Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Dr. Omader 23-07-2009 13:19

anonimowypowrot właśnie zebrał bana na tydzień za "Won z naszego tematu bez moderacji!".

Ja wam dam tematy bez moderacji... Porządek ma być wszędzie.

Straznik Monopolowego 23-07-2009 13:29

Temat ma 2 lata prawie 10k postow a wy go rozwalicie bo to co wy nazywacie flamewarem my nazywamy goraca dyskusja (w dodatku ten temat wywolal wiele znajomosci)

Tak sobie biegam po stronach wszystkich klubow z BIG FOUR i bardzo mnie dziwi ze kazda druzyna za najwiekszego wroga uwaza Liverpool grajacego z jednym napastnikiem i wszedzie kompletnie ignorowany w walce o tytul jest Arsenal co bardzo mu moze pomoc gdyz ci mlodzi pilkarze poprostu nie beda odczuwac presji

Yoh Asakura 23-07-2009 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Parys (Post 2605746)
Sztuczny szacunek do klubów to i może sztuczny szacunek do ludzi? Przecież mi nie chodzi o to, że trzeba kogoś lubić, ale jakieś pozory zachować? (-;

Po co?
Cytuj:

Jakbym wpadł i napisał Legia chuj, to ktoś by odpowiedział, a nie bo Wisła.
Nie, bo no one gives a fuck about polska liga here.
Cytuj:

Po co jakiś flamewar tutaj robić?
Z tego żyje ten temat. Poza tym, każda dyskusja o sporcie to flamewar :p
Cytuj:

Nigdy przyzwolenia na bluzgi nie było i nie będzie chyba. A to, że mnie nie było nie oznacza, że nie mogę wrócić. (-;
No ale to tak, jakbym ja zostawił żonę i dzieci, a po 30 latach wrócił i zażądał homara na obiad, co nie?

Arka_Sath_Wielki 23-07-2009 14:07

Omg, zbanujcie wszystkich najlepiej. Zgadzam się z Yohem i ze Strażnikiem. To jest gorąca dyskusja, tu nie ma miejsca na "Barca wczoraj zagrała dobry mecz, aaale Wasz Real też grał świetnie :*" Ogarnijcie się, kibice mają swój klub i nie kochają innych i nie będą udawać że je kochają :|

@edit
Jak poinformowała dziś oficjalna strona FC Barcelony, fcbarcelona.cat przeciwnikiem Barçy w meczu o Puchar Gampera będzie Manchester City. \o/

K.Jay 23-07-2009 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader (Post 2605755)
anonimowypowrot właśnie zebrał bana na tydzień za "Won z naszego tematu bez moderacji!".

Moderacja ma być, racja. Ale z tymi flame warami to już niestety tak jest. To jest sport. Każdy lubi swoją drużynę i ma prawo nie lubić innej.

K.Jay

jakosiara 23-07-2009 15:30

Kurde, kilka godzin mnie nie było, a tu tyle się wydarzyło :o

Na miejscu Skorży podałbym się do dymisji...
Real zamierza odkupić Estebana Granero z Getafe ;]

hoomik 23-07-2009 15:48

Cytuj:

Bzzzt! Wrong! Mnie bardziej interesuje liga polska niz angielska czy hiszpanska. Siurprajs.
Cytuj:

A jak mieliście temat bez moderacji, to teraz moderacja się zaczęła. I nie będzie miało znaczenia czy ktoś jest z Legii, Wisły, Barcelony czy Realu.
CZARNO-ZIELONE, TO BARWY NIEZWYCIEZONE! CZAAARNOOO-ZIEEELOOOOONEEEE...

Parys, po co mam udawac ze szanuje kogos, kogo nie szanuje? Smierdzi hipokryzja.

Cytuj:

Jakub Wawrzyniak został zdyskwalifikowany na dwa lata przez Komisję Dyscyplinarną greckiej Superligi za stosowanie dopingu - informuje serwis 90minut.pl.

Dla piłkarza reprezentacji Polski to druzgocący wyrok. Przypomnijmy, że po pierwszej wpadce (5 kwietnia w meczu z AÓ Xánthi) polski obrońca został zdyskwalifikowany na trzy miesiące. Wskutek odwołania karę zwiększono do roku.

Jednak Grecki Narodowy Instytut ds. Zwalczania Dopingu (ESKAN) przebadał ponownie wszystkie próbki pobrane od Wawrzyniaka przy okazji wcześniejszych meczów i okazało się, że tę samą zabronioną substancję znaleziono w dwóch z ponownie przebadanych próbek - z meczów z Panióniosem (21 lutego) i Astéras Trípolis (22 marca). Wskutek tego przedłużono dyskwalifikację do dwóch lat
ja pierdole... no po prostu... ja pierdole...

Exodus 23-07-2009 18:05

no hoomik ty to masz przerabane, bo chyba nikogo nie mozesz szanowac, skoro legii tez NIKT nie szanuje ;/

Barca kupila jakiegos keirissona za 14 mln euro, a skoro wydala na niego tyle kasy to smiem sadzic, ze dobry z niego zawodnik, ciekawe..

@down
no to wlasnie legia jest modna, w koncu ciagle walczy o mistrza

hoomik 23-07-2009 18:10

Cytuj:

no hoomik ty to masz przerabane, bo chyba nikogo nie mozesz szanowac, skoro legii tez NIKT nie szanuje ;/
bo kibicuje sie tym, kogo sie lubi, a nie tym, komu jest modnie kibicowac

O POPATRZCIE LEGIA AWANSOWALA. To co, bierzemy kciuk i palec wskazujacy... ;)

Gierubesoen 23-07-2009 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 2605961)
Barca kupila jakiegos keirissona za 14 mln euro, a skoro wydala na niego tyle kasy to smiem sadzic, ze dobry z niego zawodnik, ciekawe..

Widziałem kilka jego spotkań w lidze brazylijskiej, ma talent chłopak. Miewał momenty przebłysków, wtedy robił z przeciwnikami co chciał. Jeśli dalej będzie się rozwijał, Barca będzie miała z niego pożytek ;P

Lotress 23-07-2009 19:14

A Superpippo w dobrej formie. Jak narazie, w każdym meczu Milanu, strzelił przynajmniej po jednej bramce :P

Wiślaczek 23-07-2009 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2605783)
Po co?

Bo zawsze lepiej byc "kibicem" druzyny ktora ma wiele kasy. Co z tego ze tylko przez neta :) Co z tego ze nigdy sie nie bylo na stadionie i nie poczulo sie atmosfery mecz. Ale za to mozna sie bluzgac z innymi "kibicami" przez neta!

Cytuj:

Z tego żyje ten temat. Poza tym, każda dyskusja o sporcie to flamewar
Tylko na forach gdzie sie wypowiadaja dzieci oraz "fanatycy".

BTW Mam nadzieje ze pierwsza liga ruszy zgodnie z planem :)

Arka_Sath_Wielki 23-07-2009 19:18

Co do Keirrisona :

Nagrody i wyróżnienia

Klubowe:

Coritiba
2007 Mistrzostwo stanu Paraná

Indywidualne:

2008 Najlepszy strzelec Serie A
2007 Najlepszy debiutant Serie A
2007 Najlepszy zawodnik mistrzostw stanu Paraná
2007 Najlepszy strzelec mistrzostw stanu Paraná

I filmy jak gra:
http://www.youtube.com/watch?v=UPT0Dl0qhck
http://www.youtube.com/watch?v=vfOAVtqTESM
[fcbarca.com]

Niech się ogra, a będzie z niego pociecha.

Yoh Asakura 23-07-2009 21:36

Zamiast pozbywać się Eto'o, mogliby najpierw Bojana wywalić. Najbardziej przeceniany talent ostatnich 100 lat.

Pix888 23-07-2009 21:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiślaczek (Post 2606028)
Bo zawsze lepiej byc "kibicem" druzyny ktora ma wiele kasy. Co z tego ze tylko przez neta :) Co z tego ze nigdy sie nie bylo na stadionie i nie poczulo sie atmosfery mecz. Ale za to mozna sie bluzgac z innymi "kibicami" przez neta!

BTW Mam nadzieje ze pierwsza liga ruszy zgodnie z planem :)

Skąd wiesz, że nie był na ani jednym meczu?
W dzisiejszych czasach to nie jest takie trudne.

K.Jay 23-07-2009 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2606115)
Zamiast pozbywać się Eto'o, mogliby najpierw Bojana wywalić. Najbardziej przeceniany talent ostatnich 100 lat.

Tutaj się z Tobą zgodzę. Bojan wg mnie nie spełnia pokładanych w nim nadziei. Mówię to, mimo tego że jestem fanem Barcelony. Myślałem że będzie dobrym zmiennikiem, a tymczasem tak nie jest. Czasami zdarzy mu się strzelić gola, ale w polu karnym prawie zawsze się gubi.

K.Jay

Wiślaczek 23-07-2009 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pix888 (Post 2606116)
Skąd wiesz, że nie był na ani jednym meczu?
W dzisiejszych czasach to nie jest takie trudne.

Pewnie. Cale forum tibia.pl jezdzi na mecze barcy czy innego zagranicznego klubu.

Befsztyk 23-07-2009 22:24

Niech zyje Wisla, potega Polskiej Piłki!!!!!11111

Yoh Asakura 23-07-2009 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiślaczek (Post 2606028)
Bo zawsze lepiej byc "kibicem" druzyny ktora ma wiele kasy. Co z tego ze tylko przez neta :)

Powalający argument. Już wyrzekam się miłości do Arsenalu i kibicuję komuś z Polski. Kogo polecasz, bo ja się zastanawiałem nad Lechem?

Cytuj:

Co z tego ze nigdy sie nie bylo na stadionie i nie poczulo sie atmosfery mecz. Ale za to mozna sie bluzgac z innymi "kibicami" przez neta!
Nie będę nawet na to odpowiadał, przekonałeś mnie wcześniejszym argumentem!

Cytuj:

Nie, bo to jak spieranie się, czyje dziecko jest lepsze, ew. czyja dziewczyna ładniejsza. Nie da się normalnie.
Tak, tak, pańskie dziecko w znakomity sposób radzi sobie z układaniem klocków.
A, dziękuję, a pańskie naprawdę bardzo ładnie mówi!

To tak nie działa ;|

BTW Mam nadzieje ze pierwsza liga ruszy zgodnie z planem :)[/quote]

Upiorny 24-07-2009 00:02

Nigdy nie było problemów z modercją. Raz jak się zaczął bodaj Yoh z kimś bardziej besztać była interwencja moderatora i w dniu śmierci Puerty. A tak to mimo jakiś napinek zawsze było ok. I teraz się to ma niby zmienić, bo coś komuś nie pasi?

W Wiśle polecą głowy....

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:52.