Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

player01 04-09-2008 23:36

Banished: until Oct 02 2008, 18:05:04 CEST because of using unofficial software to play
ulrena

Yakky 04-09-2008 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tomigol (Post 2258096)
Kto się wypłaca ten się wypłaca ^^ , ja nie potępiam tych którzy chcą i się wypłacili .... ich sprawa chcą grać niech grają ; ] ale największym zerowcem jest dla mnie nikos aka sasho pansa . To tyle jeśli chodzi o moje zdanie w kwesti paymentow

Nie wiem ocb. z Sasho, ale nie moj biznes, ja sobie pykam dla fanu.
Poprostu na tibia.com sporo jest tego ze sie splacali ludzie.
btw.
Tacy gracze jak Pasterz, Thellionn, Sevon, Shemat moga sie splacic? CZy sa gracze co maja huntad 4 ever ? ( z ciekawosci pytam)
#edit
Ci co sie spłacili maja jakies ograniczenia LVL albo placa za lvl jak Spaaw albo Yubov kiedys?
Bo w sumie to jest z lekka ryzyko pozwolic sie wyplacic. Potem tecy ludzie machna PG i będą bombki :p (chyba ze po PG bedzie PG w dul :P)

Eklezjastyk 04-09-2008 23:58

http://allegro.pl/item431769998_tibi...d_saphira.html

POUL WHY!?

Suczy 05-09-2008 00:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yakky (Post 2258089)
No dokladnie, moge sie podpisać po 99% tego co napisaleś.
Bo jak dla mnie to moze i Asfalt ma dobre produkcje ale nie ma takiego promo jak WJ, czy Prosto. Oni sa wszedzie, Viva, Mtv, 4fun i jak cos zawsze tam wspomną że jest taki i taki raper i ze u nich nagrywa i juz jakos idzie.
Zgodze się ze wielu(wszyscy) raperów robi rap dla kasy, no ale z drugiej strony po co by inaczej robili ( za coś trzeba żyć). Tylko my patrzymy jak to bylo kiedyś jak się tłoczyło po 30.000+ płyt i bylo fajnie, byl undergrand i nie bylo rapu w teleexpresie, no ale teraz sprzedaja po 15.000 maxymalnie, a wiadomo ze kazdy chce jak najwiecej kasy. W stanach tyle mixtapeów idzie przed krązkiem że sie czasem ży**ć chce no ale tam jest jaki rynek. W sumie u nas tez jest nasycony wg. mnie. Kiedyś był Peja, NAS (nie tez z USA),Wzgórze, K44, Paktofonika, Liroy... to były czasy że nie bylo jeszcze tyle tego w Polsce, no i Bogna puszczała kawałki w radiu.
Załużmy, że teraz zamiast Meza, Libera, Donia itp. w takiej Zetce, od 15 do 16 polecą kawałki polskiego rapu to ludzie po 2-3 tygodniach zaczna sie masowo tym interesować i w efekcie sprzedaż by na pewnie wzrosła. Swojego (niewiem czy dobrze napisałęm swojego) czasu radiostacja puszczała polski rap, tyle, że ok. 21 moze poźniej.
Co do gimnazjum z mp3jami na komach i lansujacych się tym że Życie jest k****skie, albo HG to nie mam słów. Poprostu robią co widzą w Telewizji, a że widzą sokoła w barze z Piotrusiem z Rodziny zastepczej to nie jest moja/wasz, ani ich rodziców wina. Wiadomo ze za 2-3 lata jedni bedą smigać na Techno, inni bedą mówić, że 18L to gangsta rap a moze małą garstka odpali sobie keidyś stare płyty Gramatika, Masz to jak w banku Ostrego, Drewnianej małpy rok, czy choćby Masz i pomyśl WWO, ale ja na to nie licze.
Pisałeś, że płyta DGE jest ''słaba'', no cuż jest jaka jest-bardziej bod dyskoteki jak dla mnie, no ale może sie nie znam.
Co do promowania kultóry HH to mozę Tede coś zwojuje w Fabryce Gwiazd i pokaże że sie nie sprzedał za marne 20 koła za występ, czas pokaże.
Jutro wychodzi płyta Białego człowieka, robiącego czarną muzę na japońskim sprzęcie, czyji DJ Decks vol. 4 ale i tak wiem że najgożej wypadną PTP (niby Popki...), no ale zobaczymy co zrobią nasz gwiazdy.

No dobra, nawet nie lookam błędów bo jestem zaspany.
Pozdrawiam
Jutro bedzie trza tu napisać o MIxie Decksa.
btw.
Sie Inshon spłaca, widze ze jednak dotrzymóją słowa. Powiedzieli że jeszcze wrucą (<- u czy ó ?) i wracają. hehe, no nic bez urazy elo

o/

Nie uwazam zeby PTP bylo slabe robią Crunk co nie ma nic wspolnego z Popkiem(sa od niego lepsi pozatym). Chlopaki maja swij styl rymowania co jest fajne. Nie rozumiem tez czepiania sie w aucie jako ze Franek Kimono jest postacia kiczowa i takie mialo byc zalozenie teledysku. A co do mtv i vivy to teledyski prosto nie maja tam wstepu ( w wikszosci) z racji tego ze nie moze byc w teledyskach malowania po murach,alkoholu,narkotykow i reklam ubran min Prosto. Jest o tym wywiad z Wojtkiem na youtube. A co do sasho to brak mi slow na to co zrobil :(

Diablord 05-09-2008 00:44

Jeśli chodzi o muzyke to dzięki [char]Youen[/char]owi zdobyłem najnowszą płyte zespołu Metallica , która miała ukazać się dopiero za jakiś czas ;] o/
Jedni lubia Hip Hop inni lubia rock/metal, szkoda tylko, że wielu raperów nie potrafi śpiewać.

lirze_jondra 05-09-2008 01:04

Diabllord: no 12 a 3 wrzesnia to roznica : P

Odnosnie tych ktorzy sie splacili:

Miesiac, poltora wojny, a wy juz splaceni :) Taka wielka sława Inshon jak Karaś free ?? Plotka chodzi że zapłacił tylko po to aby sprzedać chara. Będzie to już 3 owner :D. Nastepni Werno Wedelk Saymaroon (May payment) Lavaron Yeshill Malpkaa.. wszyscy dla wiekszosci serwera zostaniecie zerowcami ktorzy potrafili tylko ublizac na statku/w dp a gdy jeden zaplacil wy poszliscie w jego slady.

Nie ma zadnego ograniczenia lvlowego ale nie spodziewajcie sie by Saymaroon bedzie wbijal tyle expa co Kij czy Olaf... Chlopaczki trzesa portkami zeby niepodpasc, przeciez to ich ostatnia szansa na spokojna gre na FUrorze :)

GL CHLOPKAKI HEHE

Pro_Evo_Mastach 05-09-2008 01:54

zerowce_/

Ci co zaplacili i tak beda pomiatani na serverze przez tych w Academy nawet huheuehe, tak dalej panowie !

wrogonastawiony 05-09-2008 08:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord (Post 2258128)
Jeśli chodzi o muzyke to dzięki [char]Youen[/char]owi zdobyłem najnowszą płyte zespołu Metallica , która miała ukazać się dopiero za jakiś czas ;] o/
Jedni lubia Hip Hop inni lubia rock/metal, szkoda tylko, że wielu raperów nie potrafi śpiewać.

Nie zebym cie dołował czy coś, ale ja mialem do niej dostep kiedy ty jeszcze czytales o niej w 'zapowiedziach'. :)

Veego 05-09-2008 08:14

Janusz i kto tu co wykorzysta huahahahahahahahahahahahiahahahahaha - pompa niesamowita huahuahahahahahaa beka beka beka Janusz aka rajl GieZet miech przerwy dobrze ci zrobi ;] Masz listy huahahahahaha huahahaha

Diablord 05-09-2008 08:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 2258160)
Nie zebym cie dołował czy coś, ale ja mialem do niej dostep kiedy ty jeszcze czytales o niej w 'zapowiedziach'. :)

Jeśli miałeś te płyte tak dawno to mogłeś podać jakiś link, a teraz kiedy do płyty mają wszyscy dostęp każdy może powiedzieć, że miał ją zanim powstał album Kill 'Em All etc B)

Suczy 05-09-2008 09:44

No to chopaki jak tam wrazenia z mixtape dla mnie miazga. A co do rocka/metalu dla mnie jest to muzyka najgorsza ale szanuje jej sluchaczy za to ze wlasnie w tym klimacie schodzi najwiecej plyt co oznacza ze ta subkultura szanuje ludzi ktorzy robią dla nich to gowno, i to jest fajne pozdro.

QuanChi 05-09-2008 09:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lirze_jondra (Post 2258131)
Odnosnie tych ktorzy sie splacili:

Miesiac, poltora wojny, a wy juz splaceni :) Taka wielka sława Inshon jak Karaś free ?? Plotka chodzi że zapłacił tylko po to aby sprzedać chara. Będzie to już 3 owner :D.

Nie zapłaciłem nic nikomu. To nie jest już moja postac i nie interesuje mnie, co się z nią będzie działo.
Proste.

Diablord 05-09-2008 10:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Suczy (Post 2258182)
No to chopaki jak tam wrazenia z mixtape dla mnie miazga. A co do rocka/metalu dla mnie jest to muzyka najgorsza ale szanuje jej sluchaczy za to ze wlasnie w tym klimacie schodzi najwiecej plyt co oznacza ze ta subkultura szanuje ludzi ktorzy robią dla nich to gowno, i to jest fajne pozdro.

Rock, który wywodzi się z blusa, zapoczątkował muzyke rozrywkową. Elvis, The Beatels, The Rolling Stones i wreszcie moje ulubione Led Zeppelin to pionierzy muzyki rozrywkowej.

@Karaś

Grasz jeszcze w tibie na jakimś innym serverze?

wrogonastawiony 05-09-2008 11:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord (Post 2258168)
Jeśli miałeś te płyte tak dawno to mogłeś podać jakiś link, a teraz kiedy do płyty mają wszyscy dostęp każdy może powiedzieć, że miał ją zanim powstał album Kill 'Em All etc B)

Od kiedy to wytwórnie płytowe robią za św. Mikołaja ? Won do sklepu i kupuj krążek, bo nie wiem czy wiesz ale za to sie płaci ; )

uno89 05-09-2008 13:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord (Post 2258128)

Inni lubia kazda dobra muzyke, to ze lubie tez hh nie znaczy, ze nie szanuje dobrego rocka czy metalu i tego nie slucham. Ale akurat z metallica jest jak z polskim hip hopme, co plyta to gorsi :d. Juz pomyslow brak to sie nagrywa unforgiven 3, ktore poziomem do jedynki sobie stanac nie moze... No,a Led Zeppelin to klasyka, nie sluchalem ich calej dyskografii, ale te piosenki ktore sluchalem to sa dla mnie conajmniej tak samo psychodeliczne jak ksiega tajemnicza.prolog Kalibra :P. A jesli to lubisz to na pewno tez kochasz The Doors <3

QuanChi 05-09-2008 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord (Post 2258190)
@Karaś

Grasz jeszcze w tibie na jakimś innym serverze?

Saphira -> często jestem na postaci Manoush jeśli ktoś zainteresowany =]
Chce ktoś kupić trochę gp na Furorze za rl kasę? Powiedzmy 2zł/10k
Do opchnięcia mam jakieś niecale 1kk
Zainteresowanych zapraszam na priv.

Rester 05-09-2008 13:41

Co do tych ludzi ktorzy sie splacaja, a co innego maja robic. Akcji i tak nie robicie to pograja sobie cos.

Czersi 05-09-2008 18:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pro_Evo_Mastach (Post 2258136)
zerowce_/

Ci co zaplacili i tak beda pomiatani na serverze przez tych w Academy nawet huheuehe, tak dalej panowie !

Ty sie kurwa nie odzywaj zerowcu bo ciebie nie widzialem na zadnym openie odkad dolaczyliscie do nas.

Fernandos 05-09-2008 18:25

nie ma co sie klocic teraz kto jest zerowcem a kto nie ;] ale to nie zmienia faktu (bez obrazy dla wra) ze nam wszystko delikatnie mowiac rozwalili ;] mniej akcji , woleli pograc na ots itp ale to tylko moje zdanie ;]

Czersi 05-09-2008 18:41

@up
Signed.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:24.