![]() |
|
Cytuj:
|
Musisz mieć możliwość dostania się na Marina island, a z tamtąd na wyspę piratów.
Dokładna droga podana jest chyba w quescie na Pirate Outfit. |
Cytuj:
|
Jestem knight 16 lvl skile 60/60 mlvl 3 na jakim lvlu i z jakimi skilami ubije dwarf guarda, beholdera, elfa arcanista. Arcanista to ja raz ubilem na 13 lvlu uzywajac 3 hp i zbijajac przy okazji elfy i i elf scouta jednego
|
Cytuj:
co to Marina? <rolling on the floor laughing> Meriana. @up ubic ubijesz na tym co masz wszystkie w/w potwory, a zeby sobie poexpic bez waste na beho z 25 lv (65/65) a guardy.. 50 lv 80/80? jak nie wieksze. arcanista podobnie jak beho |
Hmm... a może źółwiki? Masz pacca, quest jest banalny ludzi mało. Możesz postawić jakiegoś potworka - zgadza się - berserka, w razie czego go healniesz.
Po więcej zobacz na wikihunted... jak Ci się spodoba to radzę urządzić się w Liberty Bay... depo jest tuż przy budzie niejakiego Capitana Waverider`a. |
Powyższe oczywiście tyczy się druida bo raczej na żółwiach EK nie ma czego szukać.
|
@up
Powiedz, że to żart. Zółwie to miejsce wybitnie dla EK. Inne profesje raczej nie mają czego tam szukać. |
Wiec tak:
16 Knight - Mamhoot Fur cape ; P legs ; Dark Helmet ; Guardian Shield ; Spike Sword (40/40) 10 Sorcerer - Mamhoot Fur cape ; P legs ; Dark Helmet ; Guardian Shield ; Wand of Vortex (8 m lvl) 23 - Druid - Mamhoot Fur cape ; P legs ; Dark Helmet ; Guardian Shield ; Necrotic, Moonlight & Snakebite Rod's (23 m lvl) [RS]:evul: 9 Palladin - Mamhoot Fur cape ; P legs ; Dark Helmet ; Guardian Shield ; 100 Spearow, 100 Royalek i bp arrows * 900 bolts (35/21- Moge doskillowac do 60) Moje Pytanie Brzmi ... Gdzie moge expic w/w postaciami??? Z Góry dzięx za odp |
Cytuj:
|
20 sork, pacc :)
|
@up
ile razy to bylo klepane... roty, larvy, scaraby, tomby -1 (peninsule -2 mozesz sprobowac), na dwarfy guardy mozesz sie wybrac... |
Mam sorcerera na 22 lv. 19 mlv. Gdzie mam expic? Poszedlbym do ghostlandu ale mam różdżke śmierć
|
to wez wand of dragonbreath i gon do jaskini z ghoulami , fajna kasa i exp ; p
|
Z jakim lvlem i skilami moge chodzic rp na solo hydry ??
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ee Tam 13 Druid Pacc Moonlight rod nie wiem gdzie expić bardziej ciekawi mnie exp niż kasa prosze o szybką odpowiedź
|
Cytuj:
|
Cytuj:
prosze o szybkie uruchomienie komórek mózgowych:baby: |
Nabij 14lv i idź do King's Kudrakh <czy jakoś tak> sale... tam masz fajny exp, JA wyciągam tam 3k siana /h tylko weź bp manasów ^^ to miejsce jest na prawo i w górę od Ghoul Room Quest <thais>... Wchodzisz po schodach masz 3 ghoule, ubijasz szybko, lecisz w teleporcik, ustawiasz się w rogu przy scianie i ubijasz Ghoule będą cie z bliska 2 siekały i dochodzić, ale fajnie będzie... Na końcu od północy masz DSa, ubij pierw ghoula a potem lataj w kółko i siekaj w DSa... ja tak robiłem od 13 lvlva :) Exp ładny i kasa...
Ew. Tomb pod mt strenum... Jeśli chodzi o PACC exp - nie mam pojęcia ^^ Może -1 Hellhein? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:31. |
|