![]() |
|
Odkrylem nowego autora w moim wydziale, nowka i niepewna swych umiejetnosci. Ale moe pierwsza klasa imho, calkiem trafia w moje gusta, niemal tak fajnie sie czyta co takiego Fuuta czy Kanran...
Author: Nanana Nana Title: Sentimental 12 |
@Que
Argh. Właśnie mi przywróciłeś manie powtarzania w kółko "Ne, Nana". Drań. Myślałem że mi to już przeszło. PS: Ha. Zostawiłem w tyle milana. Ha. |
Isen, i co bys w tym Ova chcial? Zmartwychwstania?
|
Ukryty tekst:
Węszę dobry scenariusz! |
@2up
a jak nie Ukryty tekst:
@topic ostatnio skonczylem Air'a, super anime, ale tez smutne strasznie, ciezko sie ostatniego epa ogladalo... @down hehe, ja ogladalem, gdyby nie ten brudas sedzia to by bylo z 3:0 dla CHE z samych karnych... |
@azur
w czym mnie przegoniles, bo niestety jestem a little bit silly... @Geass Tez czulem niedosyt, powrotu lelucha eunucha tez bym chcial, ale to w jakims wielkim stylu jak BATMAN.. Ide se obejrzec DB Ewolucje, troche sie tego boje, bo gdy przegladalem urywkami i zobazylem nazelowane, sztuczne wlosy goku to zbladlem... Ogolnie to ogladal ktos mecz ? Wiem ze same otaku tutaj, ale moze ktos ? ktos ? plx ? nikt ? Very sad ;/ |
Ja oglądałem mecz! Tzn baseballa w Higurashi...
|
@i386
To by była już przesada ; p i tak IMO za dużo bohaterów powróciło zza grobu. |
Po Armageddonie i tak wszyscy wrócimy do życia!
@topic Ja nadal szukam jakiegoś ciekawego anime :s |
@Azur
Toradora, poczatkowo smieszna, potem juz troche mniej i smutniej bedzie ci, no ale ogolnie polecam... @i376 Nie brudas, tylko grubas, dziwisz sie ze nie nadazal nad meczem, jak on ma sadlo z 4x wieksze niz moje... @down to nie wiem,moze, seirei no moribito, 07 ghost (nowe), phantom (nowe), pandora hearts (nowe), tears to tiara (nowe), CZYTAJ EDITA ;P |
Jako pierwszy w tym temacie napisałem o Toradorze :x
|
Własnie obejrzalem film DB, noi nawet mi sie spodobal, tam pare niedocioagniec, malo zwiazku z manga, mimo to humor taki sam jak w mandze, film troszeczke pod komerche. Wiec daje ocene 6/10, czyli mozna obejrzec
|
Cytuj:
Akikan - jestem po 2 epach i zatkało mnie, nie mogę nic stwierdzić o tym anime. |
@Up
Z tego co czytalem to Akikan do anime wysokich lotow nie nalezy ;) @Topic W ramach odpoczynku robie maraton z anime, do poniedzialku chce obejrzec Seirei no Moribito, Nogizaka Haruka no Himitsu, Tales of the Abbys i jak sie uda to Madlaxa. |
Ta jakieś dziwne
Ukryty tekst:
Myślę, że następne obejrzę sobie uwaga, uwaga, coś co mam jako Never gonna watch. LUCKY STAR! |
Cytuj:
Takie dobre anime, a dopiero teraz sie za nie zabierasz :/ @Ddos: W moim przypadku to ciezko bylo z lucky starem :P Zabieralem sie za niego chyba 3-4 razy, a i tak skonczylem na okolo 8 epie (chociaz pozniej nie jest tak zle - najgorsze byly pierwsze odcinki) :D |
Lucky Star gniecie! Wyscig rodem z Initiala, czy koncert Suzumiya Haruhi no Gekisou wymiataja jednak xD Ale zeby to wszystko wylapac trzeba znac troche serii.
@Tompior Noo, fajny jest :P |
Pff, ja mam jeszcze 2 matury i mimo że nie mam zamiaru więcej się uczyć to psychicznie nie mogę się przełamać do maratonu anime.
LUCKY STAR FTW K-ON! FTW! Nipah~! Frizz-kun |
mi sie nie chce ogladac anime, jedynie co ogladam to te co sa nowe i teraz wychodza.
|
No proszę, :) widzę tutaj dużą grupę osób oglądających Anime i czytających Mangę. :) Anime oglądam od niedawna (nie licząc Pokemonów w dzieciństwie :))
Obecnie oglądam Blood+. Nawet ciekawe te anime. ;) A teraz proszę użytkowników o polecenie jakiegoś anime (typu podobnego do "Hellsing". ;)) A teraz z innej beczki: Może mi ktoś powiedzieć jak ustawić, żeby w sygnaturze, zamiast linku był obrazek? :) Z góry dzięki. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:36. |
|