![]() |
|
@UP:
A palek!!!?? NiE RuB Mi TeGo Bo SiE PoTnEm! A bym zapomniał, szmatoł to gej : d Cytuj:
EDIT Użytkowników czytających ten temat: 15 (zarejestrowanych: 8, gości: 7) RZal_Encore, ManiekWielki, Lumineros, Niewidzi@lny, Leos1991, Jarex, Drathhh, sst_akai Bedzie smiesznie : > |
Cytuj:
|
Cytuj:
My cioty? ok idź teraz zrobić INQ jak parcelki nie działają :) byś nie doszedł dalej niż 5 kratek za tp pajacu @rzal~ eee? nie wyraźnie coś dziś wyglądasz chyba? stary ci się spuscił? i może wkońcu powiesz nam kim jesteś? a nie sory ty zaraz bedziesz miał jakieś dziwne skojarzenia no śmiało jak masz odwagę z rl odemnie? powiedz tylko imie i nazwisko jutro będą cie kumple opłakiwać @maniek ty tak nie kozacz bo dałeś się wyjbać na eq mojemu 14 letniemu bratu :) H@H@HH@@H CIOTA! @polaczki team vx,mw, tod pokażcie teraz co umiecie! parcele już wam nic nie dają ;/ DO BOJU POLSKO! @vainne a kto nie pomagał blokować? ofc POlaczki, jakoś Lion Heart i kilku chłopaków po 130-150+ nie bali się blokać undeda a np. polaczki po 160+ ek siedzieli w środku team w otoczeniu ms/ed/rp widać to na filmie |
Szmatoł psy dupami na twojej wsi szczekały ze twoj kot ma prawoskretny gwint w dupie, rofl prawda to? Czemu sie nad zwierzetami znecasz???
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
@RZal Pozdro xD |
@jarex
widać jak czytasz ze zrozumieniem :) wiesz, że tobie wszystko wyczyścili ludzie z ToD i kilku z VX to już wasza sprawa co ty tam dałeś na INQ? nosiłeś mf? czy blokowałeś monka? przed wejściem na questa? :D @rzal na końcu jest znak ,,?'' nie zauważyłeś tego? odsyłam do Jarka on też nie umie czytać ze zrozumieniem ;/ |
Mi sie wydawalo ze to pytanie bylo retoryczne.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
zwyczajnym przydupem ;] hunty z toba sa fajne, bo cie mozna wyjebac na loot jak male dziecko. Tania sila do shooterowania, bo darmowa :) pozdro sikieratko xd |
@jarek
mmm ok wychujaj mnie na loota dajesz dziecko zabezpieczam się frajerze płać za mf i za shota to se pójdę :) :D:D:D aha i widzisz? jak doszło do tematu który wkońcu zrozumiałeś czyli idź teraz zrobić INQ to cicho coś nie? czekam na waszą koleją próbę o ile zbierzecie kilku ludzi na to :S ktoś jeszcze z wami pójdzie? ty miałeś haka tak? pozdrO widać jak kto daje się wychujać btw. kasy mam tyle, że mogę rzygać tym chyba widziałeś ss z 3kk? + 4x tyle w itemkach @rzal jak dochodzi do tematu ,, powiedz kim naprawdę jesteś '' to zawsze zmieniasz temat coś nie tak? w domu biją? |
Pewnie cala kasa z hakow i z okradania ludzi w depo !!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
poprostu Maniek wystarczy wykorzystać naiwność ludzi :) |
Cytuj:
a to ma do tego, że tylko cioty dają się haknąć :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@ Szmatoł
Ten złom na fotce wyjales z matczynej pochwy?? 8o
Juz widze twoje samookaleczenie, zanim bys mnie tym trafil :( GZ! Btw. Masz male, dzieciece rece.. A wiesz.. mowi sie, ze jakie rece taki chuj.. Wychodzi na to ze natura ci poskapila i to bardzo :baby: http://img152.imageshack.us/img152/5...erpentyho3.jpg |
@ernis
pokaż swoje łapska wielkoludzie :S!!! tą pałą byś raz zarobił i byś leżał zrozum to dostaniesz kiedyś od kogoś po tej pięknej buźce i się skończy gadanie. Kiedyś będziesz gadał za dużo zarobisz w pysk i się złożysz na ziemie tak gdzie twoje miejsce? :D taka jest prawda panie wielce dorosły chcesz się bić z ,,dzieciakiem '' ? zapraszam ja nie wydygam się bić z dorosłym bo już nie jednemu takiemu frajerowi jak Ty okopałem dupsko :cup: :p aha i co do złomu może kiedyś kumple dresy pokażą ci co to jest baton :) i przetestują na tobie a uwierz mi boli dostać tym i to ostro :) dam 100zł że nigdy się nie biłeś nigdy nie dostałeś nigdy nie nakopałeś komuś prawda? no więc sam wiesz jak jest i nie mów mi tutaj, że ja złoże się po 1 strzale :) @jarek nom @maniek ciota H@H@H@H@ |
@shadol
mozna zalozyc ze Murzyn was zmiecie z palcem w dupie -.- @enris Co do tego kjia to ma swoja moc ^^ |
@lucas
:P hehe racja żeby 14 latek wyjebał niby takich dorosłych jak się przedstawiali nie? najlepsze było kupno pacc przez jednego z nich :P! ;) Użytkowników czytających ten temat: 6 (zarejestrowanych: 4, gości: 2) Lumineros, ManiekWielki, lucaso14, Jarex nie ma enrisa ;/ odłączyli mu prąd ;/ aha ernisek poproś kumpli żeby ci któryś zapierdolił z tej pały ok? później opowiesz nam jak bolało i nie to że będę się z ciebie śmiał że bolało bardzo bo tak będzie :) ale chce żebyś zobaczył jak to jest dostać takim czymś kupisz i ty to zobaczysz :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:32. |
|