![]() |
|
kto to ten biały obok homa?
|
Adebayor<znaki>
|
Cytuj:
|
Heh, stara reklama Nike'a
Kurde, szkoda, że pada w Lesznie :/ Jutro nie będzie mi się chciało oglądać |
Zlatan jest lepszy od Eto'o. Jak Yoh wspomniał, Eto'o woli jeden na jeden, ale Zlatan gra bardziej zespołowo. I do tego potrafi świetnie wykończyć akcję (ach te jego strzały piętą ;)).
K.Jay |
Cytuj:
|
|
Doskonaly transfer City! Jeszcze kupia 3 innych napastnikow i beda mogli grac Given + 10 w napadzie. Jak kapitan tsubasa!
|
Tsubasa nie miał Givena, ignorancie.
|
Ale mial (fonetycznie+z pamieci) Godżiro co strzelal bramki z polowy + tego bramkarza ale zapomnialem jak sie zwal :s
|
Cytuj:
|
|
Tak, na pewno Wakabayashi. Te ich czapeczki <3
Mój ulubiony był ten łysy, raz obronił strzał główką i sam nadział się na słupek, był w szpitalu, ale wszyscy go pojebali, bo podniecali się Tsubasą - wtedy się prawie popłakałem przed TV... @Edit Iron nie oglądał, Iron się nie zna, hahaha! xDDD Bliźniacy mnie wnerwiali :D Te ich głupie akcje. Za to podniecałem się tym z wadą serca, on raz zagrał cały mecz z tego co pamiętam, ale umarł później czy co? Fajna była drużyna grająca stylem angielskim. "Strzał Tygrysa!" MŚ były ciekawe, Niemcy pykali. Strasznie przygnębiający był wątek byłego brazylijskiego piłkarza, który z powodu choroby oczu zrezygnował z kariery i popadł w nałóg alkoholowy... |
Cytuj:
|
Po 16 biegach w Lesznie
Szwecja 31 Polska 28 Australia 33 Rosja 28(!) Deszcz w Lesznie Jakość jest beznadziejna :/ link do transmisji na żywo |
Inny link: http://www.justin.tv/mordane2/popout
Pierwsze zawody żużlowe, które oglądam (rly) i nie wiem sam co o naszej jeździe myśleć...;S @down skoro pierwsze mecze były, to rewanże raczej też |
oreintuje sie ktos czy bedzie w tv transmisja rewanzow Wisly/Legii/Polonii?
|
Brawo Polska! Brawo!!!!! Co Za Zawody!
|
1. Polska 44
2. Australia 43 3. Szwecja 36 4. Rosja 35 Nie ma jak to wygrana w ostatnim biegu :cup::cup::cup::cup::cup: |
No, no, no, czegoś takiego, to by nawet Hitchcock nie zrobił...Wczoraj odwołane zawody, przeniesione na 11, czego się nie robi, problemy z torem, równa walka 3, a potem czterech zespołów, półtoragodzinna przerwa, a na końcu, po prawie 5h, ostatni decydujący wyścig z tzw. "Happy-End'em". Mam nadzieje, że dzisiaj wieczorem tez będzie ciekawie.
@up A wasz Protas cienko. Bójcie się dzisiejszego wieczoru, bo jak Hampel, Kasprzak i Adams będą tak rozpędzeni, jak w DPŚ, to będzie z wami kiepsko. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:28. |
|