![]() |
A dokładniej?
|
Chyba 7:1 bylo :D dokładniejsze fragi masz na forum tibia.com
|
Dpft Znowu pojechało po fantazji
Padli Dpft: [CHAR]Arcash[/CHAR] Beach: [CHAR]Tetuni[/CHAR] [CHAR]Elprimito[/CHAR] [CHAR]Healer The Druid[/CHAR] [CHAR]Fengrel Zafire[/CHAR] [CHAR]Aeroxis[/CHAR] [CHAR]Tompa Ruffs[/CHAR] [CHAR]Horuko[/CHAR] Wypłacili sie: [CHAR]Lya Ly[/CHAR] |
jakis movie jest ?
|
Po fantazji to Arc poleciał.
2 dedy :p Mar 12 2007, 23:05:07 CET Died at Level 133 by a bonebeast Mar 12 2007, 21:04:08 CET Killed at Level 134 by Horuko and by Tetuni |
jeden na kombo od ng bota a drugi bo mu neta odlaczyli, fantazja?
|
Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić, aby bawić się na całego
|
Q*wa DPFT ile oni maj± członków ? O,o
i to po 60te lvle ... LOL Jak to ma być naj gildia to niech ten cały udany Luki ObszczyMurek zrobi remament i zostawi all najlepszych O,o Na tych filmach to ja nawet nie wiedzialem kto jest od kogo jak noob chary ubrały się tak jak dpft ..:confused: |
Cytuj:
|
nie wiesz kim oni s± te "noob chary w dpft" a poza tym, cała arcania nosi outfity dpft więc się nie dziw, że na battlach nie wiesz kto jest kto, lub w/e.
cóż, Eti podbił serca wszystkim swoim wokalem i teraz się dobijaj± do jego market streeta tłumami. :evul: |
Cytuj:
co do outfitow jak sie chodz troszeczke zainteresujesz to wiadomo ktory to noob char a ktory walczy |
[quote=Eizix;1314758]jeden na kombo od ng bota a drugi bo mu neta odlaczyli, fantazja?[/QUOTE
Maj±c taki lvl zapewne fantazje posiada;) A od nowego roku to polowa dedów jest z winy serva. I nikomu nie życze czego¶ takiego.;( |
Cytuj:
Kur.a nie bylo mnie tylko tydzien bo plyta glowna sie spalila a tu juz beach zaczynaja sie wyplacac i dalej dostaja po dupie^^ |
Cytuj:
btw. Widziałem fotki z rl Beduriona, Sheriffa, Buz Astrala hm... H@H@H@H@H@ qrwa na miss world sie nadajecie O,o ryje skopane, takie szczupaki jebane xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. patrze na tibia.com a tu end of war :p gz :) |
Cytuj:
|
woja wojna i po wojnie ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
iq w okolicach uposledzonej ameby pod wplywem amfetaminy a nie~
|
Oj...
Cytuj:
No popatrz a ty nie masz lepszego. A na dodatek teksty kupowane na allegro nie wplyna na twoja popularnosc :] |
Cytuj:
|
Pytanko
wie juszh kto¶ jak ta cała wojna sie zkonczył±??
|
Cytuj:
|
koniec za bechami a maja placic hgw ile
~btw ja bym fosfe huntowal do konca zycia |
Cytuj:
|
No niestety ma chlopak racje fosa bedzie hunted do konca servera ale to nie daltego ze byl w wojnie tylko daltego ze nie gra nim alfonzo a gra nim teraz Ice (noctambulant)
|
no chyba ,że tak to popieram :0
|
a Nocambulnat Bnished hyba ma :Da co do fosy do hunted 4ever :D
ARCANIA ZNOWU NASZA!! |
up* pr0 polish user -.-
|
nasza to znaczy czyja? bo z tego co wiem to Arcania jest wlasnoscia cipsoftu a nie kogos innego :P
|
Cytuj:
JESZCZE POLSKA NIE ZGINELA ! |
Cytuj:
|
sorki ale jak widze "jusz" "zkonczyła" "hyba" to mnie krew zalewa , gorsze tylko jest jak na gg ktos napisze cos pokroju "SieMqQa PoKl!KaShH?" czaje ze sa literowki etc. ale jak ktos juz cos pisze w internecie czyli chce sie z kims czyms podzielic niech robi to poprawnie od strony ort. (nie czepiam sie o ±ć¶ etc.)
down* nie przypominam sobie aby podczas ktorejkolwiek z prac pisemnych,ktore napisalem w tym roku ,zostaly mi potracone pkt'y. za interpunkcje , to co ja robie to jest zdanie wielokrotnie zlozone ,mowiac krotko - jest poprawnie ;) |
A mnie krew zalewa, kiedy nie obowiazuje cie interpunkcja. Lap ",,,,,,"
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Najwyzej zycie mnie kiedys z tego rozliczy :P. Tymczasem nie robmy wiecej offtopa k?
|
Cytuj:
btw .. Acast whoot are you doing here?:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:51. |