Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Przejmujemy Server (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58306)

lycha_ziom 27-02-2007 22:03

Calh widzialem twoja rl fote jestes strasznie tlusty zaczym sprobujesz uderzyc Pyrokara to on juz bedzie zalogowany w domu na Tibi,wpadniecie we 2 max 5,zaczym ruszycie bule Pyro zadzwoni po qmpli i bedzie wpierdol (chyba ze pyro na osiedlu jest jebanym frajerem i nikt go nie szanuje).Widzialem takze fote Pyro mysle ze szybko by zrobil unik przed twoim ciosem bo jest szczuply,chyba ze ma s*****ale ruchy bo za duzo przed Tibia siedzi.

Pieczarek 27-02-2007 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zen (Post 1291705)
skad wiesz ze to nei ostatnia wojna? pewnie vu teraz zaatakuje SW :p i serwer bedzie juz TYLKO I WYLACZNIE dla VU, chyba ze planujesz jakis zamach stanu... ?

Jestem medium i wiem :).

Wg. mnie wojna VU vs OF nie wyjaśniła tak na prawde kto jest lepszy.
Ale może to tylko moje błedne zdanie.
Czas pokaze.

Grabadia 28-02-2007 04:45

Pytanie nie powinno być CZY dojdzie do następnej wojny, ale KIEDY:p

marttin89 28-02-2007 18:21

http://rapidshare.com/files/18721761..._game.rec.html
nie wiem czy to dobre miejsce na ten link, ale jest zwiazane z nebula i ze mna, musialem to zrobic, a teraz ide sie uczyc :) nareszcie mam czas na inne rzeczy, planowalem to juz 3 miechy, dzis nadeszla ta chwila, jestem z siebie zadowolony, to zaden hack zrobilem to, bo tak chcialem

Koronowany rycek 28-02-2007 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez August (Post 1289845)
Zapisal sie raczej tym ze dosc szybko expil i po prostu przylewelowal i zabijal ludzi sobie, ale jakis taki bardzo spektakularnych fragow to niepamietam. Poza Irothilem to mu sie udalo

To masz zapewne slaba pamiec bo zabil : Pyra, Shaelion'a, Gee cos tam i naprawde duzo ludzi z 70-80 :)

I byl dobrym pgrem póki nie zabiło go rebirth i dostal hanta 4ever

Bjoern Shu 01-03-2007 01:45

http://i7.tinypic.com/4dor910.jpg

siemka

lycha_ziom 01-03-2007 18:32

Koro prosze zamilcz bo Gee nigdy nie padl od Gau~.Pyro~,Sha~ padli na afku,wiec to zaden frag byle 3 20 lvle z sd tez by daly rade,jednak nie zaprzeczam ,ze Gau~ nie fragowal.

Pieczarek 04-03-2007 20:44

VU przyszalało :)

Shargas
Mar 03 2007, 04:05:07 CET Killed at Level 128 by Szaki Da'Doom
and by Arthas of nebula

Sir'Bandar
Mar 03 2007, 11:20:24 CET Killed at Level 109 by Celandia
and by Zieger'Virgos

Szaki Da'Doom
Mar 03 2007, 04:05:07 CET Killed at Level 108 by Lord Arcticus
and by Arthas of nebula

Mi'ni
Mar 02 2007, 07:40:42 CET Killed at Level 78 by Castor Greey

Exizaiterer ("free")
Mar 04 2007, 18:39:32 CET Killed at Level 116 by Macius de'Down
and by Hui Hqui Qui Ki

A jeśli chodzi o Gau~ to tu macie jego filmik.
http://www.megaupload.com/?d=2IMQOVGR

Dregar 04-03-2007 22:46

Sir'Bandar jesli szpiegiem?<hahaha> ciekawe kto z was bedzie nastepny? :) a szaki ? pomogl wam zabic shargasa po czym sam padl? czy zabil shargasa przez przypadek i sam tez padl?(szaki jest hunted by Vu)? niektorzy zaplacili? Exi~ padl za jakies tam badziewia i nie jest hunted ? nie wierze wam :P

@webi
zaplaciles 700k a teraz startujesz znow do wojny ? z tego co widzialem to cie na to nie stac :p

Arte 05-03-2007 08:02

Nebula idzie już na głębokie dno...

Bandar którego od zawsze podniecało zajebanie kogoś z Ordo nagle uznany za szpiega... <śmiech> a najlepsze że prawdziwy szpieg siedzi sobie dalej w Vu i ma to gdzieś. Może Vura powie o tym, że większośc guild nie chciała go bic bo była pewna że to nie on... a sorry bo Vura to tylko raz looknął na jakieś forum jak paymenty trzeba było dac.

Vu niszczy ten server, i moge powiedziec tylko że jako następna (i pewnie nie ostatnia) osoba, opuszczam go.

nie piszcie tylko "Ok nara" XDDDDDDD

Sck 05-03-2007 09:31

@dregar
"a szaki ? pomogl wam zabic shargasa po czym sam padl? czy zabil shargasa przez przypadek i sam tez padl?"

skoro nie wiesz, to po chuj za przeproszeniem piszesz glupioty?

Bjoern Shu 05-03-2007 13:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sck (Post 1301663)
@dregar
"a szaki ? pomogl wam zabic shargasa po czym sam padl? czy zabil shargasa przez przypadek i sam tez padl?"

chyba sie zapytal nie?

Dregar 05-03-2007 14:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sck (Post 1301663)

najpierw naucz sie czytac, a potem za przeproszeniem odpowiedz mi na moje pytanie, bo nie wiem :)

Zygmunt 05-03-2007 15:28

Nebula fajna jest.

AliEn125 05-03-2007 17:09

Cały czas mówicie jakie to Viribius jest złe i okropne, jakie to pa i pk i wogóle banda złych ludzi chcących zniszczyć Nebule, a większa część z was, mając potencjał VU, robiłoby to samo, nieraz zapewne na większą skalę, więc dajcie se w końcu siana...

Dregar 05-03-2007 17:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AliEn125 (Post 1302088)
Cały czas mówicie jakie to Viribius jest złe i okropne, jakie to pa i pk i wogóle banda złych ludzi chcących zniszczyć Nebule, a większa część z was, mając potencjał VU, robiłoby to samo, nieraz zapewne na większą skalę, więc dajcie se w końcu siana...

dobra bylo by tak, nawet jak zaluzmy wbil bym ten 120 lvl czy nawet 90 lvl to w sumie nie robil bym nic poza zabijaniem to fakt, ale napewno nie posunol bym sie do stopnia zabicia czlonka gildi wedlug mnie falszywie posadzonego.

dowiem sie wkonczu jak padl szaki ? wogule moze wkoncu sie wypowie ktos bardziej poinformowany odemnie lub innych uzytkownikow tego forum :s

@edit
heh jakos nie zwrucilem uwage na godzine tego wydarzenia, ale ja jestem pusty :s

Lovah 05-03-2007 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AliEn125 (Post 1302088)

Hmmmm, byc moze by robili, byc moze nie, ale nie mozesz tego przewidziec. To tak samo jakby policjant strzelil do dziecka i powiedzial:
- Gdyby mial pistolet, robilby to samo.

Co do PA i PK, to nie pamietam zeby na Nebuli kiedykolwiek było bezpiecznie, wiec dziwia mnie wasze narzekania =P

AliEn125 05-03-2007 17:36

Mar 03 2007, 04:05:07 CET Killed at Level 128 by Szaki Da'Doom
and by Arthas of nebula

Mar 03 2007, 04:05:07 CET Killed at Level 108 by Lord Arcticus
and by Arthas of nebula

Już? Czy jeszcze nie?

Adikeen 05-03-2007 19:43

Co do szakiego to pewnie bylo tak ze nie mogli zabic shargasa i arcticus i arthas walneli ue zeby go zabic, ale zabili tez przypadkiem szakiego

Kashtan 05-03-2007 19:55

Nebula to swiat PL czy SWE ??

Chetnie bym sobie zagral na tym serwie

August 06-03-2007 08:39

Shargas biegal po sklepach na ank, na tsie powiedzielismy ze gasimy go na ue jak bedzie przebiegal ze sklepow na ta swiatynie po prawo. No i szaki tez biegl i sie przewrocil. Proste.

A co do PA, PK itp... to zawsze bylo jest i bedzie, a to ze jestes ofiara a nie lowca to juz niemoja wina. Co do Bandara to padl za to ze niby jest szpiegiem... :/ w co ja osobiescie nie wierze, ale to byla decyzja sporej czesci gildi. To samo bylo z Efaxem, i Kasia Drut ktora hacknela Apoca~

Pozdrawiam Castor.

Kashtan 06-03-2007 09:07

Moze mi ktos napisac jaks ie gra na tym serweir bo mam dosc wojny na Xerenie i tłuczenia polakow przez sw> Czy na Nebuli rzadza Swe czy PL

Lynx 06-03-2007 09:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kashtan (Post 1303071)
Moze mi ktos napisac jaks ie gra na tym serweir bo mam dosc wojny na Xerenie i tłuczenia polakow przez sw> Czy na Nebuli rzadza Swe czy PL

na Nebuli rzondza mx, spain i jpn!

Kashtan 06-03-2007 09:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lynx (Post 1303080)
na Nebuli rzondza mx, spain i jpn!

mx ??
Spain czaje
jpn ??

Polacy sa tempieni czy normalnie mozna grac

Hori 06-03-2007 10:29

Swiat w 80% pl, ale polacy wybijaja sie nawzajem.

Dregar 06-03-2007 16:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kashtan (Post 1303084)
mx ??
jpn ??

mx-meksyk
jpn-japonia

Powiem ci w skrucie ze teraz jak nie znasz nikogo kto ma plecy albo sam nie masz plecow to nawet tu nie zaczynaj grac chyba ze jestes debilem, ale to juz inna kwestia, serwer z pozoru jak kazdy, trzeba tu dlurzej pograc by zrozumiec, ten serwer mozna porownywac do furory czy aldory? (tam jest wojna ekipa Nemtora vs. EM?) ale to nie to samo, to jest jeden jedyny taki swiat, tak jak jedna jest ziemia :) z jednej strony gorszego nie znajdziesz za to z 2 stony lepszego tez nie znajdziesz :)

Lynx 06-03-2007 17:03

zanim coś napiszesz użyj worda -,-

Zen 06-03-2007 17:04

Nie idz na ten serwer :p z jednej strony banda nie umiejaca sie zgrac, majaca w przeszlosci duzy potencjal do przejecia serwera, ktora przegrajac wojne pekuje teraz 80 lvle, zamiast robic mass logi na ludzi z vu, a z drugiej banda ludzi az nadto zgranych, jednak ich celem jest wykonczenie wszystkich grajacych na tym serwerze czyli wychodzi na to: na nebule szkoda czasu...
wybierz sie lepiej na inny serwer bo ten jest shiet. bb

Lovah 06-03-2007 17:07

Odnosnie JPN, to sa najsilniejsi na servie _/

Agon 06-03-2007 17:12

do was ...

Nie pasuje wam Nebula to zapraszam na non-pvp albo inne gowno !! Co macie do Viribus ?? To ze z trudem wygralo wojne odmawiajac sobie wiele siedzac po 18h na TS ... ze wykopalo paru Swe i ich sojusznikow ? Nikt nie jest idealny ale prawda jest taka ze to Viribus wywalczylo ten serwer dzieki wygranej wojnie ...

pojedzcie po tym postcie ale ja stwierdzam fakty !! Taka jest prawda i taka jest Nebula i dlugo to sie nie zmieni !!

Nie pasuje ??

Proponuje

Nerana Unitera

Maus 06-03-2007 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez August (Post 1303051)
Shargas biegal po sklepach na ank, na tsie powiedzielismy ze gasimy go na ue jak bedzie przebiegal ze sklepow na ta swiatynie po prawo. No i szaki tez biegl i sie przewrocil. Proste.

A co do PA, PK itp... to zawsze bylo jest i bedzie, a to ze jestes ofiara a nie lowca to juz niemoja wina. Co do Bandara to padl za to ze niby jest szpiegiem... :/ w co ja osobiescie nie wierze, ale to byla decyzja sporej czesci gildi. To samo bylo z Efaxem, i Kasia Drut ktora hacknela Apoca~

Pozdrawiam Castor.

EE co do Efaxa , czyli mojej osoby, to nie porównuj mnie do Bandara ani Kasi Drut bo ja nikogo nie "zdradziłem" ani nie hacknołem. Fakt nie posłuchałem się Kazia i dałem pass takiemu jednemu osobnikowi, który tą postać dosłownie zniszyczył i tu jedynie jest mój błąd. Od dawna nie grałem na Efaxie bo miałem sesje, a "kolega" nie posłuchał się mnie i zaczął zachowywać się jak kretyn i stało się...

Kashtan 07-03-2007 08:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zen (Post 1303617)
Nie idz na ten serwer :p z jednej strony banda nie umiejaca sie zgrac, majaca w przeszlosci duzy potencjal do przejecia serwera, ktora przegrajac wojne pekuje teraz 80 lvle, zamiast robic mass logi na ludzi z vu, a z drugiej banda ludzi az nadto zgranych, jednak ich celem jest wykonczenie wszystkich grajacych na tym serwerze czyli wychodzi na to: na nebule szkoda czasu...
wybierz sie lepiej na inny serwer bo ten jest shiet. bb

Z tego co widze to mełno polakow z h lvl i jesli to prawda to naprawde zenada czy my musimy byc zawsze najgorszymi pvp ;/X(

Andzej 07-03-2007 16:37

@up twoje rozumienie czegokolwiek jest raczej znikome:baby: Tutaj wiekszosc h lvl to polacy, a co do całego serwera to malo mu brakuje żeby byl polski 8o

Kashtan 07-03-2007 22:11

Z tego co widze to poalcy bija sie miedzy soba zrobcie cos z tym albo bijecie sie meidzy soba albo zrobice swerer pl albo :P zastanowicie sie czy to wogole ma jakis sens ja gram na Nebuli od 3 dni i juz mam 17 lvl i pelno PK I RS najczesciej polacy zreszta polakow takich pelno na kazdym serwie Panowie z Nebuli zgrajcie sie jakos :P

w ciagu 2 dni zrobilem 18lvl i poznałem Hidetoshi Nakamura [81]EK spoko ziomek Pozdrawiam

Lynx 08-03-2007 00:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kashtan (Post 1305836)
Z tego co widze to poalcy bija sie miedzy soba zrobcie cos z tym albo bijecie sie meidzy soba albo zrobice swerer pl albo :P zastanowicie sie czy to wogole ma jakis sens ja gram na Nebuli od 3 dni i juz mam 17 lvl i pelno PK I RS najczesciej polacy zreszta polakow takich pelno na kazdym serwie Panowie z Nebuli zgrajcie sie jakos :P

w ciagu 2 dni zrobilem 18lvl i poznałem Hidetoshi Nakamura [81]EK spoko ziomek Pozdrawiam

wow! ale pegie!! na czym ty expiles zeby wbic ten 18 lvl!!!!

Lovah 08-03-2007 01:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agon (Post 1303647)
Nie pasuje wam Nebula to zapraszam na non-pvp albo inne gowno !! Co macie do Viribus ?? To ze z trudem wygralo wojne odmawiajac sobie wiele siedzac po 18h na TS ...

Hmmmm, trudne wojny to sa na Novie czy Aurei - tam wojny tocza sie dlugimi miesiacami, w ostrzejszych momentach, open battle co pare dni lub nawet codziennie (patrz poczatek wrzesnia '06 na novej). Nie zmienia to jednak faktu, ze wygranie wojny bylo sukcesem.

Cytuj:

Nikt nie jest idealny ale prawda jest taka ze to Viribus wywalczylo ten serwer dzieki wygranej wojnie ...
Jesli chodzi o moje zdanie to wydaje mi sie po wygranej Ordo sytuacja z PA byłaby taka sama. Zresztą na Nebuli nie było władzy dbającej o ten serwer (no moze z wyjatkiem poczatkow powojennego Rebirth).

Odnosnie zaczynania na Nebuli - gdybym mial cofnac czas do kwietnia ubieglego roku, dwa razy bym sie zastanowil zanim znow bym nacisnal haczyk przy Nebuli. Teraz, gdy wbilem lv i poznalem ciekawych ludzi to 'ot tak' servera nie zmieniam ;) Mimo wszystko, zapraszam do gry tutaj.

/Lovah

Kashtan 08-03-2007 08:08

Zmiana Serwera

Grałem na Xerena szczerze mówiac jestem hhmm. Troszku inaczej wychowany wojny PL-Swe Polak Pomagał Polakowi pkował i bił tylko swe. Niestety kilku polakow musi zmienic serwer na inny Swe nie daja sie nikomu wbyic z lvl bija za nic zawsze znajda jakis powod do ataku. Pierwsza wojne wygralsimy SWE sie wycofali powiedzili ze nie chca sie bic a po jakims miesiacu jak zrobili lvl powstała wojna i przegralismy i od tej pory swerwer swe ;/ i tak samo jak tu pełno polakow na Xerenie nie potrafiacych sie zgrac i zaczac znow wojne. No a tutaj jest odwrotnie polacy sie bija miedzy soba kazdy chce ponowac na serwie i to mnie zdziwiło no ale idze sie przyzwyczaic oczywiscie ciezki poczatek na niskim lvl ale daje rade

dimi 08-03-2007 08:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kashtan (Post 1306151)
Grałem na Xerena szczerze mówiac jestem hhmm. Troszku inaczej wychowany wojny PL-Swe Polak Pomagał Polakowi pkował i bił tylko swe. Niestety kilku polakow musi zmienic serwer na inny Swe nie daja sie nikomu wbyic z lvl bija za nic zawsze znajda jakis powod do ataku. Pierwsza wojne wygralsimy SWE sie wycofali powiedzili ze nie chca sie bic a po jakims miesiacu jak zrobili lvl powstała wojna i przegralismy i od tej pory swerwer swe ;/ i tak samo jak tu pełno polakow na Xerenie nie potrafiacych sie zgrac i zaczac znow wojne. No a tutaj jest odwrotnie polacy sie bija miedzy soba kazdy chce ponowac na serwie i to mnie zdziwiło no ale idze sie przyzwyczaic oczywiscie ciezki poczatek na niskim lvl ale daje rade

czyli jak przykladowo Ordo bylo by swe to bylo by dobrze...
Jak dlamnie niema znaczenie czy Pol czy Swe czy ktos inny niektozy poprostu niemoga sie dogadac lub nawet sie nienawidza z jakis tam powodow ...
to co maja sie znosic nawzajem bo obydwoje sa z Polski nieda sie tak ty napewno z Rl tez kogos nielubisz biles sie z kims etc ;D to niepowinienes tego robic bo to tez Polak ...;D

a do pana 2xUP
z toba sie zgodze przydala by sie gildia ktora konkretnie zadbala by o ten serwer... bo badz co badz ale NEbula to dobry serwer i idzie sobie poradzic
bez "Plecow" co prawda juz od pol orku ponad niegram w tibie ale jak zaczynalem na Nebuli to tylko z jednym ziomem z rl i jakos dalismy sobie rade ...:)

Grabadia 09-03-2007 23:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kashtan (Post 1306151)
bija za nic zawsze znajda jakis powod do ataku.

Biją za nic = nie ma powodu,
Zawsze znajdą jakiś powód = jest powód, jakoś się to nie klei ziom :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agon (Post 1303647)

Nie pasuje ??

Proponuje

Nerana Unitera

Osobiście bardziej polecam Neranę XD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arte (Post 1301594)

Vu niszczy ten server, i moge powiedziec tylko że jako następna (i pewnie nie ostatnia) osoba, opuszczam go.

nie piszcie tylko "Ok nara" XDDDDDDD

No nie jesteś ostanią bo ja też opuściłem =)

Kashtan 10-03-2007 00:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grabadia (Post 1308912)
Biją za nic = nie ma powodu,
Zawsze znajdą jakiś powód = jest powód, jakoś się to nie klei ziom :)

Bije cie za nic poprostu dizesz sobie on atakuje a wymysla ze stałes w tym miejscu gdzie on chcial lub zagrodziles mu miejsce wiec zawsze znajdzie sie jakis powod wiec sie teraz chyba klei

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:55.