![]() |
Hail the true soul of RoM _/
|
@up
kiss bro:) ale fajnie na aurea bylo:D |
@up & 2up nie tyle co hail rom ale brakuje mi romu tak fajnie sie z wami bilo zawsze bylo co robic nawet expic sie chcialo a teraz to pizda ;/
|
Bah:D
Ale za to macie teraz nowych wrogow i pamietaj za was nienawidzimy;D |
A tam nienawidzicie pewno z checia byscie z nami powalczyli jeszcze jakby Liam dzialal x>> :**
|
17:00 You advanced from Level 33 to Level 34.
|
@up
gz @Losario Moze jeszcze powalczymy:) |
Dzieki Doneq :>
A co do walk to nie martwcie sie niedlugo beda Btw zachecam do ogladania Aurea thread ^.^ |
Cytuj:
|
no to powalczycie.....
19:50 Saori Mia [133]: ja amm war 19:50 Kolirn [93]: ta 19:50 Saori Mia [133]: juz od dzis 19:50 Saori Mia [133]: wiec kiedy moi online 19:50 Kolirn [93]: jaki ? :D 19:50 Saori Mia [133]: to expie 19:50 Kolirn [93]: z suave ? 19:50 Saori Mia [133]: suave pirates 19:50 Saori Mia [133]: rom 19:50 Saori Mia [133]: vs pod 19:57 Kolirn [93]: slyszalem ze sie wam wojenka zalaczyla :> 19:57 Beru Senwin [127]: ta gl obu stroną i pamietajcie co mówiłem o moim udziale, a włąściwie jego apsolutnym braku, w tej wojnie. |
Uu Chyba RoM nie bo nie dostalem oficjanlej wiadomosci o tym ze dochodzimy do wojny :>
|
osobiście mam to gdzieś grunt żeby nikt mnie nie wciągał w to siła bo mam w głebokim powarzaniu te wojne...
i tak a propos można nienawidzić romu, ale swoich sojuszników nie bili. signed NEUTRAL kolirn |
Cytuj:
No a tu POD się wykruszył i chce objąć władzę na serverze... nie mówie że mi to przeszkadza bo mam ziomków w POD ale w sumie Suvave i Pirates nie przeszkadzali tak bardzo mało expili nie licząc Vesz'a. Chociaż wiadomo Aurea to strasznie konfliktowy server i wojna jest co roku od jej istnienia;) |
Nooooo trudno zeby Rom bil sojusznikow skoro ich nie mial:D Jedynymi sojusznikami byli Inmates ale to byl sojusz z przymusu, gdyby nie Fag Inmates pewno nie doszlo by do wojny:D
|
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17155
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17150 Jakiś pk team zabawił się dzisiaj w venore :) Żal tego 99 elite, bez aola i blessow :baby: Pozdro |
geniusz tkwi w prostocie...
|
CZEMU NIKT NIE NAPISAL PIERWSZEGO FRAGA NA WOJNIE!!!:D
Rondo Haga Jan 20 2007, 03:11:25 CET Killed at Level 46 by Dolkie! i Soulcrasher Jan 20 2007, 04:38:08 CET Killed at Level 125 by Qwenball Toots and by Dolkie |
I się zaczęło
[CHAR]Soulcrasher[/CHAR] Jan 20 2007, 04:38:08 CET Killed at Level 125 by [CHAR]Qwenball Toots[/CHAR] and by [CHAR]Dolkie[/CHAR] |
@up
Bylem pierwszy:D |
omg next war.....:/
ciekawe ile hack'ów poleci ;p |
jaki tym razem reason wojny ?
|
11:35 You advanced from Level 35 to Level 36.
@war Jak ja uwielbiam wojny na aurea -.- @up A potrzebny reason? ;) |
Movie plx?:D
|
Z racji, że coś się ruszyło na serverze, że wy z PoDu i wasi sprzymierzeńcy właśnie zaczynają tracić to co na co tak długi czas pracowali z czego się niezmiernie cieszę chciałbym oznajmić, że moja kłótnia z Doniem, to były żarty, żeby rozruszać trochę temat. Więc możecie mnie dalej kojarzyć z tym, że was nie lubię. Haha...
_./ Old&New RoM, Pirates, Suave. Have fun on battlefield. |
Cytuj:
Kiss bro!:> |
http://www.tibia.com/community/?subt...ers+of%20morag
RoM reaktywacja... wcale mnie to nie cieszy :( :( :( PEACE! STOP WAR! a jak juz to niech _/PoD_/ Wygra !!! Fragi dla Was chłopaki ;) ;) ;) |
Jupi rom wrocil az zaczne grac!!
|
16:06 You advanced from Level 34 to Level 35.
Skromnie ^.^ Dzis z necro skullstaff screenyw aurea thread zapraszam |
Jestem neutralny co do wojny ale naprawde mnie to zaskoczyło gdy zobaczyłem że POD zatakował Vesza itp...
Mam nadzieje ze chociaz Adu, Jerolek, Skoki i Hellah wyjda z tego bez dedów bo nie wróże ze POD wyjdze z tej wojny cało. Suvave potrafi się bardzo dobrze zgrac i posiada wielu wspaniałych graczy chociażby Qwenball Toots, Tooki Toots, James Lome lub Mips. Pozdro dla Adu, Hellaha, Skokiego i Jerola;] |
hail Sauve Pirates RoM _/
|
@Tommazi where is barons XD?
no nie wiem czy POD wygra :S |
Czyżby POD stał się teraz tą "złą" stroną :P ?
|
Aurea to aurea war musi byc ;]
Szanse sa wyrównane z mala przewaga Podu Co do zgrania...Pod i Pirates potrafia grac i fragowac Mysle ze bedzie ostro :D |
według mnie ta wojna jest zupełnie nie potrzebna , walczyc z ziomkami toots`ami to tak jak bic sie z bratem :/
odkad pamietam tootsy byli po naszej stronie jeszcze za czasów "ZORROSA" walczyli po naszej stronie , daje tez to szanse powrotu na serw romu, a przeciez o wywalenie romu walczylismy prawie 2 lata :| to nie ma sensu ... oczywiscie jest to moje skromne zdanie :baby: |
...
Aurea- najlepszy server ^^
|
Cytuj:
A teraz czas na klimaty z tutor boarda: http://img130.imageshack.us/img130/3...ersplax4up.jpg Jak widać któryś owner fasta pozazdrościł idiotom z odpowiedziami na testy zabawy na private test servach... no więc sam zrobił se tutora, niech on też się pobawi. Bo odpowiedzi nie muszą kosztować 10 zł, wystarczy poszukać Flame me! /Kosher Pig @down: chodzi mi o przewagę ogólną. Ty napisałeś że mają większe szanse, czyli że mają przewagę. Ja pokazałem że nie mają nawet przewagi liczebnej, która do tej pory pozwalała im wygrywać wojny. btw, nie umiem czytać? Ty za to naucz się pisać na kompie - bo takie rzeczy, jak kończenie zdania kropką a nie enterem to się raczej powinno wiedzieć. |
Czytac nie potrafisz?
Moim zdaniem Pod ma przewage...nie liczebna itp. Tylko potrafia lepiej grac... Nie powiedzialem ze Pod wygra... Walka bedzie wyrównana... |
...
Pod ma przewage w lvlu ^^ nie sprawdzalem sredniego ale np
Fast'molt na ankrahmun jest nei do zabicia Butibof, Pikapo I im naskocza ^^ |
Cytuj:
|
Szkoda ze zmarnowaliscie to o co walczyliscie przez 2 lata...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:47. |