Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Quezacoatl 06-05-2009 23:39

Odkrylem nowego autora w moim wydziale, nowka i niepewna swych umiejetnosci. Ale moe pierwsza klasa imho, calkiem trafia w moje gusta, niemal tak fajnie sie czyta co takiego Fuuta czy Kanran...
Author: Nanana Nana
Title: Sentimental 12

AzuranskiRookstayerXL 06-05-2009 23:46

@Que
Argh. Właśnie mi przywróciłeś manie powtarzania w kółko "Ne, Nana". Drań. Myślałem że mi to już przeszło.

PS: Ha. Zostawiłem w tyle milana. Ha.

Gangrel 06-05-2009 23:52

Isen, i co bys w tym Ova chcial? Zmartwychwstania?

AzuranskiRookstayerXL 06-05-2009 23:53

Ukryty tekst:
Luluś okaża się reinkarnacją Jezusa.
Obaj zgineli dla całej ludzkości, obaj zmartwychwstaną

Węszę dobry scenariusz!

i386 06-05-2009 23:54

@2up
a jak nie
Ukryty tekst:
umarl
? ; ) tez daj w hide bo troche spoila jednak jest : P

@topic
ostatnio skonczylem Air'a, super anime, ale tez smutne strasznie, ciezko sie ostatniego epa ogladalo...

@down
hehe, ja ogladalem, gdyby nie ten brudas sedzia to by bylo z 3:0 dla CHE z samych karnych...

milano8 06-05-2009 23:59

@azur
w czym mnie przegoniles, bo niestety jestem a little bit silly...
@Geass
Tez czulem niedosyt, powrotu lelucha eunucha tez bym chcial, ale to w jakims wielkim stylu jak BATMAN..

Ide se obejrzec DB Ewolucje, troche sie tego boje, bo gdy przegladalem urywkami i zobazylem nazelowane, sztuczne wlosy goku to zbladlem...

Ogolnie to ogladal ktos mecz ?
Wiem ze same otaku tutaj, ale moze ktos ? ktos ? plx ? nikt ? Very sad ;/

AzuranskiRookstayerXL 07-05-2009 00:01

Ja oglądałem mecz! Tzn baseballa w Higurashi...

Otakuma 07-05-2009 00:02

@i386
To by była już przesada ; p i tak IMO za dużo bohaterów powróciło zza grobu.

AzuranskiRookstayerXL 07-05-2009 00:04

Po Armageddonie i tak wszyscy wrócimy do życia!
@topic
Ja nadal szukam jakiegoś ciekawego anime :s

milano8 07-05-2009 00:07

@Azur
Toradora, poczatkowo smieszna, potem juz troche mniej i smutniej bedzie ci, no ale ogolnie polecam...
@i376
Nie brudas, tylko grubas, dziwisz sie ze nie nadazal nad meczem, jak on ma sadlo z 4x wieksze niz moje...
@down
to nie wiem,moze, seirei no moribito, 07 ghost (nowe), phantom (nowe), pandora hearts (nowe), tears to tiara (nowe),
CZYTAJ EDITA ;P

AzuranskiRookstayerXL 07-05-2009 00:09

Jako pierwszy w tym temacie napisałem o Toradorze :x

milano8 07-05-2009 01:54

Własnie obejrzalem film DB, noi nawet mi sie spodobal, tam pare niedocioagniec, malo zwiazku z manga, mimo to humor taki sam jak w mandze, film troszeczke pod komerche. Wiec daje ocene 6/10, czyli mozna obejrzec

DDoS 07-05-2009 08:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez milano8 (Post 2538467)
Własnie obejrzalem film DB, noi nawet mi sie spodobal, tam pare niedocioagniec, malo zwiazku z manga, mimo to humor taki sam jak w mandze, film troszeczke pod komerche. Wiec daje ocene 6/10, czyli mozna obejrzec

Oni nie chcieli żeby to miało za dużo nawiązań do mangi czy anime. Chcieli zrobić coś nowego i innego co by przypadło do gustu osobom które widziały i czytały DB - ale im nie wyszło! Dla mnie ten film to totalna porażka.

Akikan - jestem po 2 epach i zatkało mnie, nie mogę nic stwierdzić o tym anime.

Grocix 07-05-2009 15:09

@Up
Z tego co czytalem to Akikan do anime wysokich lotow nie nalezy ;)

@Topic
W ramach odpoczynku robie maraton z anime, do poniedzialku chce obejrzec Seirei no Moribito, Nogizaka Haruka no Himitsu, Tales of the Abbys i jak sie uda to Madlaxa.

DDoS 07-05-2009 15:18

Ta jakieś dziwne
Ukryty tekst:
Dziewczyny puszki po napojach
.

Myślę, że następne obejrzę sobie uwaga, uwaga, coś co mam jako Never gonna watch.

LUCKY STAR!

Tompior 07-05-2009 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grocix (Post 2538616)
@Up
...do poniedzialku chce obejrzec Seirei no Moribito...

No nareszcie! xd
Takie dobre anime, a dopiero teraz sie za nie zabierasz :/
@Ddos: W moim przypadku to ciezko bylo z lucky starem :P Zabieralem sie za niego chyba 3-4 razy, a i tak skonczylem na okolo 8 epie (chociaz pozniej nie jest tak zle - najgorsze byly pierwsze odcinki) :D

Grocix 07-05-2009 15:37

Lucky Star gniecie! Wyscig rodem z Initiala, czy koncert Suzumiya Haruhi no Gekisou wymiataja jednak xD Ale zeby to wszystko wylapac trzeba znac troche serii.

@Tompior
Noo, fajny jest :P

Corgar Frizz 07-05-2009 15:39

Pff, ja mam jeszcze 2 matury i mimo że nie mam zamiaru więcej się uczyć to psychicznie nie mogę się przełamać do maratonu anime.

LUCKY STAR FTW K-ON! FTW!

Nipah~!
Frizz-kun

milano8 07-05-2009 16:18

mi sie nie chce ogladac anime, jedynie co ogladam to te co sa nowe i teraz wychodza.

Grycan 07-05-2009 21:05

No proszę, :) widzę tutaj dużą grupę osób oglądających Anime i czytających Mangę. :) Anime oglądam od niedawna (nie licząc Pokemonów w dzieciństwie :))
Obecnie oglądam Blood+. Nawet ciekawe te anime. ;) A teraz proszę użytkowników o polecenie jakiegoś anime (typu podobnego do "Hellsing". ;))

A teraz z innej beczki: Może mi ktoś powiedzieć jak ustawić, żeby w sygnaturze, zamiast linku był obrazek? :) Z góry dzięki.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:36.