![]() |
|
Oj, bardzo pośrednio >< Właściwie, to w **** daleko.
@Corgar Całkiem możliwe, że Higurashi jest lepsze od Clannada, ale Toradora to napewno nie (chociaż o gustach się nie dyskutuje). |
SD = flame, czyli blizej niz Ci sie wydaje. A porownywanie Higarushi i Clannada dobry samochod i zimne piwo: obie rzeczy fajne, ale niewiele maja wspolnego, i lepiej ich nie laczyc, bo skutki bywaja oplakane.
|
Clannad no naku koro ni?
Tomoyo miła spokojna mądra dziewczyna,a w nocy okrutna żądza krwi fanatyczka oyashiro samy xD |
Równie dobrze można powiedzieć School days no naku koro ni, pamiętacie ostatnie sceny? :]
|
Wlasnie skonczylem pierwsza serie higarushi, i sposob spojenia tych kilku watkow moim zdaniem byl kaleki i na odwal sie, a final raczej dziwny. Horrorem tez bym tego nie nazwal...ogolnie seria pozostawia niezle wrazenie, jest niekonsekwetna, a efekt tajemniczosci wprowadza sie nie przez ciekawie wymyslona intryge, a proste niedoimformowanie widza. Do tego sama kwestia kto, kogo i dlaczego, ewidetnie na koncu traci na znaczeniu. Moglo byc lepiej.
|
Cytuj:
|
@Gangrel
2 seria prosi się o zobaczenie ;p SD =/= flame. Grocixa już z nami nie ma, a ja nie będe zaczynał 4 flame'u na ten sam temat. @Kołbaś... a jednak żyje. Nipah~! Frizz-kun |
bleach 218
Ukryty tekst:
@frizz zyje zyje...ale nudno w nim. |
To w anime wybielacza dopiero sie dowiadujecie do czego Kiry miecz jest w takim ksztalcie w jakim jest? To anime troche do tylu nadal jest.
|
@Predatorek
Narazie jedynie ty zachowujesz się jak dziecko... @Ray Akurat nie o temat mi chodziło ^^ K-ON! FTW! Dawno tak się ie uśmiałem jak przy 5 epie. Ta seria po prostu wyznacza nowy standard moe, tak słodkich postaci nie znajdzie się nigdzie. Nipah~! Frizz-kun |
Cytuj:
|
Skończyłem Code Geass i jestem pod wrażeniem tego anime, prawie tak dużym jak w przypadku Death Note'a. Aż do ostatnich scen ostatniego epa nawet nie podejrzewałem, że to się tak zakończy. Seria godna do tego, żeby do niej wracać.
|
@GargoinX
Czy ja wiem czy warto wracać do takich serii jak CG czy DN. Gdy wie co się w następnym epku stanie, te serie wiele tracą. Ale za pierwszym razem świetnie się je ogląda. Nipah~! Frizz-kun |
Bleach - hmm w mandze chyba też dopiero w walce w Fake Karakura town było wyjaśnione dlaczego jego Zanpakuto ma taki wygląd po realese.
http://www.onemanga.com/Bleach/323/21/ |
Ostatnio daaaawno nie było dobrego odcinka Bleacha, a tu prosze :)
Naprawdę fajny odcinek, oby więcej takich... |
Cytuj:
|
komu? : o
Ja Bleacha mange czytam :p ale lubie pisać o nowym odc. jak o czymś nowym :p |
Moe, moe, kyun~!
|
Gro-chan powrócił! Okaeri!
nipah~! Frizz-kun |
Łeee tam powrócił od razu... Jest tu ktoś kto obejrzał więcej slajs of lajf ode mnie? Jak tak to mówcie co obejrzeć - może być zarówno komedia, jak i dramat.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:00. |
|