![]() |
|
To jest niemożliwe.... No chyba że nie widziałeś Seto no Hanayome. Sprawdziłbym, ale anime-planet wolno działa.
Nipah~! Frizz-kun |
Kanon ? ale pewnie ogladales ;l
|
Ogladalem oba ;)
|
Ty wszystko widziales xD
Nipah~! Frizz-kun |
@Milano
http://img90.imageshack.us/img90/6921/horofacepalm.jpg Life slice - okruchy[plastry dosł.] zycia anime typu LS |
@ray
Zalezy jak kto patrzy. Tym razem niestety milano ma racje. Slice of life to chyba najszersza kategoria anime, wiec mozna w niej znalezc naprawde niepodobne do siebie serie. Nipah~! Frizz-kun |
@Gro
School Days :) Ten post jest ironiczny. |
@Up
Juz, juz! Teraz, zaraz, czy troche pozniej? |
Napewno już widział SD.
no nikt by się nie domyślił... |
Cytuj:
Jakby taki milano wszedł... PS: Przez chwilę widziałem w tym temacie Gimlosa... wszyscy cali? |
oh, i can't read this white letters .Wh00t can i do ?
Gimlos has logged in. Lepiej edytowac posty. @noofftop SD FTW. |
Ja bym raczej powiedział "SD WTF". :P
|
Cytuj:
Argen w hełmie, mundurze i z karabinem, który najpierw bacznie rozgląda się po okolicy a następnie wrzeszczy: - Poszedł, droga wolna! @topic Czy ktoś wie, kiedy ma (o ile ma) zacząć wychodzić druga seria S&W? |
O, właśnie. Muszę obejrzeć jeszcze pierwszą...
|
no jak sie nie myle to bedzie seria oav jak w przypadku higurashi, i 1 ep juz wyszedl
|
Wlasnie sobie obejrzalem tego OAVKA - przyjemny, ale nic nie wnosi. Obejrze Seirei no Moribito i Tales of the Abbys, SoLe najwyrazniej mi sie skonczyly ;)
MOE, MOE, KYUN! |
Mam! Nie oglądałeś Slajsa "Tonagura!" !
|
A fajny?! :<
|
Fajny, fajny.
|
ale co do Code Geass to czuje pewien niedosyt . Powinni coś jeszcze zrobić , jakiegoś OAV'ka czy coś w teń deseń .
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:15. |
|