![]() |
|
Cytuj:
Zawsze mozna zrobic to co ja ;P WT My FURORA/SAPHIRA Your Arcania pisac na pw jak cos :) |
Uwaga, tera podam niepotwierdzone info...
...jak sie okazuje Pasterz i jego ludzie byli tak naprawde szpiegami ekipy Katrili ktorzy jutro oficjalnie zostana oczyszczeni z hunta, wsumie niezla patologia tak zniszczyc swojego przeciwnika... Przewiduje ze za okolo 2-3 lata Vision Academy bedzie mialo w swoich szeregach okolo 100 postaci 150 lvle~, nie bedzie dostepnych expowisk, nie bedzie kogo zabijac... wybuchnie wojna... Powiecie ze VA = 100% VISION I DUSKINESS ale to nieprawda Z matematycznych obliczen wynika ze tylko 30% postaci w Vision Academy to rl'e Vision i Duskiness, pozostale 70% sa to randomy ktore otrzymaly invity do Vision Academy do wplaceniu 10-20 k na konto Ratillta, wiec tak naprawde na calym interesie zyskal NIE POLAK, NIE SZWED A RUSEK... Czy to nie ironia? Polski server ktorym manipuluje Ruski Pies... ;) |
Cytuj:
|
sorki duble
|
Jedno jest pewne NIKOS to szmata:evul::evul: i kiedys za to padnie ;)
|
lol, beke mam z tego ze pasterz free :D:D
|
Cytuj:
|
a kim jest ten caly krychu ?
|
@ DJ Decks vol.4
Fajna płytka. PTP- fakt fajny squad jak posłuchałem. (nie rox, ale fajna) IV-RP fajny kawałek :p Wogóle płyta kozak (...moje składki... lal) @psyduck o /o/ ale machnoles teksta :p (nawet w kłamstwie jest ciutke prawdy :p) Ide dalej słuchać ema o/ |
@Czersi
Widac, ze gowno wiesz.. ema @ co do tych otsow to krychu (2 albo 3 owner Trondusisa) noob gral tylko z WRA na jakims otsie |
Kurde nie oszukujmy sie , nie wiem czy znasz dobrze sytuacje jaka byla ale nie chcieliscie akcji na noob charach bo nie mieliscie okej rozumiem , chcieliscie openow i akcji na mainach tez to rozumiem , ale tego nie zrozumiem nigdy jak dostawalismy w dupe kazdy mial miec noob chara(sdkera) to czemu 1/2 wra nie miala a z inshon moze 2-4 osoby bo juz lvl nie ten?
Tego nigdy nie pojme ;] Teraz to sie nie dziwie czemu Masterr Surgee byl przeciw wra i Dramarox jak powiedzial "wiedzialem ze z wra bedzie jeszcze gorzej" czy jakos tak ;] Wiec nie wiem jak to jest mozliwe ze doszlo 30 osob i bylo mniej akcji niz bylo samo Inshon i walczylo noob charami :] |
Ogólnie wypas, Płomień 81 najlepiej myśle, ale inne kawałki też zajebiste;] PTP również zrobiło dobre wrażenie ;] Teraz tylko czekać na Styl życia G.N.O.J.A
|
Płyta ogolnie bardzo mi sie podoba. A co do kłutni ludzi z wra z naszymi ..... dajcie spokoj po prostu przejebalismy i tyle to tylko gra(wciagajaca ale zawsze) nie ma sie co napinac. Gdybym ja sie tak na wszystkich w*****ał jak wy to juz bym osiwiał. Ps Kocham zoładkową po niej zawsze pięknny humorek :D
|
...
Cytuj:
cytrynówka lepsza! @muza Wymieniajać zespoły, które zapoczątkowały muzyke rozyrywkową, zapomniałem miedzy innymi o The Doors, Deep Purple, Black Sabbath itd... |
@Up
Zapomniales o Queen ^.- |
Cytuj:
Oczywiscie nie moglbym zapomniec o tym kto podsunal mi ten pomysl, dzieki Pawel a.k.a Imargam/Maly Pluszowy Mis/Wszystkie konta z pokemonami na tibia.pl. Twoja wiedza i doswiadczenie pomoglo mi w zbogaceniu sie na naiwnosci twoich rodakow, z Calego Serca Dziekuje! |
Cytuj:
Darmowa lekcja ironii :p |
|
@Rester
GZ. Omfg jak często sprawdzasz tego bossA?! |
Czasami ^.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:35. |
|