![]() |
|
tak jak Asunul + tomby -1 ;s
dodalbym mino tower, mozesz tez na dworki skoczyc lub swamp trolle w port hope . |
Gdzie expić 30 palkiem Facc ;( skille 73/59
eq: Blue robe Blues Legs Boh Vampire shield Platinium amulet Crusader helmet 1 Ważniejszy exp niż kasa 2 Ważniejsza kasa niż exp 3 Wmiare expu i kasy Odpada DTD |
guardy, mint, cyce.. of ostroznie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
2. Mint z bagiem? Ale skoro nie masz pacca, to postmana też nie, będziesz musiał jakiegoś kumpla z postmanem znaleźć. 3.DC? |
Cytuj:
btw. deserta robiles?8k w kasie przy takim eq to dosc malo:baby: Cytuj:
|
Gdzie expic 20lvl Knight skille60/60 mlvl 4 knight armor,plate legs,dark helmet,dragon shield,leather boots i spike/serpent sword,,server non-pvp
PACC lub FACC Z gory dziex:) |
@up
Cytuj:
|
Druid
Gdzie expić?Druidem z 18 lvl + Pacc :)
Dark Helmet mamoth fur cape plate legs szalik(scarf) guardian shield leather boots Czy a) Darashia Roty (Nuda :( ) b) Tomby Shadow albo Stone na -1 ew. ( fajnie nawet exp może być czasami combo dostaje ale kit tylko waste czasami ^^ i malo fooda leci praktycznie na shadow wcale :// ) c) Roty na Liberty Bay (niezbyt to lubie dużo tam pająków , tarantul itp nielubie tego ew. moge expić tam ;/ d) twoja propozycja chodzi o to by exp byl dobry i bezpieczny wmiare mam aktualnie 2bp of hp ( health potionów ) i (3.9k w banku) ew. moge wydać z 1k ^^ czary przydatne tylko Exori vis , exori frigo , exevo frigo hur , exura sio ^^ , exura , exura gran , utamo vita oraz utevo lux ^^ |
@ Up
Larvy w ankrahmun ; P. |
do którego lvl? i thx xd
|
jakbys wytrzymał to do 26 : P
|
xD
Omg ja niedam rady ^^ wbije max 20 tam a potem gdzize by expic? xD
ps; jestem leniem ciogle expowiska zmieniam prawie jak podruznik ^^ |
35 pall na faccu 65/45 expie na dc -2 ale może gdzieś będzie lepiej.
|
61 ms bez kasy, gdzie?;\\\\\
|
Robek Ty zawsze pomocny :D To mógłbyś mi podać jak dojść na dworce, czy waste będzie, ile kasy leci itd. i to samo dotyczy tego tomba :p
|
Cytuj:
|
75 rp (prawie 76) gdzie szybko wbić 80 z lekkim + lub wychodząc na 0? Skille 86/67.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
22 sorc, tak? waste byc nie powinno (; http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=72717 tu masz loota i ogolem o nich napisane.. trapwood jest tu : http://tibia.pl/earth.php?x=32714&y=32905&z=7&q=15.57 tzn w tych okolicach szukaj dziury (wejdz w earth, zejdz na -1 i zobacz gdzie sa. nakieruj sobie i skocz na 0), bo nie pamietam dokladnie ; p (jest ich kilka i trzeba plot rozwalic bronia) @Dragon-Fly nie da rady na Dwarf Hellu. watpie czy by 50RP go przeszedl, a nawet jakby to z waste. w kazdym razie to moja opinia po tym jak mi to czyscil 120ek :S goniac geomancery zapedziłby sie w nastepnego oraz 2 guardy, wiec wiesz. zalezy tez jakby chodził ;s |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:41. |
|