![]() |
|
|
@S&W
Akurat horo teraz lepiej wyglada, fajnie sie czerwieni i wypina (glodnemu chleb na mysli ;]), ale zapewne w nastepnych odcinkach znow jej nastawienie sie zmieni jak zawsze no bo to w koncu Madra Horo. @4chan ej , a czemu mi nie dziala te forum /b/ (czy jak on sie tam dokladnie nazywa) |
Nie trza im Newfagów.
|
jedno wam powiem
-> Clannad <- i nie ma lepszego anime:d |
@Raven
Clannad był niezły, ale widziałem kilka serii które były lepsze. Higurashi, Gurren Lagann czy Toradora. PS. WTF? Gimlosa od wczoraj na forum nie ma, a zniknał cały 4chan spam nad którym pracowaliśmy z rayzą przez 40 min <cry> Nipah~! Frizz-kun |
Cytuj:
Anyway już jestem na bieżąco :P |
Cytuj:
clannad to jest moc! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Może gdyby był bardziej moe ;p A tak pozostaje tylko niezłym anime. Miło się ogląda, ale jest sporo lepszych serii.
PS. Oglądałeś coś poza Clannadem? ^^ Nipah~! Frizz-kun |
tak i to dosc duzo xd
|
Wezcie wywalcie to dziecko z Clannadem bo aż poprostu niechce mi sie patrzeć na ten temat po takim czasie...
|
Cytuj:
|
@raven
Owszem Clannad jest dobry, nawet bardzo, ale do najlepszego anime mu jeszcze daleko. |
no clannad jeszcze ujdzie w tloku, ale after story to syf jakich malo, po prostu !
@4chanowy spam Przeciez mamy tutaj jeszcze tompiora i to on pewnie usunal ten spam. |
aaaaaaaaaaaa czy wam tez wszytsko dziala z 4chana a /b/ juz nie ?
hłe hłe hłe gimlos wrocil i juz 2 osy dostalem xD ktos jeszcze ? |
A dla mnie clannad jest najlepszym w gatunku. Nie z racji jakichs szczegolnych przeslanek, to poprostu anime do ktorego lubie czesto wrocic. Choc wyrazenie ze jest najlepszy i tyle jest raczej slabe :P
|
Mówcie co chcecie, ale bardziej przegadanego anime niż Clannad jeszcze nei widziałem :P
|
A co ty tam chciales innego ? walki na miecze ? Clannad nalezy do pewneg rodzaju anime gdzie naleza te wszytskie romantyczne szkolne animce. I jest w tym najlepszy.
|
A ja wam wówie że SD jest najlepsze.
|
Cytuj:
Film posrednio o SD, z linku kołbasia na innym forum ;) http://www.youtube.com/watch?v=_QyYaPWasos |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:28. |
|