Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Unit.. CZy istnieje szansa żeby kiedykolwiek wykurzyć ich z serwera? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85431)

Kolos from rodos 05-05-2007 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emok (Post 1410818)
Narazie to nie mogę wbić na Titanię :P
Nie wiem czemu.
Zrąbały się chyba servery.
No trudno - poczekamy :P

no fakt, przez większą część dnia online mogło być max 200 os..

Ja myśle że to koniec tibii :D

Bolter 05-05-2007 22:48

Wlasnie wrucilem z dworu jak zwykle Zrobilem sobie cos w noge wbil mi sie kawal drewna w stope i NAPier............... ala niesamowicie bo od teraz jestem Ancient Kaleka co tydzien cos nowego sobie zrobie :/

Emok 05-05-2007 23:04

@Kolos
Juz servy wchodza ale wolno :P

@Ancient Bolter
Hehe. Ty to masz pecha do takich spraw xD

Skrzator 05-05-2007 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1412062)
Wlasnie wrucilem z dworu jak zwykle Zrobilem sobie cos w noge wbil mi sie kawal drewna w stope i NAPier............... ala niesamowicie bo od teraz jestem Ancient Kaleka co tydzien cos nowego sobie zrobie :/

Skomentuje to co widziałem: Tu przytaczam swoje wcześniejsze słowa "PaToLoGiA"!

Kolos from rodos 05-05-2007 23:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emok (Post 1412128)
@Kolos
Juz servy wchodza ale wolno :P

polemizowałbym, bo teraz coś koło 27 serwów jest ofline ;)

@Ancient
nie trzeba na bosaka na dworze ganiać xD :P

*Wube* 06-05-2007 00:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzator (Post 1412288)
Skomentuje to co widziałem: Tu przytaczam swoje wcześniejsze słowa "PaToLoGiA"!

Chciałbym podkreślic ze to jest jedno slowo a nie slowa :) P.s Bolter nobcze moge Cie nauczyc grac w pile ;)

Bolter 06-05-2007 11:15

Panowie niesmiac sie zemnie niemoja wina ze tam akurat odstawal kawaleczek drewna i akurat na niego jeblem noga Ps bylem w butach XD

ader 06-05-2007 14:08

Aj Bolter =/ paskudna sprawa!

Co do serwów, nikt z moich vipów nie jest online :/
Ja akurat lognąłem się bez problemu, "z marszu".. ciekawe co sie dzieje..

Szczuru.pl 06-05-2007 15:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ader (Post 1413631)
Aj Bolter =/ paskudna sprawa!

Co do serwów, nikt z moich vipów nie jest online :/
Ja akurat lognąłem się bez problemu, "z marszu".. ciekawe co sie dzieje..

APOKALIPSA !!! =D

Bolter 06-05-2007 16:13

To znaczy za ma niebyc wiecej wojen na titani XD Bogowie tibi sie wkurw... .XD

Emok 06-05-2007 17:29

Xerena nie ma takich problemów. Chary na żadnym serverze mi nie działały tylko tam xD
oO Akurat działa Titania :P
Grać póki jeszcze można xD

Pateer 06-05-2007 18:09

Unit zapisał się już w annałach Titani

W moim poscie chciałem odpowiedzieć na pytanie, które zostało zadane na samym początku tematu.
Mianowicie : Gildia Unit zdążyła już się zapisać w annałach Titani.
Zrzeszenie graczy o wyżej wymienionej nazwie uważąne jest już przez wielu za żywą legendę. A jeśli ktoś myśli że ta gildia nie ma już przyszłosci to się myli, ponieważ Unici pokazali nam w ostatnim czasie że potrafia się reaktywowac a także przystąpić do wojny. Podsumuwując : niesądze aby Unitów można by było wykurzyć z Titani, bo skoro przetrwała ( tu o gildi mowa) tyle lat to napewno między członkami istnieją więzy przyjaźni, a tak wogle mając taką paczkę h-lvli to z łatwoscią można sprawic zamiesznie.

-Szewczyk Dratewka forever - Unit to samo
-why?
-Ludzie umierają owszem , ale legendy nie

Emok 06-05-2007 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pateer (Post 1414294)
W moim poscie chciałem odpowiedzieć na pytanie, które zostało zadane na samym początku tematu.
Mianowicie : Gildia Unit zdążyła już się zapisać w annałach Titani.
Zrzeszenie graczy o wyżej wymienionej nazwie uważąne jest już przez wielu za żywą legendę. A jeśli ktoś myśli że ta gildia nie ma już przyszłosci to się myli, ponieważ Unici pokazali nam w ostatnim czasie że potrafia się reaktywowac a także przystąpić do wojny. Podsumuwując : niesądze aby Unitów można by było wykurzyć z Titani, bo skoro przetrwała ( tu o gildi mowa) tyle lat to napewno między członkami istnieją więzy przyjaźni, a tak wogle mając taką paczkę h-lvli to z łatwoscią można sprawic zamiesznie.

-Szewczyk Dratewka forever - Unit to samo
-why?
-Ludzie umierają owszem , ale legendy nie

Wzruszyłem się ;<

ader 06-05-2007 20:01

Piękne słowa, ale nie mają odzwierciedlenia w realiach.
To "legendarne" Unit przestało istnieć w momencie dodania nowych ludzi do gildii, Nordraven, Fridy, czy choćby Mority. Potem jeszcze rozpad na Unit i CF.
To, co teraz nazywamy Unitem, jest zaledwie cieniem; substytutem dawnej chwały.

Niemniej jednak zgadzam się. Unitów się nie da przegonić z serwa. Tak samo jak EiVów. Są to ludzie zbyt zakorzenieni w historii tego świata.

Cóż.. przynajmniej jest ciekawie =D

Lockhart 06-05-2007 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ader (Post 1414666)
To "legendarne" Unit przestało istnieć w momencie dodania nowych ludzi do gildii, Nordraven, Fridy, czy choćby Mority. Potem jeszcze rozpad na Unit i CF.

Niemniej jednak zgadzam się. Unitów się nie da przegonić z serwa. Tak samo jak EiVów. Są to ludzie zbyt zakorzenieni w historii tego świata.

tak ciekawie ale tibi juz nie ma "Titania 0" :(:(

Kolos from rodos 06-05-2007 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ader (Post 1414666)

racja, titania jest kojarzona wyłącznie z Unitem, ale z Unitem z najlepszych lat ;p
szkoda że ciągle są kicki, powinni wyłączyć servery całkowicie i Oddać pacca, a nie takie pie****enie że kicki co 10 min :/

Emok 06-05-2007 21:24

Właśnie! Niech facców nie wpuszczają :P Płacę to qwa wymagam! Ja chce GRAĆ!!!:evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

Lockhart 06-05-2007 22:00

place rzadam place rzadam jest prosze pana demokracja kur**a

Yapan 07-05-2007 08:24

Dla ludzi typu Lockhart : Go, get a life ;)

Bolter 07-05-2007 09:57

Niepekajcie bedzie dzialac za pare dni widac ze 2 dni niedziala i no life agresor sie wlancza WLaczcie mi Tibie bo umre :D

Ja dzis jade do hirurga na rozcinanie nogi bo cos mi w ranie zostalo poprostu super i poco sie martwic tibia XD

ader 07-05-2007 10:24

Na wszelki wypadek Bolter przepisz chara w testamencie innym EiVkom >=]

A tak na serio, 3m się.
Bez Ciebie EiV team jest niekompletny i nie będzie chciał na opena iść ;D

Latim3rid 07-05-2007 13:43

;O Wiec...niech mi ktos powie jak sie sprawy wojny EiV/Kaza maja? Widze ze Vilum z Emzym gdzies indziej, Zonovan w EiV wtf? Chce jakas madra wypowiedz :) ...Komp juz w maju ! ;<

@Seq.
Jezeli Cie interesuje przebieg mojej majowki, byla okropna ;P siedzialem ciagle w chacie i ogladalem seriale ;P bez kompa zrypanie dzien leci ;P bylo duuuuzo imprezek i grilli xD pogoda u mnie w Nowej Soli zajebiiiiiiiista powiem xD

Emok 07-05-2007 18:27

oO Lati wracaj jak najszybciej ;)

Torpedo 07-05-2007 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1415871)
...

Ja dzis jade do hirurga na rozcinanie nogi bo cos mi w ranie zostalo poprostu super i poco sie martwic tibia XD

Hrhrh az mnie ciarki przechodza. Jak ja ku*wa nie lubie lekarzy, szpitali, itp itd:P:P Zaraz mi sie nie dobrze robi:P

3maj sie bOLTER

SeQ_PL 07-05-2007 20:23

Ja ostatnie 2 dni na dzialce komary pociely w huj ale i tak duzo nie stracilem w walkach bo servery tibi padly :P. No to moze teraz po weekendzie cos sie ruszy w wojnie nudzi mnie ta wojna :/

Master Vilum 07-05-2007 21:26

Sequ napisz do mnie jak bedziesz na forum na prv

ader 07-05-2007 21:48

Co do serwów, niby wszystko działało, poszedłem expić i padł server.. Bóg zapłać, że nie zdechłem. Radzę wam (EiVom, Kazadumom, jak i wszystkim innym) by się dzisiaj po prostu nie pakować na trudne respy. Nawet jeśli się wydaje, że gra jest płynna i bez laga, od kilku dni expienie to jest po prostu zwyczajne igranie z ogniem.

Emok 07-05-2007 22:08

Argh, ta Tibia mnie wkoorwia coraz bardziej xD
Nie ma war fragów ;<
Zresztą jak zwykle ;p
huehuehue

Kolos from rodos 07-05-2007 23:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ader (Post 1417495)
Co do serwów, niby wszystko działało, poszedłem expić i padł server.. Bóg zapłać, że nie zdechłem. Radzę wam (EiVom, Kazadumom, jak i wszystkim innym) by się dzisiaj po prostu nie pakować na trudne respy. Nawet jeśli się wydaje, że gra jest płynna i bez laga, od kilku dni expienie to jest po prostu zwyczajne igranie z ogniem.

heh mnie właśnie teraz kickneło na tombie ale na tibia.com jestem offline więc..fart xD.Niech pussysoft wyłączy te servy , rozwiąże problem , odda przy okazji pacca a nie wkur**a ludzi

@War
Ale będe sie śmiał jak Brs przejmą władzę na servie, bo wszystko do tego zmierza ;/

Skrzator 08-05-2007 09:37

Mi się chyba ban szykuje za ubliżenie Templerrowi na forum tibia.com ^^

Bolter 08-05-2007 13:19

Niebylem u Hirurga ale no coz noga boli nadal :P
Co do testamentu oddal bym boltera pewnie do kasacji :P
Albo swojej Dziewczynie ktora Nienawidzi tibi :Pa to rownalo by sie kasacji albo rookowi :D

A tak apropo przez ostatnie wydarzenia odechcialo mi sie grac Jest Wojna i nudy zrobilem Poi i wsumie spelnilem 1 ze swoich najwiekszych celi w tej grze sa kicki servery ledwo chodza i od jakiegos tyg poswiecam na tibie 30 min - 1h an otsie xD reszte czasu laduje albo w Wychodzenie na dwor z tymi tlumokami (teraz niemoge z ta noga) Albo Dla Mojej Dziewczyny jak tak dalej pojdzie to za jakies pare miechow odechce mi sie grac :P Bo ta gra schodzi na psy

A jak mi to pewnie i Skrzat odejdzie wiec Beznas ww Eiv Wygracie wojne :D

ader 08-05-2007 14:02

Podejrzewam że nie ja jeden wolałbym wygrać tą wojnę... ale w klasyczny sposób ;)
No ale cóż, wasza decyzja; mi zawsze imponowali ludzie którzy potrafią z tym skutecznie skończyć. Jeśli to zrobicie, cóż, nie można powiedzieć że przegracie. Odeszlibyście jako Ci, którzy nie wygrali ale i nie dali się pokonać. Ja myślę, że tak samo jak Wy, któregoś dnia po prostu uznam że swoje zrobiłem i przestanę. Póki co jednak powolutku staram się wyjść na prostą po tych kilku deadach ;)
W każdym razie zdrowiej Bolterek, bo bez Ciebie nawet openbattle nie są takie kolorowe ;D

Emok 08-05-2007 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1418523)
Niebylem u Hirurga ale no coz noga boli nadal :P
Co do testamentu oddal bym boltera pewnie do kasacji :P
Albo swojej Dziewczynie ktora Nienawidzi tibi :Pa to rownalo by sie kasacji albo rookowi :D

A tak apropo przez ostatnie wydarzenia odechcialo mi sie grac Jest Wojna i nudy zrobilem Poi i wsumie spelnilem 1 ze swoich najwiekszych celi w tej grze sa kicki servery ledwo chodza i od jakiegos tyg poswiecam na tibie 30 min - 1h an otsie xD reszte czasu laduje albo w Wychodzenie na dwor z tymi tlumokami (teraz niemoge z ta noga) Albo Dla Mojej Dziewczyny jak tak dalej pojdzie to za jakies pare miechow odechce mi sie grac :P Bo ta gra schodzi na psy

A jak mi to pewnie i Skrzat odejdzie wiec Beznas ww Eiv Wygracie wojne :D

oO Zaraz bany się posypią ;))

ader 08-05-2007 16:59

Sądzę , że jeśli nie kitował z tym graniem coraz mniej , to ten ban i tak by mu zwisał ^_^

Bolter 08-05-2007 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emok (Post 1418619)
oO Zaraz bany się posypią ;))

Czemu ? Nieczaje bo napisalem ze oddal bym dziewczynie czy to ze napisalem ze jak ja to i Skrzta ? :P

Jak bym oddal dziewczynie tego chara to by sie = z odejsciem z gry wiec wisialo by mi to bede gral ale zadko bede sie logowal w razie potrzeby nudzi mnie siedzenie przy kompie i stanie na statku tymbardziej ze net mam zjebany i nic niemoge robic :/ nawet na otsch mam kicki :P

Madreth 08-05-2007 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1419040)
Czemu ? Nieczaje bo napisalem ze oddal bym dziewczynie czy to ze napisalem ze jak ja to i Skrzta ? :P

Jak bym oddal dziewczynie tego chara to by sie = z odejsciem z gry wiec wisialo by mi to bede gral ale zadko bede sie logowal w razie potrzeby nudzi mnie siedzenie przy kompie i stanie na statku tymbardziej ze net mam zjebany i nic niemoge robic :/ nawet na otsch mam kicki :P

Sorry, ale moim zdaniem to nie dobre miejsce na zazalenia, moglbys pogadac o tym ze swoimi rodzicami, a nie nam sie zalic, he?

Emok 08-05-2007 18:29

Cytuj:

Nie rozkminiłeś o co mi chodzi. Chodziło o to co wytłuszczonym drukiem zaznaczyłem ;)

Master Vilum 08-05-2007 19:38

Sequ!! Chce Z Toba Pogadac!:d

Komisarzyk 08-05-2007 20:02

Cytuj:

Na tym forum mozesz pisac ze masz 1337 ownerow a i tak nikt ci nie moze nic zrobic :) To samo sie tyczy sprzedazy postaci itp.

Emok 08-05-2007 22:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komisarzyk (Post 1419319)
Na tym forum mozesz pisac ze masz 1337 ownerow a i tak nikt ci nie moze nic zrobic :) To samo sie tyczy sprzedazy postaci itp.

Ale na tym forum nie można chwalic się, że grasz na OTS. Ogólnie myślenie o OTS jest karane ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:01.