![]() |
|
Cytuj:
|
Teraz poproszę o Propozycje expa dla:
26 Druid, 25 Magic Lvl, Robię do ~37mleva i idę na exp. Eq: Crown Helmet, Spirit Cloak, Northwind / Necrotic / Terra Rod's Plate Legs Dragon Shield Leather Boots ~43k 3bp hmm, 2bp UH I Obsidian Do skórek, ale mniejsza z nim... Proszę o opis miejsc, tak jak napisałem dla tamtego 13 pacca... Czyli nie post typu: "tomb pod mt strenum, cyce, solidy" Tylko jakiś konkretny długi post. Btw, chce wyjść na + bo kasa na manasy strasznie szybko leci, a eq trzeba uzupelnić... @edit FACC, Najlepiej Exp Blisko Thais, ale nie koniecznie ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
co mam zabrac na wyprawe do Laguna Islands oczywiscie na powierzchnie :cup: i czy wogole dam sobie rade knight,lvl-20,skille 60/60
jesli nie to powiedzcie gdzie moge expić PACC lub FACC |
Cytuj:
|
Najlepiej 80 z assasinami skille jak uważasz
wcześniej waste 28 Pall - tomb dla facc i guardy odpadają - gram na no pvp na tombie boty na guardach masa sorków |
Gdzie i na czym expic kinghtem 106lvl skille 84/81+pacc.
|
up
możesz popróbować ja wiem lizardy dragi quary małpy katedre bloker na PoI demce z kumplami kopalnie na lodowcu z kumplami |
topic
Mam 57kine z skillami 68/62. Nie mowcie zebym skillowal.
Od 30 lvla bilem na elf fortress (duzo wocek i orchidow), troche na dc(niezly loot z assasow i nie trzeba miec wysokiego skilla) do 57, zarobilem 200k. Bron Gs, od 60 bede mial mistika albo demodrage czy cos takiego Podajcie jakies miejscowki dla facc, bo tamte sa juz troche demne. PS Dalo by sie jechac na Mintwalin? |
ta, daloby, tylko z takim skillem mino maga na hita nie wezmiesz ; p no, moze czasem.
wbij 80+ skila to dragi bez waste, OF, guardy, hellgate, dc -2 . a teraz.. z takim skillem to wiesz ; p |
..
Gdzie expić 53 Elite Knightem??
Skile 77/77. Eq : RH / DSM / K LEGS / BOH / P AMMY / DEMON SHIELD / ORNAMENTED AXE |
Cytuj:
zolwie, banuta, helheim - tu Poradnik by Robek ;] , cyclopolis, lizardy, veno d lair @down wg mnie na barbach leci wystarczajaco duzo kasy, ale jesli to dla Ciebie malo to idz bic malpy[chociaz po update to nie ta samo ;x] |
31 ms 38mlvl
Co radzicie?? Narazie jestem na barbarainach... Ale zależy mi na tym żeby troszkę więcej kasy wpadło |
29 knight skille 65/62 eq:royal helmet, golden armor ,knight legs ,knight axe ,vampire shield
|
gdzie mam expic 19 drutem jest (necrotic rod)+ pacc
PS. Roty mi sie juz znudzily ;( @up moze elf fortes ale niejestem pewien |
up up
19 druid może na : cyklopach , dark katedrze , amazonkach , unded etc :p |
guardy, moze byc waste 1-3bp potow na lvl, ale lvl wbijesz w 30~60min
|
wlasnie tylko niemam kasy na poty bo juz 2 dzien spszedaje 48 minotaur leather i nic ;(
|
larvy, moze scaraby, tomby -1, mino tower...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:06. |
|