![]() |
|
Przyzna się do błędu ,na co pewnie Ciebie nie byłoby stać.
|
Cytuj:
przeciez mialo isc az 46 osob a na screnie widze moze z 10 no gz chlopaki |
Cytuj:
Snufferek jesteś pierdolonym dwulicowcem ;], i jebanym sprzedawczykiem, ciekawi mnie ile będziesz w Super guildzie DI ;]( po ilu dniach będziesz już sypał informacje, o których się dowiesz) Owned A co do 1kk co chciałem za questa od ciebie, jak byś ośle pomyślał to byś wiedział jakie miałem plany na ciebie SPRZEDAWCZYKU ;]( ale no niestety nie masz czym myśleć), hakuj dalej bo grać czysto nie potrafisz laczku. |
Cytuj:
Fail :( Robiliśmy questa długo? Wczoraj 4h (odliczając przerwy w stylu patch/burza kiedy trzeba było lognąć na 1h) oraz dzisiaj 1h. Wyrobiliśmy się w 5h więc jak na 1 ekipe, na servie to poszło nam całkiem dobrze. http://img354.imageshack.us/img354/4...onquesthz0.jpg |
Cytuj:
Nie ma to jak wydawać kasę rl na tibie <-- hahah Owned ^^ I nie pierdol czegoś czego nie wiesz :> bo ja bym prędzej wolał kasę wydać na pierdolone dziwki niż jak na tibie <-- Owned No ale co się tu dziwić Hullah nie ma czym się pochwalić( w gaciach nitka ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. ile wydaliście kasy na bleski i aole? :) |
Cytuj:
Darku ja pozdrawialem Snuffera, nie przedstawiałem się, wcześniej się przedstawiłem patrz kilka postów wcześniej. OLE OLE OLE |
Cytuj:
|
15 osob ze 46 elo.
|
Cytuj:
Ciekawi mnie ile będzie na DI i kiedy będzie sypał |
Cytuj:
Jeżeli wy nie macie teamu, to nie wiem co my mieliśy >.> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdro |
Cytuj:
|
kupie wszystkie gs silki po 7k each :d pisac do Sir Renav ^^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Brith Amesh powiedział mi, że nie macie teamu.
A i tutaj cytat Tomurki z wczoraj: Cytuj:
Fail ;(;(;( |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:16. |
|