![]() |
Ja pierdole ale niektorzy pierdola glupoty (sory za przeklenstwa ale to w oczy razi az ) Gosciu napisal ze w bp mial armorke d shield i bohy wez idz spac kto by trzymal bohy w bp -.-? Inny napisal ze mu wylecialo DSM. c legs, r helmet i 3.3k -.- tez noob
Ja znalazlem w depo caly backpack "blank rune" i 2 gfb :/ |
Ja znalazłem bp pustych viali i łopate....
|
Cytuj:
Ja zabiłem ostanio jakiegos kolesia , a miał on w plecaku Knight Legi , Crown Helmet i Volcanic Rod Co do bohów w plecaku to jest takie coś jak Steel Boots |
to maly shit z tym co moj rl kumpel znalzl z pol roku temu ;p na ank w parcelu Sov , dh, aol. bohy 400k i jakies smieci to sie nazywa fart :)
|
A moj kolega znalazl ...
Takie gadanie "a moj kolega to znalazł SOV AOL BOHY i ..." (pewnie ktos zapomnial przeciez to tylko SOV i ...)
Juz to widze i lezy sobie w parceli w jakims dp (lol) ... plakac sie chce ;( Takie bzdury ... rozumiem mozna znalezc BOHy czy K legi a niech jakis dobry arm ale bez przesady ... rzecz warta na allegro kupe kasy lezy sobie w dp ... G prawda ja w to nie wieze nie wiem jak wy ... |
Cytuj:
|
wszytskie znalezione loot bagi razem warte były koło 5k. Na rooku znalazlem studded helmet i legionm helmet (gosciu wyrzucil ;p). Na main: 2 bp of manafluid+noble armor (w trupie W DP!!), blanki, i mzoe jeszcze beh shield. Skoro ma opkazję, to powiem: pare dni temu lootnąłem g-legi z 11 levela o.O B)B) ktop nie chce niech nie wierzy, ale to prawda ;p
|
na dachu w carlin leżały sobie 3bp hmm ktoś mnie później o nie zaczepił podobno pk go lał i żeby ten nie dostał ich wyjebał na dach i nie zdążył ich zabrać, na kopalni znalazłem z 5 ciał a w 1 były k legi c arm i tempest rod 8o
|
Mi ktos kiedys do dp przesyłał itemy :
crown armor 2x knight armor 28k crown helmet dragon lance dragon shield medusa shield bright sword O dziwo ten kto to pezysyłał miał 18 lvl ;D |
Wczoraj 10 zł na ziemi koło poczty.
|
w depo w Venore jeden gosciu wylozyl na depo 10k i sie wylogowywal i logowal co sekunde gdy sie wylogowal podszedlem do tej skrzynki i tak za free mialem 10k
i ta sama sytuacja 10 min pozniej wylozyl na depo jungel bp i znowu sie wylogowal i logowal wykorzystalem moment kiedy go nie bylo i podszedlem do tego bp a w srodku 20 life ringow nieuzywanych |
Cytuj:
:p fart Ja raz znalazłem scarfa, SD, i dark shield w parceli |
ja bylem na gholach i znalzlem trupa zagladam a tam Mastermind Shield
|
Moja historia wygladała tak:
stoje sobie na 2 pietrze w depo w Thais, koleś się przerzucał (jakiś 60lvl+) nagle patrze, bp leży, kolesia nie ma. To ja myk ide na jego miejsce, chowam bp do depo, wbijam na wyższe pietro (zeby po logu nie wiedział kto ukradł). Na spokojnie patrze: 32 talony, 2 WoI'e, kilka rubinów czy innych świecidełek, taka czapa zdaje się z postman questa, bag sword ringów (oddałem kumplowi, grał knightem) i jeszcze kilka fajnych przedmiotów. To wszystko wydarzyło się na Xerenie. Później koleś jak się wlogował, to na trade kanale pisał "BUY TALON" ^_^ |
Rook - Sword + Studded Helemet
Main - Dwarfen/Tortoise Shield |
A ja sobie znalazlem calkiem niedawno Crown Helmet w szczatkach jakiegos ludka:P a pozatym kilka UH, GFB i mana fluidow ^^
|
Na rooku to na skieletach bag hatchetów, a na mainie to pare lootbagów przy wyjściu z venore, pod kolumnami i z pojedynczych rzeczy to najlepsze knight arm i crown shield... koleś był retried, ale nie wiem po co wyrzucał itemy... zresztą co mnie to obchodzi :D
|
Ja na rooku znalazłem: 600gp, chain army
Ja na mainie znalazłem: Chyba mi nie uwieżycie ale BOHY 8o lezaly perfidnie schowane pod drzewem ;p Nie było ich widać a tu podchodze i przypadkowo przezunołem z pod drzewa a tu patrze bohy :D a wiec wziołem ;) 2 minuty puzniej gdy wracalem stal tam jakis koles i gadał takie coś: Ktoś mi ukradł BOHY ;(((( |
jak na test serverze strapowali kolesie Nemtor'a i padl to ktos rzucil fire bombe na cialo ja mialem destroy fielda otworzylem i byl demon helmet b robe g legi mmska softy xd
|
ja miałem farta:D
jakiś drut kończył gre, i dał mi:
crown arm crown legi Vamp shielda BoH crown helmet z 5 bp UH Quargamire roda i jakies 13k w kasie... Ale z 2 tygodnie póżniej dojebali się do mnie hackerzy i dupaX( a tak na ziemi to znalazlem lootbaga na jakieś ~3k~ w dedzie znalazłem też fire sword i knight armor |
Ja kiedyś jak szedłem na Gobliny skillować to znalazłem Dwarvenkę ;) A i kiedyś w depo w Carlin jakiś 35lvl drut kończył z Tibią i wyrzucał itemy, ja dorwałem Wand of Dragonbreath B)
|
Hmmmm
Na rooku chyba katane a na mainie bp uhuw :) i double axe aaaa jeszcze z deda crown helmet i brass armora |
- G arm -Knight 56
- Bohy 45 pall chciał 1 solo gs.. :( |
Ja zabralem golden armor bo gosc dwal drugiemu i go przesunolem
A tak gosc wyrzucal jakies rzeczy i bp, zebralem z 20 bp z roznymi rzeczami w jednym byl caly plecak plate legow, a w jednej skrzynic bylo 10 blue tapestry8o |
Na Liberz było UE od depo :) Na szczęscie byłem w depo :) Udało mi sie z kolesia wylotować vampire shield, i 2 vampire dusty... :)
|
niedawno p legsy, ktos wyrzucal itemy w ab, a jeszcze wczesniej crusader helmet - jakiś typ przerzucał se przed dp i se wziełam. a i pamiętam jak ktoś wyrzucił na depo crown armor, mój brat zaczął rzucać śmieci na to i w końcu armor trafił do rąk mego brata
|
Ja na meinie najcenniejsze co znalazlem to Dwarfen Shield
|
ja golden legi xD haker hakna 103 elite knighta i zucal free item bylo jeszcze dsm mms ale tylko legi zlapalem ale i tak jak na 17 knighta styka (na 17 lvl chodzilem p armor dark helmet leather boots drwarven shield i golden legi) ;p
|
Ja znalazłam 5 run IMM ;D
|
Co to jest IMM?
|
ja gdy moim wspanialym knajtem expilem se na gl ghoulach wylecial mi z zasciany ds roplem go na gore bo bym go nie zabil :D po chwili koncze hunt bo fooda nie mialem wracam a tam na -1 dead v rod, 2x bp uh niecaly bp hmm... ehh tak to jest uh lepiej ustawic na bocie :D:D:D: :evul:
|
ja znalazlem na rooku niedawno studded legs na ziemi 8o8o8o
|
Na Rooku i Mainie
Na roku znalazlem chain armor,leather legs, legion helmet,mace i brass shield
Na mainie to Crown Shield w bagu pod drzewem |
ja znalazlew w depo w venore pod bankiem 3 p legs , nowy balpack, noble armor,d-shield,devil helmet,ale sie ucieszylem bo mialem dopiero 8 lvl po hacku;););););)
|
Cytuj:
ja znalazlem dsm w dedzie.. |
A ja biedny najwiencej tylko 1 plate legi xD
|
Moją najcenniejszą znalezioną rzeczą były Plate Legsy ;] miałem wtedy mały level i zaczynałem przygodę z Tibią, więc byłem strasznie podjarany ;p
|
Ha :P A ja się popiszę! Miesiąc temu, nudziłem się, więc poszedłem na spacer po tibii i przyokazji wciskałem "Look" pod drzewkami i obok Thais znalazłem... Noble Armor B) Odrazu go sprzedałem i kupiłem sobie bp hmmów na Dragi ;p
|
Ja stojąc w AB przed dp z nudów otworzyłem sobie parcel leżący przedemną a tam Knight Armor i Knight Axe :p
|
na znalazlem wand of plugue ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:53. |