Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Rybzor 15-10-2006 12:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ŻaQ (Post 1031840)
Ludzie... Starajcie się być bardziej tolerancyjni bo znowu zamkną nam temat ;s. To, że ktoś jest dyslektykiem/dysortografem nie oznacza, iż jest gorszy... Wiem - to denerwuje i są słowniki, ale czy Wam chiałoby się tak cały czas szukać danego słowa? :/

To nie wyjasnienie, jest nakładka do firefoxa poprawiająca błędy, nie trzeba pisac ARZ, RZÓCAĆ itp.
-.-"

Agnieszka21 15-10-2006 13:51

Kochane Rel~ Ad. do dzisiejszej rozmowy na Ven.. chcialam sparwdzic czy naprawde jestescie takim glabami jak tu pokazujecie.. czy jednak cos soba reperezentujecie.. Nie bylam zaskoczona ( mowie tylko o ludziach ktorzy uczesniczyli w tej pasjonujacej konwersacji) niestety 70% z Was wykazalo sie wspaniala znajomoscia wulgaryzmow i brakiem kultury osobistej.. nic dodac nic ujac.. pozdro..:p

Doggie 15-10-2006 14:08

@Celmir

Nigdy nie mów nigdy...
+ taki dla Rel~ bo padłeś, nie ważne jak, ale padłeś
- chyba tylko to, że nie jesteś fragiem wojny

@Agnieszka21

Jak byłem w HWL i siedziałem na Ventrilo to dzieciaki też się nie wykazywały zbytnio kulturą : P Ale jakoś angielskie przekleństwa tak inaczej brzmią, w końcu do wszystkiego można się przyzwyczaić ; )

Doggie

Colorion 15-10-2006 14:54

Widze ze tibia quest movies dobry tylko poczatek, juz zero aktualizacji :P

Bartol1 15-10-2006 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1032518)
Kochane Rel~ Ad. do dzisiejszej rozmowy na Ven.. chcialam sparwdzic czy naprawde jestescie takim glabami jak tu pokazujecie.. czy jednak cos soba reperezentujecie.. Nie bylam zaskoczona ( mowie tylko o ludziach ktorzy uczesniczyli w tej pasjonujacej konwersacji) niestety 70% z Was wykazalo sie wspaniala znajomoscia wulgaryzmow i brakiem kultury osobistej.. nic dodac nic ujac.. pozdro..:p

Na zachowanie Maciusia juz przymykasz oko... ;) Owszem, byly wyzwiska ale Wy nie byliscie lepsi...

Doggie 15-10-2006 15:34

@Coloroion

To miał być tylko lekki pokaz : P o czym w ogóle ma być strona ; ) Wciąż jednak pracuje nad intrem/grafą/php no i czekam aż Spiegol mi powysyła filmiki ; ) nic się nie bój wszystko jest pod kontrol : ]

Doggie

Agnieszka21 15-10-2006 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartol1 (Post 1032659)
Na zachowanie Maciusia juz przymykasz oko... ;) Owszem, byly wyzwiska ale Wy nie byliscie lepsi...

Maciek dostosowal sie do Waszego poziomu.. ja tego nie zrobilam... i nie wydaje mi sie zebym kogos obrazala.. sklinala itp. wiec nie pisz "Wy"

Bartol1 15-10-2006 16:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1032740)
Maciek dostosowal sie do Waszego poziomu.. ja tego nie zrobilam... i nie wydaje mi sie zebym kogos obrazala.. sklinala itp. wiec nie pisz "Wy"

huhu, a popatrz teraz na to z innej perspektywy.. Moze to my dostosowalismy sie do poziomu Maciusia? Nieeee Nieeeemozliwe... Macius przeciez jest taki koffany i wspanialy...

Jak sama widzisz kij ma zawsze 2 konce, i nie jestescie wcale lepsi od nas.
Tyle w tym temacie, nie mam zamiaru dluzej ciagnac tej rozmowy bo prowadzi do nikad.
Swoja droga Maciek na naprawde glos jak Zordon :D :D

Kuczer88 15-10-2006 16:42

Rozmowa na vencie

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartol1 (Post 1032827)
huhu, a popatrz teraz na to z innej perspektywy.. Moze to my dostosowalismy sie do poziomu Maciusia? Nieeee Nieeeemozliwe... Macius przeciez jest taki koffany i wspanialy...

Tyle w tym temacie, nie mam zamiaru dluzej ciagnac tej rozmowy bo prowadzi do nikad.

Ty Chyba słyszałeś inną rozmowe bo skoro uważasz że "Macius" miał niski poziom to jak nazwac poziom zemusa i innyc kozaczków n/c.
Widac kto ogląda bajki .... :P:baby:
Ty masz glos jak dziecko i ja sie nie czepiam :)

Agnieszka21 15-10-2006 16:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartol1 (Post 1032827)

nie.. bo to Wy zaczeliscie.. swoje wybitne hasla rzucac first..X(

ja tez nie mam zamiaru juz ciagnac..8o

a co do glosu.. maciek ma juz dojrzaly meski glos.. a nie jak wiekszosc z Was jak dzieciaczki:)

Bartol1 15-10-2006 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuczer88 (Post 1032835)
Ty Chyba słyszałeś inną rozmowe bo skoro uważasz że "Macius" miał niski poziom to jak nazwac poziom zemusa i innyc kozaczków n/c.
Widac kto ogląda bajki .... :P:baby:
Ty masz glos jak dziecko i ja sie nie czepiam :)

Wczytaj sie w co napisalem. Ja napisalem ze Macius wcale nie odstawal od poziomu osob z naszej gildii a nie ze Macius jest zly a my wspaniali...

Agnieszka21 15-10-2006 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartol1 (Post 1032846)
Wczytaj sie w co napisalem. Ja napisalem ze Macius wcale nie odstawal od poziomu osob z naszej gildii a nie ze Macius jest zly a my wspaniali...

Co jak co tibia to gra... a jakie sa relacje nasze w grze to kazdy wie.. jednak nalezy pamietac ze poza gra ( a tak jast np na ven.. kiedy sie rozmawia) jestesmy ludzmi.. i nalezy sie jakis szaczunek do drugiego czlowieka.. Dla Was to chyba za trudne do zrozumienia...bo ten Wasz poziom.. no jest taki jak pokazaliscie.. godny pozalowania

PolishDrinker 15-10-2006 18:00

fajnie zaczelas pisac, szkoda ze dodalaś:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1032929)
Dla Was to chyba za trudne do zrozumienia...bo ten Wasz poziom.. no jest taki jak pokazaliscie.. godny pozalowania

Lord Hybrid 15-10-2006 18:12

Zupełnie jak dzieci............

Agnieszka21 15-10-2006 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PolishDrinker (Post 1032951)
fajnie zaczelas pisac, szkoda ze dodalaś:

Wbrew pozorom.. wolala bym nie miec powodow.. zeby cos takiego dodawac.. niestety mam .

Lord Hybrid 15-10-2006 18:18

Ja tam nie wiem o co w tym wszystkim chodzi.....

pawlon 15-10-2006 18:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir (Post 1032239)
Po 1: Fraga nie macie.
Po 2: Przeżyłbym gdyby nie to, że 3 sqm od schodów wyłapałem freez'a, dostałem combo i się poskładałem.
Po 3: Mam w dupie co myślicie :]

dobra to podsumujmy zeby nie bylo watpliwosci:
-napadl cie noob char z soulfire
-stwierdziles ze ma "super power" i pobiegles sie zabic :)
-zadnego z nas nawet na ekranie nie zobaczyles

PS:
gubisz sie w swojej wersji, w grze zaraz po zgonie pisales mi ze cie demony trapnely w rogu, a teraz ze padles 3 sqm od schodow? to jakim cudem biegles od wejscia do wyjscia majac "rog" po drodze? chyba ze zes kazda sciane zwiedzal biegnac :)

panowie agusie to trzeba ignorowac, ona i tak "wie" swoje ;) ja tak robie :)

Wapivos 15-10-2006 19:12

Hehehe... Kiedys byl na forum temat "Monsters vs Dominion (czy HWL)" nie pamietam jak dokladnie to lecialo ale moze powinniscie znowu zrobic cos w tym stylu ;)
Ewentualnie mozna dodac deda Skopa do "War Related Deaths"

@Lord Hybrid
Lakoniczne ale prawdziwie odzwierciedla cale to fourm ;)

Deviladon hacked... Tylko czy na pewno:P

Ceapoznan 15-10-2006 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1032929)
Co jak co tibia to gra... a jakie sa relacje nasze w grze to kazdy wie.. jednak nalezy pamietac ze poza gra ( a tak jast np na ven.. kiedy sie rozmawia) jestesmy ludzmi.. i nalezy sie jakis szaczunek do drugiego czlowieka.. Dla Was to chyba za trudne do zrozumienia...bo ten Wasz poziom.. no jest taki jak pokazaliscie.. godny pozalowania

Agnieszka powiem Ci, że czytałem wasze kłutnie od dłuższego czasu i za każdym razem dziwiło mnie to ile satysfakcji sprawia wam obraza drugiego i udowadnianie swoich racji.., które tak na prawdę są strasznie płytkie nie mówiąc już o sposobie dewagacji jaka prowadzicie...

Zresztą wymawianie komuś, że ktoś zachowuje się jak dziecko mija sie z celem. Kazdy z nas jest dzieckiem.

I powiem tak samo jak Hybrid nie rozumiem tego co próbujecie sobie udowdnić. Ale wiem, że to nei ma najmniejszego sensu. Prosze nie zaśmiecajecie tym Forum.

BTW. Styp sprzedaje chara na allegro. Może kogoś to zainteresuje

Agnieszka21 15-10-2006 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid (Post 1032975)
Ja tam nie wiem o co w tym wszystkim chodzi.....

.. tym lepiej dla Ciebie :) tharrin tez nie wie.. a wyjezdza ze swoja ignorancja :P

Wapivos 15-10-2006 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ceapoznan (Post 1033094)

BTW. Styp sprzedaje chara na allegro. Może kogoś to zainteresuje

Daj linka bo po wyplacie jestem xD
A tak na prawde to szkoda... Podobno calkiem fajny gosciu z niego byl.

Azenus 15-10-2006 19:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wapivos (Post 1033083)

Deviladon hacked... Tylko czy na pewno:P

niestety tak

Lord Hybrid 15-10-2006 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1032992)
dobra to podsumujmy zeby nie bylo watpliwosci:
-napadl cie noob char z soulfire
-stwierdziles ze ma "super power" i pobiegles sie zabic :)
-zadnego z nas nawet na ekranie nie zobaczyles

PS:
gubisz sie w swojej wersji, w grze zaraz po zgonie pisales mi ze cie demony trapnely w rogu, a teraz ze padles 3 sqm od schodow? to jakim cudem biegles od wejscia do wyjscia majac "rog" po drodze? chyba ze zes kazda sciane zwiedzal biegnac :)

panowie agusie to trzeba ignorowac, ona i tak "wie" swoje ;) ja tak robie :)

Jakoś nie chce mi sie wierzyć że to było zaplanowane. i nawet gdyby przeszedł to by nie zwiał... na jego miejscu lepiej było prObować iść przez parch~~ room niż stać jak ciota i dać sie zabić przez 15 ludu ;) przynajmniej nikt nie ma przyjemności ze zdobycia fraga

Bartol1 15-10-2006 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid (Post 1033244)
Jakoś nie chce mi sie wierzyć że to było zaplanowane. i nawet gdyby przeszedł to by nie zwiał... na jego miejscu lepiej było prObować iść przez parch~~ room niż stać jak ciota i dać sie zabić przez 15 ludu ;) przynajmniej nikt nie ma przyjemności ze zdobycia fraga

hmm, Nie bylo wtedy Ciebie online wiec nie wiesz... ;) A tak pozatym mam filmik ze smiercia Skopo wiec nie wpierajcie ze nic nie bylo zaplanowane.

Ceapoznan 15-10-2006 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wapivos (Post 1033116)
Daj linka bo po wyplacie jestem xD
A tak na prawde to szkoda... Podobno calkiem fajny gosciu z niego byl.

Teraz tylko budzi sie wątpliwość czy mówisz o byłym ownerze czy aktualnym a raczej aktualnych dwóch ownerach, którzy pozbywaja się Stypa http://www.allegro.pl/show_item.php?item=134597304

Co jak co ale jak dla mnie ważne, że Skopo padł bo zasłużył za swoja argancje i wyniosłość.

Lord Hybrid 15-10-2006 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartol1 (Post 1033394)
hmm, Nie bylo wtedy Ciebie online wiec nie wiesz... ;) A tak pozatym mam filmik ze smiercia Skopo wiec nie wpierajcie ze nic nie bylo zaplanowane.

Sry ;) Nie moja wina że biblioteka otwarta tylko od poniedziałku do piątku i to do 19:00. W weekendy moge was wspierać tylko duchowo a tak jestem bez użyteczny. Thx :***** ,że jeszcze mnie nie wywaliliście no ale kto wie co sie może stać jak Tharrin dojdzie do władzy w gildii ;) Co do skopa, to też musiecie rozrózniać o którym mówicie :p Ten z Lublina jest całkiem cool :p

sliver 15-10-2006 22:06

ja sie nawet nie wyzywalem ze swoimi osiedlowymi wrogami w piaskownicy gdy mialem 8+ lat, tak jak wy przez gre internetowa miedzyinnymi tutaj na forum.. :D

Azenus 15-10-2006 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid (Post 1033244)

Zgadzam się.

Lord Hybrid 15-10-2006 22:13

Pozdrawiam Qreewa, który nie może nic powiedzieć a chyba bardzo chce :**

Wyloguj sie i zaloguj jeżeli sie cieszysz ;)

Doggie 15-10-2006 22:16

Niepełnosprawni umysłowo? Pełnosprawni w pracy!

Doggie jest chory (co widać na zdjęciu), ma dwie lewe ręce, ale wie, że jego miejsce jest pod stołem : <

http://goshnar.googlepages.com/Resizeof002.jpg

P.S. To Skopo ma paru ownerów? : o

Lord Hybrid 15-10-2006 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doggie (Post 1033573)
[i]Niepełnosprawni umysłowo? Pełnosprawni w pracy!

P.S. To Skopo ma paru ownerów? : o

ups..........

Doggie przez Twoją fote strona 188 forum ładuje mi sie 12 minut dłużej. thx :(

Colorion 16-10-2006 07:39

Słyszałem na teamspeaku czy vent (thx zimp za kanal) jak mowia o skopo
To bylo jeszcze przed wojna, koles mowil ze ten a ten zalogowal sie na skopo, a drugi mu odpowiedzial (chyab zimp) ze Colorion ejst tutorem :p

Rumcio 16-10-2006 09:20

Sir Zemus
Oct 15 2006, 03:07:45 CEST Killed at Level 99 by Keekz'Lorenzo and by Favete.

lalalala

Pozdro

Isildur's Earl 16-10-2006 09:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rumcio (Post 1033825)
Sir Zemus

lalalala

Pozdro

"RÓmcio" gruszyłeś się jak się dowiedziałeś o tym? Lame -.-'

Ajron 88 16-10-2006 10:04

z mojej strony tylko tyle ze Zemus'a nigdy nie lubialem , ale po tym jak pokazal ze ma jaja wyjsc na pewna smierc zeby kogos uratowac... szacunek i nic wiecej.

Celmir 16-10-2006 10:36

Zdaniem paru osób zachowałem się jak c**ta próbując przelecieć przez parch~ room, a pare osób stwierdza, że to nie był wcale taki głupi pomysł.
Moim zdaniem było to najlepsze wyjście, ponieważ gdybym uciekał na edron to daje sobie głowe uciąć, że most byłby strapowany. Gdybym uciekał na anni to i tak Lovize, Navoxiv i jeszcze paru ludzi by tam wpadło i bym sie poskładał.
To że się poskładałem na demonach przyczyną jest mojego świetnego internetu (128kb/s).
Pozdro.:)

pawlon 16-10-2006 12:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir (Post 1033860)
Zdaniem paru osób zachowałem się jak c**ta próbując przelecieć przez parch~ room, a pare osób stwierdza, że to nie był wcale taki głupi pomysł.
Moim zdaniem było to najlepsze wyjście, ponieważ gdybym uciekał na edron to daje sobie głowe uciąć, że most byłby strapowany. Gdybym uciekał na anni to i tak Lovize, Navoxiv i jeszcze paru ludzi by tam wpadło i bym sie poskładał.
To że się poskładałem na demonach przyczyną jest mojego świetnego internetu (128kb/s).
Pozdro.:)

omg przestan juz, nie masz wiedzy technicznej zeby mowic takie bzdury, w tibie mozna grac na necie 32 kb, wiem bo sam gralem, i to bez lagow - wystarczy przekroczyc limit neo ;D

co do anni room, nie miales pz locka, wiec skad wiesz ze by wpadli zanim bys dal loga?

a co do zemusa tez mnie tym zaskoczyl, punkt dla niego.

Krod 16-10-2006 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rumcio (Post 1033825)
Sir Zemus

lalalala

Pozdro

I z czego się tak cieszysz gamoniu? On przynajmniej poszedł pomóc koledze.A tobie by pewnie się nie chciało dupy ruszyć!!

Celmir 16-10-2006 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1033899)
omg przestan juz, nie masz wiedzy technicznej zeby mowic takie bzdury, w tibie mozna grac na necie 32 kb, wiem bo sam gralem, i to bez lagow - wystarczy przekroczyc limit neo ;D

co do anni room, nie miales pz locka, wiec skad wiesz ze by wpadli zanim bys dal loga?

a co do zemusa tez mnie tym zaskoczyl, punkt dla niego.

QRWA MAĆ!!!!! MAM CHUJO***O NETA I MAM LAGI I KICKI CZĘSTO.PADAŁEM SPORO RAZY PRZEZ NETA.CO DO PZ'TA TO JAK MIAŁEM DAĆ LOGA JAK MIALEM SF.JESTEŚ ALBO GŁUPI ALBO JEST TO WYPOWIEDŹ 2 OWNER'A KTÓRY NIE WIE ŻE DOSTAŁEM SF W MORDE.:baby:

Colorion 16-10-2006 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir (Post 1034208)
QRWA MAĆ!!!!! MAM CHUJO***O NETA I MAM LAGI I KICKI CZĘSTO.PADAŁEM SPORO RAZY PRZEZ NETA.CO DO PZ'TA TO JAK MIAŁEM DAĆ LOGA JAK MIALEM SF.JESTEŚ ALBO GŁUPI ALBO JEST TO WYPOWIEDŹ 2 OWNER'A KTÓRY NIE WIE ŻE DOSTAŁEM SF W MORDE.:baby:

Ehh teraz to nawet nie probujesz udawac madrzejszego niz jestes.
Prosze sie skopo, probuj i nie poddawaj sie bo ciezko jest czytac jak wszystko duzymi literami. No dobra juz masz kicki, nie wymysliles ich sobie, uwierze juz we wszystko jesli tylko przestaniesz krzyczec:(
Tym bardziej ci wierze jesli masz neostrade bo z tibia chodzi 0 lag

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:34.