04-2007 04:04

Blue Label: ładnie wyglądasz, podobasz mi się :), ale i tak nie zdradze z tobą Absynta. (po h*j wam labele jakieś)

Gewof 15-04-2007 12:32

Kwadratowe Koło - chlopak czy dziewczyna?

Raul 15-04-2007 12:46

To powinien być nick Kwadratowa Kolica.

Dr.Unknown 15-04-2007 12:53

Gładsze lica niż Oxygane - nic, tylko zapinać.

Vekegi 15-04-2007 13:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gewof (Post 1370471)
Kwadratowe Koło - chlopak czy dziewczyna?

Też chciałbym o to zapytać :)

Kwadratowe Koło 15-04-2007 13:41

Pieprzcie sie : <

Jestem evul oldschoolem i maluje oczy na czarno!!

New photo's for you!! Morons!

Bastash 15-04-2007 13:56

Cytuj:

Ej wybacz. Administrator czy Moderator... Jeden pikus w sumie.

Dwa pikusie. Odmienne.

Cytuj:

Ale ja juz nie widze "komentowania zdjec" tylko dyskusje o trunkach ; pMoze powinnam kupic lepsze okulary ? No nvm nie bede juz spamowala; <

Spójrz lepiej jak temat wygląda, dzięki typowo fotkowym komentarzom.

>Korek
Black sux a Ty to jedno wielkie chodzące bezguście.

Btw
Blue Label sex bomba tego forum jak na razie.

Korektor 15-04-2007 14:03

@up,
Zainwestuj w Burbona (ale koniecznie oryginalnego, amerykańskiego) to gwarantuję Ci, że zmienisz zdanie.

@Koło,
Jak miałem 15-16 lat to w sklepie i na poczcie często słyszałem "dzień dobry pani", ale nie byłem do tego stopnia... kobiecy :P

@down,
Ew. możesz kupić taką miniaturową buteleczkę Burbonu, wielkości butelki od syropu na kaszel. To o wiele mniejszy wydatek, a przyjemność 200% większa niż wypicie całego Blue Labela.

Bastash 15-04-2007 14:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korektor (Post 1370623)
Zainwestuj w Burbona (ale koniecznie oryginalnego, amerykańskiego) to gwarantuję Ci, że zmienisz zdanie.

Aż taki bogaty to ja nie jestem.
Zainwestuj w Balsam Pomorski, to gwarantuję Ci, że pozostaniesz abstynentem na wieki.

H.L 15-04-2007 19:20

Słaba ta twoja kolekcja dromisławie

Vekegi 15-04-2007 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastash (Post 1370634)
Aż taki bogaty to ja nie jestem.
Zainwestuj w Balsam Pomorski, to gwarantuję Ci, że pozostaniesz abstynentem na wieki.

Oj tam, bardzo smaczne :) i ten pomarańczowy kolorek mhmhm
A propo abstynenta, to polecam Absolwenta ; )

Raul 15-04-2007 22:22

Najlepsza to jest tequila. Cena tych słabszych rodzajów taka jak cena wódki. Te lepsze w okolicach 60zł za 0.7l. Śmierdzi jak bimber, smakuje jak normalna wódka. Jednak gdy dodasz do tego szczyptę soli przed połknięciem trunku i "księżyc" cytryny po połknięciu to normalnie coś cudownego. Prawie nic alkoholu nie czujesz tylko taka poranna świeżość w ustach. Zdecydowanie polecam.
Należy dodać, że sól i cytryna to dodatki jedynie do tequili "srebrnej". Do tequili "złotej" używamy odpowiednio cynamonu i pomarańcza.

Tudzież proponuję również gin, jednak tylko ten droższy. Tanie odmiany porównywalne w smaku do wódki firmy Tesco. Te droższe wraz z tonikiem mają bardzo dobry smak.

@down
Dokładnie, obok bardzo dobrego smaku ten "rytuał" brania soli na język i zagryzania cytryną jest sam w sobie fajny i zachęcający na dalsze kolejki. ;]

Dark Sven 15-04-2007 22:33

Ta, próbowałem takiej teqilli z cytrynką i solą. Przyjemny smak. Poza tym fajnie jest kiedy tak z 10 osób stoi w kółeczku i to robi ; )
(Tak, wiem jestem ivól małolatem, który pije by pokazać kolegom jaki to on nie jest kól.)

@down
Jak już to źą.

Bastash 15-04-2007 22:46

>Sven
Niezły zią z Ciebie!

To może i ja dodam swą mieszankę.

Składniki:
-Balsam Pomorski
-Tabaka Gawitch
-Parówki

Przygotowania:
-Zagotować parówki (jak najdłużej!)

Sposób spożycia:
-Spożyć co najmniej 5 cm ścieżkę tabaki.
-Po ~5 minutach zamoczyć parówkę w Balsamie Pomorskim, następnie ją spożyć.
-Powtarzać czynność aż do wykończenia zapasów parówek.
-Gdy zostaje już tylko tabaka i Balsam, czynności wiadome.

Polecam.

Raymort 15-04-2007 23:21

Dr.Omader:

Nieźle z tych pacców żyjesz ;).

Kajulec:

Wyglądałeś jakby mieli Cie za chwile ukrzyżować 8o.

joey 15-04-2007 23:27

Jak ktoś chce zostać abstynentem, to zapraszam na przedestylowaną benzynę z okienka xD. Ja stawiam.

@Drom
Dużo masz, dużo. Przyznam szczerze, że z tej całej kolekcji nic nie próbowałem :).

Fiszbin 15-04-2007 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1371615)
Ta, próbowałem takiej teqilli z cytrynką i solą. Przyjemny smak. Poza tym fajnie jest kiedy tak z 10 osób stoi w kółeczku i to robi ; )
(Tak, wiem jestem ivól małolatem, który pije by pokazać kolegom jaki to on nie jest kól.)

@down
Jak już to źą.

Uważaj bo alkohol może spustoszyć twój organizm!

Arrivald 16-04-2007 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1371615)

@down
Jak już to źą.

Ah, fvck me! Co za malolat, ktory pije zeby pokazac kolegom jaki to on nie jest kewl!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:01.