![]() |
Koryguję błędy kolegi
Cytuj:
Ok widzę, że pokazałeś się bardzo ładnie ze strony polonistycznej :D Po pierwsze : nie jakieś tam axe - google nie boli, piszesz długi post to mogłeś to zobaczyć np. Barbarian Axe dosyć popularne i nie za drogie. Po drugie : Jak ktoś jest bogaty to raczej go stać na Legi 8o Dla sorca/druta proponowałbym Blue Legs - lekkie i dobre. Nie rozumiem tez jeszcze jednego dla uboższych wpisywałeś Rody/wandy dla "bogaczy" już nie, ale to kwestia gustu =). Oczywiście żartuje są to błędy - pamięć zawodzi :) Jeśli możesz popraw te proste błędy. Po trzecie : Cip Soft ruszył głową i w ostatnich updatach pododawał różnie itemki z atrybutami i może coś by się znalazło w granicach 13-15k zamiast tego Blue Robe :baby: Jeszcze jedno trochę źle to napisałeś - chodzi mi o to, że gdy gramy na pvp mamy takie i takie a non-pvp takie i takie. Napisałeś tam, że gdy mam dużo środków na koncie :D i gramy na serverach typu non-pvp możemy mieć lepsze items - fakt nie zabije nas byle kto, bo nie ma takiej możliwości, ale mogłeś napisać tylko gdy mamy dużo kasy, bo raczej newbie nie będzie miało ~100k na początek no chyba, że zna tak nie znany portal jak allegro.pl - ale raczej wyda na bzdury tu też fakt, że takie bohy na nonie trudniej straci - ale prędzej czy później padnie i je straci =) . To na tyle |
Siemka. Mam 10k do wydania i nie wiem jakie eq kupić? Wszystko widoczne po lewej. Mam pacca. Moje obecne eq to Plate set, terra hood, dwarven shield i rod :/
|
Cytuj:
Płyn na edron i kup Spirit Cloak, walisz na dystans więc 2 arma nie odczujesz a ten 1 mlvl na niskim lvlu może dużo pomóc, kosztuje to tylko 900gp, kup do tego Hat of the mad i idź expić i zbieraj na bohy, potem na blue robe, potem kup dragonke i takie eq starczy. |
Lvl 8, Unitera
Paladin Skille 11/15 Środki: 1k Co kupić na początku przygody na mainie? Oo Prosiłbym także o podanie typowych cen. |
Cytuj:
-Plate Legs (300gp-400gp), -Dwarfen Shield (100gp). Jeżeli zostanie 300go to kup jeszcze Dark Helmet a jeżeli zostanie około 200gp (200gp-10gp) Speary na skillowanie. |
O taką konkretną odpowiedź mi chodziło. Dziękuję.
|
Fast
Mam 11k i gram na świecie PvP a moje EQ to
-Crown Helmet -Spirit Clock -Plate Legs -Dwarven shield -Moonlight Rod -Lether Boots Jak myślicie co kupić ?? Czy może oszczędzać na blue legs ?? Proszę o szybką odpowiedź ! EDIT: Zapomniałem :P Gram druidem prawie 17 lvl ! |
;)
Mam 26 knighta i Cranial basher'a od 60 lvl (30k u Rashida)walcze obuchami sprzedac czy trzymac??
|
@Tarajem
Ja osobiscie sprzedala bym. Dlaczego? Poniewaz do 60 lvlu troche jeszcze Ci brakuje, teraz kasa Ci sie przyda, a jestem na 98% pewna ze spokojnie bedziesz mial na 60lvl kase na ta bron. A za pieniadze dokupila bym cos z eq :P |
41 knight, po hacku.
EQ: Crown helmet, knight armor, guardian shield, bright sword, plate legs. Narazie kase zarabiam. Bede mial jakies 30k, co kupić?? |
Eq Sorca
Poziom: niedługo 20
Skille/Mlv:25 Posiadany Eq: Hat Of The Mat Sprit Cloack Plate Legs Tower Shields Il. dostępnej kasy:okolo 40k |
Poziom 8 :)
świat guardia Eq iron helmet Dwarven shield Rangers cloak Legi z wyspy przeznaczenia Leather Bootsy Mam 50k CO Kupić |
Sorry .. Ale nikt nie odpowiada na mojego poprzedniego posta .
Proszę o odpowiedź ,z góry thanks :) |
wg mnie jeśli to PVP, to kup co najwyżej dragon shield i zmieniaj rod-y:baby:
|
Mam około 85k (Nie chce mi się patrzeć bo są kolejki po 100 osób na luminere)
Moje eq: Hat of the mad, focus cape, blue legs, bohy, wand of voodoo, spellbook of enlightenment, platinum amulet Co by zmienić i na co? |
z chęcią bym ci pomógł, ale niestety nie bardzo jarze te nowe itemy dla sorca i drutaX(;(
|
Cytuj:
Aha jak mnie to cieszy -.- X(X(X(X(X(X( |
Witam.
W depo mam 7,9 k. Moje eq to dark helmet, dark armor, plate legs, dwarven shield, leather boots. Gram palkiem, mam 19 lv. |
Cytuj:
@EDIT Jeszcze jedno :] To już zależy czy grasz na PvP,PvP-enforced czy non-PvP Jak non-PvP to kup dragonke ,crown/crusader helmeta,blue legs,BoH |
Hmm... więc 75 lv już niedługo, dlatego chciałbym zainwestować w jakąś nową broń (Knight). Tylko nie wiem na co wydać gp, czy na Arcane Staff(dwureczna), czy Blessed Sceptre(1-reczna) ? (Używam club'ów)
Z góry dzia :} |
@up
To już zależy od tego czy jesteś dobry w shieldingu :) |
bierz arcane staff, ma niemało defa, a atak jest dużo lepszy
|
- Knight 33 lvl
- Facc - 70/70 , 5 mlvl - Świat Non-pvp - Eq: * Crusader Helmet * DSM * Knight Legs * Vampire Shield * BOH * Bright Sword * Platinum Amulet Mam do wydania około 50k. Co radzicie mi kupić lub na co zbierać? |
Kup Crown Legs oraz Demon Shield a zbieraj na większym levelu na Steel Boots'y.
|
Hmm a dobrze zrobię kupując Steel Bootsy i Obsidian Knife?
|
Cytuj:
|
Palek, 27 lev (będzie jeszcze rósł), skile 59/45 (wiem że słabe, będę trenował po tygodniu podwójnego xp ;P), mlev 8.
Eq beznadziejne (chociaż nie jest mi z nim tak źle): scale arm, p legi, steel helmet, leather bootsy, oczywiście łuk/kusza/dwarven shield + speary. Możliwości: nieco ponad 10k (tak tak, świeżo wykonany desert quest ;P) Jakieś rady? |
Cytuj:
|
A ja ostatnio zaczolem sobie pogrywac w tibie i mam takie male pytanie.
Mam 48 knighta, skille 66/62 (taaa, wiem ze cienkie). I o to moje pytanie co lepiej nosic? Bright Sword czy Asassin Dagger? Wiem ze moze zly temat, ale nie bede zakladal nowy bzdurnych tematow i zasmiecal forum. Z gory dzieki za pomoc ;) |
Cytuj:
|
Pacz_knight: Oczywiście że dagger, większy atak
|
Witam Was. Mam palka, świat pvp, lev 21, skille 64/50. W depo mam ~40k. Co doradzicie mi kupic? Teraz nosze Plate Armor, Plate Legs, Dark Helmet, Acient Shield.
|
11 knight
eq scale arm p legs steel helm buty zwykle tortoise shield serpent sword 100k chodzi mi co kupic "na potem" |
Cytuj:
-Belted cape, -Crown helmet, -Dragon shield. Zostanie ci po tym kupnie trochę ponad 30k i radzę kupić na przyszłość(25 lvl) 500 royal spearów, wydasz na nie 10k. Gdy zostanie 20k zostaw je w dp, gdybyś chciał skillować (przydałoby się do 70 i później spokój) to kup sobie jeszcze 500 kamieni. Zostanie Ci trochę pieniędzy, które zostaw w dp. Na ok. 35-40 lvlu będziesz miał już zapewne 40k i kup wtedy Boots of Haste. Pozdrawiam. |
Dzięki za odpowiedź ;] Royal spearów już mam 400 w depo, small stonów tak samo, więc pozostaje podskilować i kupić eq ;]
|
26 Pall
Skille 55/37;( Eq : Crown Helmet Belted Cape Plate Legs (w depo Knight Legs) Dragon Shield Leather Boots Spear's (zwykle) 15k w banku |
Cytuj:
-Belted cape - OK -Plate legs -OK , k legi sprzedaj za ok. 6k -Dragon shield - OK, -Leather Boots - narazie OK, ale niedługo trza zbierać na bohy Będziesz miał 20k to kup za 10k 500 royal spearów i za drugie 10k kup 500 kamieni i wyskilluj je :P Powinien wejśc 65 skill. Gdy tak zrobisz kasa na dobrym skillu będzie rosła niesamowicie szybko i zbieraj na bohy , gdy uzbierasz 35k kup je. Myślę, że jak będziesz robił wszystkie questy dostępne na swój lvl to na 40 będziesz mógł już biegać w bohach. |
siemka
3 dni temu zacząłem grać w tibie spowrotem
jestem chory więc potreniłem knightem do 70/69. Mam 15 lvl w depo jakies 30k + i teraz co kupywac ? expic juz na dragach czy poczekac jeszcze chwile ? i gdzie expic jezeli nie na dragach ?? za odp z gory dzieki ps . palka haknęli ;/ 51cc w plecy X( |
16 Palladin
mam do wykorzystania 20k skille 60/50 eq: steel helmet belted cape plate armor anacient shields MOgę sprzedac jeszce tower shields za 7k. wiec bede iec 27k.!!! |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:25. |