![]() |
|
^ ty mnie koleś roz*******asz chwilami...
|
Tabaka 8o ashhuasuhas ktoś tam wie o co mi chodzi :P nie pamiętam kto :evul:
|
nudy
http://img138.imageshack.us/img138/1128/uo0737gb2.jpg
jak jutro padne na tym lv to bede juz jak vodur ahahhah |
Cytuj:
|
Frosty
|
Skills
Powoli docieram do celu... ;)
http://img139.imageshack.us/img139/6396/dist94nn6.jpg http://img139.imageshack.us/img139/6...311b678554.jpg |
Ja również powoli docieram do celu :)
|
Ty to się Damu nie odzywaj lepiej... znów zgrywasz nie wiadomo jakiego kozaka chociaż chuja co możesz... Teraz tak kurwa o Lukex'ie gadasz frajerze zajebany, bo już z nim nie trzymasz? A kiedyś co było dupolizie pierdolony w dupe? "Best friends"... frajer z Ciebie jak sam skurwesyn, wiem, że boli Cię to, że już chuja co możesz tu zdziałac -.^ Jesteś fłszywą kurwą i nic tego nie zmieni, mam tylko nadzieję, że w rl tak się nie szmacisz jak w grze...
@ HubertPol Jeśli chodzi o Twój podpis to preferowałbym "You will never drink alone" :P @Dla dawnych ziomków Pozdro dla was... a w szczególności: Menelka, Kokosa, Georgesso, Steva, Roro, Gosu, Aldo, Sapr'a, Kamikadze Resurection, Nielada Ekipy, All Stars(bez sprzedawczyków) i dla wszystkich, których szanuję a zapomniałem wymienic... gl in rl :) |
Swoich czasow to ty mi dupe lizales ;]
Lukexowi nigdy dupy nie lizalem,nawet nie znales sytuacji miedzy nami,to on zawsze prosil mnie o pomoc w wojnach. ;] Twoja mama moze byc fałszywą kurwą a nie ja. ;] Mam 150 MS'a na innym servie ktorego mi Arthur kupił,wiec nie gadajcie głupot ze kicknal mnie z Astu i zostawil z niczym ;] |
Twoja familia ****u zajebany, nie umiesz kurwa nic innego tylko z pojazdem na starych wyjeżdżac lamusie pierdolony. Dupe ci lizałem? Nie wiem kurwo kiedy, bo z Toba chuja co gadałem, tak samo jak kurwa z drugim ownerem (Adam), który też jest jebanym złamasem, bo kumpla z rl zhackował śmieciu jebany. Dupsko to ty możesz wylizac, ale na psach szmato jak cię powiną na ławce jak będziesz spijał browara(chociaż pewnie nie wiesz jak smakuje dobre piwo) i im kurwa się spucujesz jak dziwka co robiłeś z kim i kiedy zaganiaczu ******* w dupsko przez policyjne ścierwa. Ssij pyte lamusie jebany, niech cie kurwo tibia pochłonie w pizdu jeśli już tego nie zrobiła... dla mnie jesteś tylko sprzedajną kurwą, pewnie nie tylko dla mnie... niektórzy boją się to powiedziec, niektorzy nie :P A jeśli chodzi o Lukex'a to nie pierdol głupot, bo znów zgrywasz kurwa harnasia jakbyś był nie wiem kim i wszyscy cię o pomoc prosili... CHUJ CI W DUPĘ LACHOCIĄGU JEBANY
|
lol damu dostal chara na :
podkarpacki-non-pvp.org czy cos uhASUHe |
Lemik
100% agree :o |
heh
Roman jak mu pojechal po ambicji :P:P
jeszcze sie zamknie w sobie xD more ss !! |
Fajne sski :)
|
@Chorchi
wyjdź i kurwa nie wracaj
|
Lemiko,nie denerwuj sie tak bo zaszkodzi ci to.
Szafinio kto lize dupe ten lize,pierw mi,straclem wladze,philip ja ma,to teraz jemu lizesz,a jeszcze miesiac temu go wyzywales :] Filip,idz dalej zbieraj friendow na danera,ja mam good chara,1kk w banku,150 lvl,i gram. |
oO
jestem w tym wszytskim neutralny, nie trzymam czyjeś strony w kłotniach
Damu vs. Phil Phil vs. Damu wszyscy jesteście siebie warci ; ] @Damu nie wiesz co napisać to nie pisz nic, zamiast snuć niewiarygodne historie i pisząc ciągle : "a twoja stara..." @Chorchi po co klikac kazdy z nas ma zooma w oku. "Powtarzam się wiesz jak bo przecież mogłeś nie uważać" WSZYSCY JESTEŚCIE SIEBIE WARCI gl wszytskim co wyszli z tego gówna xd :p |
hmmm :)
klocicie sie... :) jedyny maszin normalny ludz xD daje sski :P no i wielkie GZ dla mojego sasiada :) ze ruszyl dupa z expem xD co do damu vs phili & szafens powiem tylko tyle. damu mi pomogl kilka razy. pamietam jak jeden typ 70+lv kinas pizgal wszystkich polakow i caly czas pisal "i hate polak's" zaden kurwa z was nie raczyl pomoc. tylko damu wlecial 74lv bodajze wtedy mial i typa sprzatnol. szafff. ty jestes tylko lojalny dla tych ktorzy tobie pomoga i sa potrzebni. lvl'ek wziol gore nad ludzkimi odruchami. 3/4 polakow tak ma wbija 100+ i juz sie nie odzywaja tak jak kiedys sa tylko nie liczni dla ktorych lv sie nie liczyl :) i dlatego pisze pozdro Menel, Pro Mateusz, Pogrom, Stasko, Arthur, Guber, Geo~, Cato, Gosu, Emef (Chory Pastor i mylfi :D xDD) i to chyba zamyka tabele... :P jak kogos pominelem to wybaczcie :) ale dawno nie gralem xD miesiac juz :) wiec niewiem :D jak to tam stoi @down dlaczego :D ja wszedlem xD :) i tak gowno co zrobi :) wasz Psychozjebos :) |
@Chorci
wy*******aj stąd plenerze jebany bo kazdy ma tu w dupie twoją hakerską kase
i w tą twoją foteczke nawet by kurwa maciuś z klanu nie wszedł ... do all : http://pl.youtube.com/watch?v=f41iE4tDDKE to są kurwa czasy wtedy to Tibia była Tibią a nie to co teraz ... i wtedy nikt nikomu dupy nie lizał ... a Hawk jebali all nie bali sie ze potem jeszcze dostaną hunta aż sie łezka w oku kręci :P ale jak to mówią "wspomnienia to najważniejsze co nam pozostaje" :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:27. |
|