![]() |
|
jak wy to robicie ze na moim lvlu wyciskacie 30-40k /h ja ledwo 7k/h wyciskam na d lair 34 ed 35 m lvl ?(exp)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
[quote=lolnik1;2242976] Cytuj:
|
[quote=Voniek;2242946]Frigo + szybki resp + mało ludzi i jedziesz. Ja potrafiłem nawet w kilka osób na veno dlair wyciągać po 30k~. Wszystko zależy od szczęścia :)
tak tylko jak bijesz jeden po druigim to ciągle się potasz = big waste :/ (200 many na 1 draga ) |
50 master, 44 m lvl, gdzie fastem expić? Chodzi mi o jak najszybsze wbicie 60.
|
Cytuj:
|
otoz tak posiadam 29 knighta ze skillami 60/55 i eq dsm crown legsy demon shield rh bohy i bright sword !!!! gdzie mam expic chodzi mi o szybki exp !!!
|
Cytuj:
co o exp mmm soldy, albo roty na bocie ;] |
Tomby, Piraty/dragi z summonami, pirate ghosty solo (uważaj, bo może boss się pojawić, a on ostatnio często występuje), scaraby, Hunty: Hydry/DLe.
hehe wątpie zeby na faccu pochodzil sobie na piraty,hydry czy scaraby :D Cytuj:
|
Cytuj:
|
80 MS
pacc 62 mlvl softy wszystkie mozliwe expowiska ;p te z waste, mega waste i bez waste ;p i gdzie jeszcze moge huncic z blokerem 90lvl ek ;p Pozdro |
@Sailen_Syll
Mega waste (choć nie mówione)- behe/hydry z vis hura z blokerem, tomby ostatnie poziomy za tp z blokerem. Prawdopodobne waste- Quary z blokerem z vis hura, frosty z blokerem, dle z blokerem, culty. Bez waste- piraty, dragi, tomby za tp (vampy, bb itp.), djinn tower (choć może być czasem waste), Dalej nie chce mi się myślec ;D |
Gdzie i na czym expic kinghtem 106lvl skille 84/81+pacc.
|
Dziekuje wszystkim Up za odpowiedzi na moje pytanie, i zadam drugie zupelnie z innej paki, gdzie znajde fajny resp ice golemow dla 40ms z 41mlvl
|
Cytuj:
|
bo jest duze prawdopodobienstwo ze padniesz.
btw. reported [: |
Cytuj:
|
26 Druid, 25 Mlev, Ale mlev <robienie> W Toku...
Crown Helmet, Spirit Cloak, Plate Legs, Leather Boots, Dragon Shield, Jeśli chodzi o różdżki to mam Northwind / Necrotic / Terra :) Mam sporo manasów, ale nie chce wyjśc na "-"... Najlepiej to wyjść na "+"... Dodam że gram na PvP, często używam Exevo Frigo Hur, w depo 2.5bp uh i 3bp HMM, Moge Summonowac Fire Devil <chyba the best potwór jaki na tym lv może byc> Mam dużo kasy, ale nie ładuje w eq... Chce szybki i stosunkowo bezpieczny exp... Bo exp kolo Ghoul Room Quest <tam z 15 ghoulami i 1 DSem> Mi się znudził. Proszę o odpowiedź <szybko szybko :D> |
Cytuj:
@belabela5 guardy, tomb pod mt. sternum? klepane tyle razy.. |
offtop, ale mnie krew przez niego zalewa.
1. regulamin sie klania... Cytuj:
2. kto i gdzie napisal ze kupiles twoja postac na allegro, bo cie niezbyt rozumiem? : O eot @Saylen~ sprobuj Helheim - najnizsze poziomy bez Lost Soula, Undead Draga i Betrayed Wraitha. |
no dobra teraz ja zapytam... gdzie EXPIC? Knight 55lvl skille: 80/80 axe FACC eq:rh,p ammy,dsm,g legs,mms, ornamented axe,boh. najlepiej bez waste ;P. I przy okazji male pytanko czy moge juz spokojnie expić na d lair w Venore, a mianowicie czy bede mial tam duze waste? Z góry dzieki za info.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:47. |
|