Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Albertus 17-07-2009 09:24

Sagna jest murzynem a nie francuzem...

Articuno 17-07-2009 12:07

zLATAN podobno już w Blaugranie za 40 kk euro i Eto'o i wypozyczenie Hleba, podobno...

AnonimowyPowrot 17-07-2009 12:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2599924)
Sagna cierpi na to samo, na co cierpiał Jackson. Tylko w drugą stronę.

Nos i usta sobie dopompował żeby pasowało, tak?
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jakosiara (Post 2599996)
Dzieci molestują jego? :DD

PWN3D!!! XDDD

Jak już mówicie o Serie A, mógłby ktoś mnie poprzeć i płakać razem ze mną nad AC Parmą? :< Pamiętacie Crespo, albo chociaż Adriano? Wbudujcie na forum wehikuł czasu.

@ROZWIĄZANIE ZAGADKI!

Uniwersalne Państwo Afrykańskie

Dobrze, że zrobił się ruch w temacie, to lubię ^^

@Yoh

Jest kolejny transfer do Manchesteru, jakiś gość z Molde FK, nazwisko, pozycje i pochodzenie takie samo jak El Hadji. Chyba pierwszy raz o nim usłyszałem dzisiaj, myślę, że będzie pełnił rolę podobną do Manucho czy Campbella, ale może wszystkich zaskoczy.

@Edit

Strasznie przez ten temat polubiłem Arsenal. Dla porównania wolę go od L'poolu i Chelsea.

Yoh Asakura 17-07-2009 12:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2600200)
@Yoh
Jest kolejny transfer do Manchesteru, jakiś gość z Molde FK, nazwisko, pozycje i pochodzenie takie samo jak El Hadji. Chyba pierwszy raz o nim usłyszałem dzisiaj, myślę, że będzie pełnił rolę podobną do Manucho czy Campbella, ale może wszystkich zaskoczy.

Czyli nie będzie grał, bo będzie na wiecznym wypożyczeniu? Super transfer. :)

AnonimowyPowrot 17-07-2009 14:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2600232)
Czyli nie będzie grał, bo będzie na wiecznym wypożyczeniu? Super transfer. :)

Pewnie zasili rezerwy :D Mimo wszystko transfer jest, a to tylko moje gdybanie.

http://demotywatory.pl/27790/NIEPOWTARZALNY-STYL

Niepowtarzalni zawodnicy
Nie możesz ich kupić, możesz ich znaleźć w Arsenalu

Lotress 17-07-2009 14:43

Cytuj:

La Gazzetta dello Sport podaje, że Milan ma nowy plan, dla samego Gallianiego genialny plan. Mediolański klub rozważa ściągnięcie silnego napastnika, a David Trezeguet wydaje się być świetnym kandydatem. Świecący i spółka zdali sobie z tego sprawę i myślą nad sprowadzeniem francuskiego snajpera prawie zerowym kosztem. Bezwłosy biznesmen skontaktował się już z kierownictwem Juventusu w sprawie zamiany Trezeguet-Oddo. Stara Dama szuka bocznego obrońcy, dlatego byłaby zainteresowana. Czy Francuz ma być tym mistrzem, który zastąpi Kakę?
Rotfl hahahaha :D
Milan kupuje piłkarzy poniżej 40 roku życia, żeby odmłodzić skład :) jeszcze trochę i Galliani ściągnie Rasiaka.

K.Jay 17-07-2009 15:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotress (Post 2600338)
Rotfl hahahaha :D
Milan kupuje piłkarzy poniżej 40 roku życia, żeby odmłodzić skład :) jeszcze trochę i Galliani ściągnie Rasiaka.

A na bramkę mogą ściągnąć Tomaszewskiego, bo zatrzymał Anglię (w tym wypadku zatrzyma ManU/Arsenal/Chelsea/L'pool). :D

K.Jay

Upiorny 17-07-2009 15:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2600200)

Pedofilskich zapędów Fergusona ciąg dalszy ;)

Ja chcę normalny transfer! Już nawet Young mnie będzie satysfakcjonował.

AnonimowyPowrot 17-07-2009 15:36

Trezeguet aktualnie jest lepszy niż Inzaghi, moim zdaniem to niebyłby najgorszy transfer, jeśli do niego w ogóle dojdzie.

@Up

21 lat, no bez przesady, to nie jest taki straszny młodzik.

Lotress 17-07-2009 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2600398)
Trezeguet aktualnie jest lepszy niż Inzaghi, moim zdaniem to niebyłby najgorszy transfer, jeśli do niego w ogóle dojdzie.

Najgorszy, najgorszy. Co do Pippa, aktualnie nawet w niezłej formie. Ostatnio strzelił nawet dwie bramki w sparingu.

jakosiara 17-07-2009 16:25

Podobno zostało tylko potwierdzenie w sprawie transferu Ibry do Barcy. Jak to się uda to GD będą w tym sezonie zajebiaszcze. Z drugiej strony jest to dziwne zachowanie Interu...

Albertus 17-07-2009 16:28

to nasze druzyny maja juz przeciwnikow , co o nich sadzicie?

http://www.90minut.pl/news/97/news97...ly-rywali.html

Xevez 17-07-2009 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jakosiara (Post 2600454)
Podobno zostało tylko potwierdzenie w sprawie transferu Ibry do Barcy. Jak to się uda to GD będą w tym sezonie zajebiaszcze. Z drugiej strony jest to dziwne zachowanie Interu...

Dziwne zachowanie? Dostają 40mln + Eto'o. Bardziej dziwi mnie postawa Barcy, ale skoro chcą za wszelką cenę pozbyć się Eto'o, to okay. btw sam Eto'o chce zablokować transfer i nie zgodzić się na przeniesienie do Mediolanu. Osobiście ciągle liczę, że transfer nie dojdzie do skutku, a Llorente zdecyduje się sprzedać Villę za te 45mln, bo inaczej zostanie z niczym.

@up
oprócz NAC zespoły zupełnie mi obce, myślę, że dadzą radę bez większych problemów... najbardziej bałbym się o Wisłę, która imo może nie przejść Levadii

jakosiara 17-07-2009 18:33

Kocham WP: Mimo podpisania umowy z Man Utd już teraz Diouf trafi na Anfield Road dopiero w styczniu 2010 roku. Do tego czasu będzie występował w Molde.

Lotress 17-07-2009 18:37

Cytuj:

Zdaniem włoskiej SportItalii, Adriano Galliani miał spotakać się z prezesem Livorno - Aldo Spellinim. Podobno rozmowa miała się odbyć na temat 26-letniego napastnika Labroncinich, Alessandro Diamantiego.
Jest ten obiecany mistrz od Gallianiego! B)

AnonimowyPowrot 17-07-2009 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jakosiara (Post 2600577)
Kocham WP: Mimo podpisania umowy z Man Utd już teraz Diouf trafi na Anfield Road dopiero w styczniu 2010 roku. Do tego czasu będzie występował w Molde.

Boże, najpierw myślałem, że już podpisał umowę na odejście do L'poolu... Ale zryli mi beret.

Yoh Asakura 17-07-2009 23:14

http://sport.onet.pl/74327.3,1248704...wiadomosc.html

K.Jay 17-07-2009 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2600814)

Cytuj:

Marzenia 26-letniego napastnika rodem z Angoli, Manucho o regularnej w grze w Manchesterze United na zawsze już pozostaną tylko marzeniami. Zawodnik nie przebił się do podstawowego składu MU i został sprzedany do Realu Valladolid.
Rotfl, a jak miał się przebić skoro w ataku ManU rządzili Rooney, Cristiano Ronaldo, Berbatov i Tevez. o.O

K.Jay

jakosiara 18-07-2009 03:00

Alonso blisko Realu. Dobry piłkarz, ale Floro mocno przepłacił dając Liverpoolowi 32 mln funtów...

Upiorny 18-07-2009 08:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2600832)
Rotfl, a jak miał się przebić skoro w ataku ManU rządzili Rooney, Cristiano Ronaldo, Berbatov i Tevez. o.O

K.Jay

Jakoś o Macheda'e dużo osób w tym sezonie usłyszało ; )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:08.