![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie wiesz totalnie jak Dark się zachowuje to nie gadaj. Byłeś z nim kiedyś na vent jak mówił o tym queście?? Upiększyłem bo Twoja opinia była zbyt surowa... |
Cytuj:
To ejst to samo jak byś się spytał Mamusi czy ma team :> Owned |
Cytuj:
Btw. ile byłeś z nami na vt? tydzień? Och ty już wszystko wiesz kto jaki jest :) Nice ja też tak chce naucz mnie plx |
Cytuj:
A co do Ventrilo byłem na nim miesiąc trochę nawet ponad. Może nie znam Tomurki, Iwonki, Neya ale Twoje zachowania non stop potwierdzały że to Ty chcesz być liderem. |
@2up
moge cie nauczyc edytowac posty >.< @topic kolejna klotnia.. dlaczego kurwa zawsze tak jest w tibii ze to polak tępi polaka a nie kurwa np. jebanych swe albo br ? ... w sumie top lvl candii to Polacy ale o wiele lepiej by bylo jak by byl zgrany team z H LVL POLAKÓW ... |
Cytuj:
Byłeś z nami? o.O powiedz gdzie? chyba w śnie Owned :) dla mnie jesteś tak samym leszczykiem jak Ago udawałeś kogoś kim nie jesteś i tyle aa i btw. Szmatą jesteś ty :) |
Cytuj:
|
kurwa dakrcepy,tomurki itp itd nc najgorsze co mnie wkuriwalo na candi te cepy dementhes.
niedosc ze sie w*******aja kazdemu na questy to zabijaja huj wie zaco + Dobrze ze Ago,hullah etc zrobili tego questa niz dementhes. ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak tak Ty po prostu chciales pokazac swoja wyzszosc nad moja skromna osoba choc wcales nie jestes lepszy ( i to twoje "z tad" albo " tym czasem"). Nawiazujac do ostatniego zdania w twoim zalosnym pozbawionym chocby szczypty inteligencji czy jakiejkolwiek blyskotliwosci a najpredzej orientacji to Hello chyba mnie z kims pomyliles bo ja nawet na Candii nie gram lol :o:D |
Ten questy ktory my zrobilismy nie mial nic wspolnego z questem ogloszonym na tibia.com.
http://img390.imageshack.us/img390/3...5144332ea4.jpg |
Ja mam nasrane we łbie? Kolego weź nerwosol oraz zacznij czytac ze zrozumieniem.
1. Nie ja odpisuje na każdy post który posrednio jest skierowany do mnie. 2. Nie ja odpisuje na post jezeli nie wiem do kogo sie odnosi i co mial przekazac. 3. Przestan sie buzowac ,bo przy czytaniu Twoich postow wydaje sie ze nie jedna klawiature przy ich pisaniu rozwaliles (: Btw. Zegnam juz definitywnie i nie mam zamiaru sie tutaj wiecej udzielac. |
|
No ale chociaż kolejki są mniejsze.. oO
|
!!! UWAGA !!!
World trade -moja Candia -twoja Harmonia Mam 120k, msg Paladino de Boltino |
@ Emekah
Ej hullah chyba ci się przyśniło ;> nic takiego nie powiedziałem , ze niby nie maja teamu ;):) bo z kad mialbym to wiedziec ;p tak pozatym ... jesli nie ide z nimi ... B):D |
LOL czytajac ostatnie 5~ stron nie moglem przestac sie smiac,
po 1 vidirah twierdzi ze to hanba calej candi (haha) jest te bloczenie na ghazie etc, a co bloczenie kogo popadnie na huntach nie bylo? po 2 darksephy, cayany, tomurki sie burza, ze nie mogli zabic ghazbarana, przez tych ktorym sie wbili 2x na POI. Czego oni sie spodziewali ze jakby nigdy nic sobie zabija, pomimo tego co sie dzialo jakis czas temu... a najbardziej boli ich to ze "wladcy candi" jak to sie okreslili nie mogli zrobic jako pierwsi questa i nie dali rady zabic ghaza I jescze yaro uwaza ze nic o nim nikt nie wie, ktos juz powiedzial ze kupil kilka charow to odrazu ten swoj tekst, pare miesiecy temu tez cos gadali ze on sprzedaje pacce za gp, bronil sie mniewiecej takimi samymi tekstami. Ogolem ci z dementhes jak blocza ludzi na huntach, przeszkadzaja w poi itp to nic sie nie dzieje " oni maja do tego prawo" a teraz jak to oni zostali tak potrakotowani to wielkie zale, pretensje. Nietrudzcie sie nawet odpisywac na tego posta. Jeszcze jedno co mnie smieszy, uwazaja ze poi jest mniej warte niz ghazbran, gowno prawda, oni to dlugo planowali, starali sie, tracili swoj czas i jeszce jakies nuby sie wbily. Musze pogratulowac wlasnie ludzia z DI Ever Dream za to ze dali rade, trzymajcie tak dalej! http://img375.imageshack.us/img375/3936/uo0015di8.jpg http://img375.imageshack.us/img375/3...158f90b0e5.jpg |
Cytuj:
tylko team czyszczacy aby zobaczycz,czy damy rade zrobic questa,wyszedl perfekcyjnie:) |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:30. |
|