![]() |
|
Sagna jest Francuzem, a nie Murzynem.
Downing w Aston Villi. Szkoda, że Stewart odszedł w takich okolicznościach, Boro będzie miało bardzo ciężko. |
Cytuj:
|
Legia wygrala 3:0 !!!!
Ci co sa jej kibicami i ci co nie sa powinni byc dumni , bo to POLSKA DRUZYNA !!! |
Cytuj:
|
Dumny nie jestem, ale gratuluję Legii :)
A Polonia męczy się z jakimiś płetwonurkami z San Marino na wyjeździe, do 80. minuty 1:0 |
Cytuj:
Hleb w Interze na wypożyczeniu? Lucio? Jestem gotów postawić pieniądze, że Milan będzie 3, a może nawet 4... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zauważ, że w Serie A są nie tylko Juve i Inter. Jest zadłużona Roma, z Tottim, Vuciniciem i De Rossim w składzie. Jest Florentina z Mutu i kasą za Melo, i kilka innych ciekawych klubów...
Mlan będzie 4/5 |
Transfery z obecnego mercato. Nie uwzględniono wypożyczeń, ani współwłasności. Pragnę zwrócić waszą uwage na Genoe i Napoli. Myślę, że tym drużynom warto będzie się przyjrzeć.
Ukryty tekst:
|
Co tam ze legie czy inne slaski, moze i ich nie lubie, ale wazne ze pracuje na pkt dla Polski i to sie liczy ; d
|
Co do Sagna. To prawda, bycie Francuzem i Murzynem się wyklucza. Tak samo jak bycie czarnym(Czarnym?) i Francuzem, a Sagna jest jakby nie było Czarny jak wyngiel.
|
W końcu gra w francuskiej kadrze, to do czegoś zobowiązuje :lol:
|
Sagna cierpi na to samo, na co cierpiał Jackson. Tylko w drugą stronę.
|
http://www.90minut.pl/news/97/news97...losowanie.html
Jutro losowanie, wszelki znaki na niebie wskazuja, ze Dyskopolo i Legia odpadają w 3 rundzie. Trafi się takie HSV czy Roma i no cóż szanse na awans TROSZKE spadaja. |
Cytuj:
@down Ten z Szachtaru? Jak tak to jest to solidny, młody środkowy obrońca, ale wątpię by sobie poradził w Barcelonie. Nie poradził sobie Caceres, to i on nie poradzi. Futbol jest jednak nieprzewidywalny, i za to powinno się go kochać ;d |
Cytuj:
A Fc Barcelona stara się ściągnąć Dmytro Chyhrynskiego. |
Cytuj:
@Xevez Cytuj:
K.Jay |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:35. |
|