![]() |
|
Mi też nie chce się grać za bardzo ;p facc jest i skilowanie ;d co będzie później, zobaczymy : ]
|
|
Wesołego jajka :)
Mi też się nudzi ciągłe expienie itp. temu wbijam tylko czasem a nie no life jak poniektórzy ... |
To może takie pytanie do użytkowników którzy są jeszcze aktywni ;]
Kogo uważacie za największego no lifera na askarze? Ja wstrzymam się od odpowiedzi bo dawno nie grałem ciekawe czy to wypali ;d |
@ shokei
nie bede grac poniewaz nie chce mi sie mam lenia nawet nie mam zapalu do zycia zrobilem sobie sorca wbilem pare lev przed 50 i nie chce mi sie szczerze mowiac :P @ moj pysiu na motorze ;d Aka Hubercik :D Anonimowy tibijczyk boze ja w parku ide i spotykam znajomych to pytaja ciagle o tibie ... xD czuje sie jak wikipedia no ale juz troche nie gram :) no nie wiem czy moge byc anonimowy xDD ale w bytomiu nie mam daleko do osrodka od uzaleznien i szczerze powiem to nie musze tam chodzic bo nie mam delirki ze musze sie zalogowac i na*******ac ! na kompie teraz tylko filmy albo muzy slucham :P i gg :) @ damianek xD aka chyba moj rl raczej na pewno ;p xDD no najwiekszym no lajf jest ta osoba co najwiecej expa ponownie w*******a w statystykach styknie popatrzec i wszystkiego mozna sie dowiedziec :) no ale jak bym mial tak strzelac to bym ustrzelil sasiada z gory bo dosc sporo nawala albo kogos kto nie jest w wojnie i nawala ciagle takim wysoko lev djuidem ;p Hry hry Wesolych raz jeszcze parowki ;d |
Cytuj:
Karpiu jakich znajomych spotykasz ?:D I przyznaj się w końcu że nie grasz bo ja Ci nie pozwalam :s |
Nie śmiać się, Karp pisze do nas cichcem z odwyku ; d
|
Cytuj:
rob hajs rob hajs i nie pierdol ! z jakiego odwyku mam swieta w rodzinie ! wiesz co to jest rodzina ? XDD a tak na serio to nie chce mi sie grac :) jak ktos ma jakies propozycje to pisac na prv moze czasem tu zerkne albo na Gadu gadu 2970921 |
|
Kogo uważacie za największego no lifera na askarze?
Bez dwóch zdań powiedziałbym że to Karpiuszek, ale on już nie gra :( [*][†][*] EMESTO[*][†][*] Czułki dlaczego zabroniłeś mu gry :( Nie dobry czułasek, nie dobry! |
|
Cytuj:
nikt mi nei zabronil grac tylko nie chce grac @ czulki narazie trzymaj softy, a zostaw mi na jakis czas Łyzwy bo chyba sie wybiore z powyzszym panem Krzysztofem P Aka Jelcz xDD |
Haha jak to czytam to mi sie smiac chce !:P Czulki napie**** jak moze !!:P Gratz :] Ja jestem ciekaw czy ktos Mnie pamieta Ogolnie :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ps. daj passy to troszkę se pogram twoim sorcem plax ^^ w zamian nauczę cię jeździć jeszcze lepiej niż pootrafisz ;d |
podaj shokei maina !
|
Cytuj:
hah xD Apr 07 2010, 19:04:48 CEST Killed at Level 50 by Sepdao and Xadurion. ;< |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
i nie dam nikomu pass xD tak mysle |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:06. |
|