![]() |
|
Bongo?
Pamiętam bongo, jak robiliśmy massloga na statku w carlin na Elie~ miał wtedy 70~lv o ile dobrze pamiętam i wysadził w nas wtedy 2 UE. Wtedy można było mówić coś o Bongo! Późniejsze rozpierduchy po trzydziestu w teamie, można nazwać.. Hmmm 'drugą częścią bongo' jak wiadomo pierwsze części są zawsze najlepsze. W ogóle co to na tej nowej tibii 8.5 sie dzieje? ktoś mi mówił, że fragują sie dopiero jak ktos skula zrobił?(jakies plotki?) nie wiem, nie znam sie już, ostatni login 21 czerwca ^^ Pozdrawiam was mordki(buahahaha):cup::cup::cup: |
13:15 Lesley Mac'Leod [101]: exiva "Selaf~
13:15 Envil Dorex [96]: nara 13:15 Ziutek mlon [112]: nawet na tratwie sie go boicie 13:15 Envil Dorex [96]: panowie 13:15 Ziutek mlon [112]: hahuh 13:27 Burstes Master De'Pal [108]: ded irl tak sie ludziufki z bongo bojom selafa;//;(;(;( ;/;/:confused::confused::confused: |
|
Cytuj:
wrocilem z wakacji :D jak tam u was? xd btw czekam na koniec skullqow ;< |
przyslowiowe od damy : HU KER????????
|
Cytuj:
|
sciemka, co tam polakowie z polski?
|
jestem nolajfem, rgam cały czas tibja to moje rzycie i pisze posty o 2:24 bo ne śpie. nie jestem kul mam naług!
|
ja zamiast jeszcze przed poprawka powtarzac to juz post beng jes co tam szkola byle post:cup::cup::cup::cup:
Bananek:):):):):) |
hehe co nowego na iridii?
|
jajco......
|
Hahaha yo yo yo :D xDDDDDDDDD
|
Siemano siemano ;]
|
Cytuj:
|
ZUOOOOOOOO8o8o8o8o
|
war?<short>
|
polaczki z brazolami no no ciekawie moze byc:cup::cup::cup:
|
ja moge byc komander brazukuw !!!!
|
juz pobite gary ;(;(;(;(
PiS jestX(X(X(X( |
jak polaczki sie boja przegrac nawet z brkami, bo nie mozna bedzie siedziec 20h i expic swoim 200 ek, hahahahaha
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:33. |
|