![]() |
Name: Kuchin
Sex: female Profession: Royal Paladin Level: 136 World: Iridia Residence: Ankrahmun Guild membership: Badboy of the Texelse boys Last login: Nov 07 2009, 23:55:26 CET Comment: JEBANA KLATWA NADEMNA WISI!! PIERDOLONE DEDY! Nienawidze -.- Y3MkbE5n7M Account Status: Premium Account Character Deaths Nov 04 2009, 20:00:02 CET Died at Level 137 by a hydra. Nov 04 2009, 08:55:09 CET Died at Level 138 by a hydra. Oct 31 2009, 03:40:08 CET Died at Level 137 by a frost dragon hatchling. Oct 27 2009, 01:37:03 CET Died at Level 136 by a kongra. Oct 26 2009, 11:41:12 CET Died at Level 136 by a hydra. Oct 23 2009, 23:46:52 CEST Died at Level 137 by a dragon. minal rok i nic sie nie zmienilo ;d |
Cytuj:
hahahaha dokładnie ^^ A tak btw. to zapraszam bongosów na morgane ^^ Jest tam ogarnięty pkteam w którym jestem, karamy rządzącą gildie, i przydała by się pomoc, jakby co to pisać na gg, jak ktoś nie ma to priv tutaj :P Albo ingame do zeofil lachon ;P |
Cytuj:
Dajesz Kakej, dajesz! |
A jak tam Kopengas na Morganie?xd
|
nie ma już ich tam :D dostali od Flow :))
|
HEJKA POLACY! Co tam słych ować na jakże wyśmienitym serwerze.
Pozdrawiam wszystkich oprócz all. /Vrellson ;] DO BOJU POLSKO! |
Co słychać? Wystarczą dwa słowa :
-"Lightbearer Fail" |
Nie ma się co dziwić, to w końcu Iridia.
|
z kieukiem na czele
|
Ofc, a raczej na tronie ;]
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
ja terze jestem swego rodzaju kinq h3hs
banana king h3h3h3h3 http://www.youtube.com/watch?v=QFCSXr6qnv4 jou skate |
Witka:D:cup::cup::cup:
Vrelowki i inne bongosowki pls ogarnijmy cos;d Bananek:*:*8o8o8o :):):) B) |
|
qwa nie wyrazilem zgody na umieszczanie filmiq ze mnom co on tam robi ;[ to pewnie twoja sprafka kieueq X(X(X(X(
Pajmols <333 |
Wchodząc na forum miałem cień nadziei, że jakoś się poogarnialiście..
A tu się okazuje, że plebs jest u władzy, że nadal większość ma problemy z ortografią, że Everanor robi z siebie kretyna na VV, że Viron jak padnie to zrzuca winę na matkę, że Kuchin nadal ma swoje tourne' po świątyniach i, że ripper wybocił kupionego chara do 100 którą już zdążył stracić. Czyż to nie jest magia Iridii?;] Pozdrowienia dla pawelek kafarek best iridia englich spaker fron polant |
Cytuj:
aha jakby wrazie ktos zapomnial uwaga zdradzam sekret roku feaw to feniks |
Feniks ty też się nie zmieniłeś, śmierdzi od Ciebie hipokryzją na kilometr.
@edit dla Feniksa: Myślę, że se to wyjaśniliśmy, bo niemam zamiaru zaśmiecać 20 stron forum :) |
Cytuj:
Ostatni post tutaj, nie chce mi się polemizować z kretynami. Au revoir |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:57. |