![]() |
|
Stojąc w pzcie otrzymałem niecodzienną propozycję xDD
12:03 Vigokku on Furora [1]: jest taka sprawa 12:03 Vigokku on Furora [1]: z elery przychodze 12:03 Nathan Nabu [100]: mow ,slucham 12:03 Vigokku on Furora [1]: podobno Twoja gildia ma hunta na furorze? 12:03 Nathan Nabu [100]: owszem ,mamy hunta 12:04 Vigokku on Furora [1]: nie chcielibyscie wbic do nas na elere i nam pomoc w warze? 12:04 Nathan Nabu [100]: hm ,propozycja jest ciekawa 12:04 Nathan Nabu [100]: jednak ja mam warna za bota 12:04 Nathan Nabu [100]: ; P 12:04 Nathan Nabu [100]: chara nie przeniose 12:04 Nathan Nabu [100]: a expic mi sie prawde mowiac nie chce 12:04 Nathan Nabu [100]: ale pokombinuje i moze przybedzie pomoc z naszej strony 12:04 Vigokku on Furora [1]: ;] 12:05 Nathan Nabu [100]: ja jestem otwarty na takie propozycje ; P 12:05 Nathan Nabu [100]: chyba ,ze macie jakichs smiesznych magow 12:05 Nathan Nabu [100]: i nie macie kim obsadzic 12:05 Nathan Nabu [100]: mowie o takich 50~ 12:05 Nathan Nabu [100]: zeby nie bylo strachu 12:05 Nathan Nabu [100]: przed jakims walem 12:05 Nathan Nabu [100]: to chetnie ;) 12:05 Vigokku on Furora [1]: spoko 12:05 Vigokku on Furora [1]: azura jeszcze przychodzi 12:05 Nathan Nabu [100]: to git =] 12:05 Vigokku on Furora [1]: tylko wiesz 12:05 Vigokku on Furora [1]: oni to all brazole... 12:05 Nathan Nabu [100]: o_O 12:05 Vigokku on Furora [1]: my musielibysmy robic swoje akcje hyhyhyhyhyhyhy xDDD |
z checia moglibysmy pomoc, wybocic magi, ja moge we wrzesniu zalatwic se chara na elerze
a nawet jesli tymsamym to nie oznacza naszego konca na Furorze:D |
Seba ,Furora jest priorytetem xDD A tam możemy pomóc ,ja załatwię od nich jakiś magów na walkę i będzie konkret oro o/// Szkoda ,że Pałlisztinia nie gra ,to jego by się buchnęło <lol2> xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Furor jaki avatar ;D nie wiedzialem ze sam siebie nie lubisz, idz looknij na forum furory bos malo piszecie tu ostatnio ;p
|
gratulujemy Vision i Duskiness wy*******ania ludzi z gildi. widać bardzo nie lubicie jak ktos jest lepszy od was lub ma coś czego wy nie macie :< keep going!
|
Ktos polecial ???
|
po prostu nie moga zniesc tego, ze istnieja ludzie lepsi i silniejsi od nich;)
a gdy takiego napotkaja, to proboja go zniszczyc. zawsze tacy byli, najlepsze jest to ze nadal mysla ze rzadza cala Tibia:D wlasnie to jest smieszne i z tego ludzie sie smieja! gadaja ze ja jestem pojebany i ze sie ze mnie wiara pizga, a gdy z nich sie smieja to mowia "wyjebane". Gdzie tu jest sens?:D Mozna sie posmiac gdy taki jeden z nich napisze "jestem bogiem" czy "nikt nas nie pokona" po prostu jest to zalosne gadanie kozakow ktorzy sa silni ale tylko w grupie, proboja sie dowartosciowac bo np. nie zdobyli takiej slawy jak inne osoby w Tibii, Tomurka, LP, Dempah(wszyscy go znaja) atu sie ludzie smieja z denisa, chociaz wiedza ze jest od nich lepszy. Spojrzcie na Kyre, kto rzadzi? Kamikaze. Trzeba umiec ocenic sytuacje i swoje mozliwosci, dopiero potem mozna prowadzic konwersacje na temat "jakim jest sie bogiem". Napinaja sie, jada po nas, a rzeczywistosc wyglada inaczej, bo to my z naszym malym PK teamem z Furory robimy na nich fragi i nie wazne w jaki sposob tymsamym pokazujac ze nawet pk team ich miazdzy. Pozdro |
Za duzo Radia Maryja moim zdaniem :p
|
Lap Ima:
http://www.youtube.com/watch?v=hDFN_lQj8c4 # FurideKnight 3 mies. temu Najlepszy filmik jaki widziałem ! # kosa474 4 mies. temu zajebisty filmik ^^ 5/5 # ZeGoner 10 mies. temu nice video man 5/5 # FelonOtw 10 mies. temu Dobry Filmik , Dobre Zgranie. ;) # xavizoperm 1 rok temu Waaa ;} the best war movie i ever seen! :} Pzdr # Xarras94 1 rok temu Congratz for frags:) Very nice 5** Imargam is nab. # maxiza123 1 rok temu Vision cos tam probowalo ale chuja zrobili ;p # jaszczuk92 1 rok temu Zajebiste! ; * Visiony za bardzo kozaczą : / # saskaczubym 1 rok temu Filmik Zajebisty Imargam poszedl jak pies ;D RoSe HaiL_/ # rakexa 1 rok temu Nice video ;) # sorczek1919 1 rok temu Fajny film tylko szkoda ze tak malo # Exeloon 1 rok temu Piękne # kiler414 1 rok temu Wyjebiste! Co to za piosenka na początku? Polowa Vision na x logach, druga polowa w pzt'ach Pozdrovki, Ima pierw dorownaj jemu, potem pogadamy:P |
Glupota twa nie zna granic, prawda w oczy kole, wiec pewnie zaprzeczysz...
Pragnalbym zauwazyc, ze byla to jedna akcja (akurat ten filmik) i kazdy o zdrowych zmyslach przyzna, ze to byla nasza porazka. Wiele razy natomiast twoj wielki Dempah przegrywal po czym uciekal na defy i stacki (lub z takiej pozycji zaczynal nawet), wiec nie rozumiem do czego ty pijesz? Okreslenie jakoby twoj pk team nas MIAZDZYL raczej tez kazdy myslacy osobnik powinien potraktowac z przymruzeniem oka. Na przyszlosc radze stawiac sprawe jasno lub dobierac odpowiednie slownictwo, to moze wtedy ktos wreszcie powie, ze Furor ma wlasne, odrebne zdanie na jakis temat. Nie musialby sie taki z toba zgadzac od razu, ale moglby uszanowac twoja opinie, natomiast poki co kazdy ma cie za glaba z zaburzeniem osobowosci (porownaj 20 losowo wybranych twoich postow na tym forum i patrz jak sie miotasz i sam sobie zaprzeczasz, a dodatkowo co rusz piszesz w innym stylu). |
No ba, a te jego avatary kazdy na inny dzien tygodnia! Miazga!8o
|
odnosnie niedojebanego seby&eipo:
prosze powiedz mi -> w czym byl lepszy Olaf gdy stawial bota na zajetego respa przez innego gracza w czym byl lepszy koles ktorego wprowadzil papug na vt, a ktory po 29 dniach stwierdzil ze odzyska postacie ktore sprzedawal (pozniej papug stwierdzil ze typa nie zna, a za staty nie zaplaci bo nie ma postaci), pragne nadmienic iz kolega ów "spierdolił z miasta" i się ukrywa :D w czym byl lepszy gremar ktory sprzedal postac za 8k zl, kupil za ten hajs samochod (jakies stare audi) i tak samo jak kolega wyzej odzyskal postac przykro mi iz pisze to na tym forum, aczkolwiek trzeba roziwac pewne watpliwosci, aby moja strona nie byla oczerniona za cos co zrobila z odpowiednim "reasonem" ???? czekam na rzetelna odpowiedz oraz uzasadnienie idac twoim tokiem myslenia; lepszy byl hitler niz zwykly polski powstaniec - bo hitler potrafil zjednoczyc sobie wieksza armie, za czym idzie wygral wiele bitew lepszy byl zamachowiec muzulmanski niz ofiara zamachu - bo zamachowiec "przechytrzyl" ofiary i zabil ich "dużo" lepszy był minister niż przeciętny obywatel - bo ministrowi było łatiwej dorobić sie kasy niż zwykłemu obywatelowi |
Cytuj:
Co do Dennisa to nie mial on takiej ilosci osob, a i tak sila uderzeniowa byla i wielokrotnie pokazal wam gdzie raki zimuja;) Dzis w dp thais spamowaliscie "Duskiness nie istnieje" Dzieki nim tu gracie przeciez;) A decyzje Opiego Fexa sa stale wcielane w zycie zeby nie plakal... ;) Powstaniec jest waleczny i ma honor, bo mimo malych sil zadaje straty swym oprawcom i nie czuje strachu przed walka. Hitler tez niezly strateg- w szybkim tempie prowadzic taka wojne, wprowadzac modernizacje Zamachowiec(JESLI WALCZY W DOBREJ SPRAWIE) jest lepszy, bo poswieca swoje zycie dla zycia innych osob. Ginac zlikwiduje jeszcze z 10-20 osob (ja zapewne bym sie nie wysadzil) zreszta im to wpajane jest od dziecka. I minister i obywatel sa na równi, bo kazdy czlowiek ma jakas tam rzadze pieniadza i dostep do nich. |
Cytuj:
no jakim chujem gramy dzieki duskom skoro juz ci napisalem ze to duski graja dzieki nam, bo przegrali wojne siedzieli w pz(jak by wtedy dalo transferowac to zrobiliby to samo co draco teraz) i dzieki odlaczeniu sie od nas inshon mogli znowu przejac paleczke lecz nie na dlugo :] to nie sa decyzje opiego tylko andiego oraz wszystkich osob zainteresowanych sprawa |
Cytuj:
przepowiednia boga imargama chyba sie sprawdzila ;> |
Wytlumacz czemu ciagle z mania szalenca przekonujesz wszystkich ze gdyby nie Duskiness to bysmy tu nie grali ?
Mowisz o czasach Spoxterowych czy jeszcze wczesniejszych? A moze o wojnie Vision i Duskiness vs Inshon i Blood Rose ? Pamietaj ze tacy ludzie jak ja czy Katrila ktorzy rosli w sile w Duskiness byli znaczacymi jej czlonkami, nie bylismy tylko tlem dla tej gildi, bylismy jej realnym wzmocnieniem. Sugerowanie ze Duskiness tylko na Furorze sie liczy jest bledna diagnoza, obecnie serverem rzadzi okolo 20 osob z czego sklad jest pomieszany pomiedzy Sunblade, Vision, Duskiness, Ekipe Misia i wierzcie mi ze nazwy gildi niesa wazne bo laczy nas jednosc w podejmowanych decyzjach, gdy sa kontrowersyjne decyzje to dyskutuja wszyscy a nie jedna gildia. Myslisz Seba ze jak bedziesz stal w dp thais i spamowal do mnie, Zwidka, Andarista czy innych ze Vision tu nic nie znaczy bo tylko Duskiness sie liczy to zrobimy wojne by ktos rozwiazal ta gildie ? Duskiness to kawalek historii tego servera, ktory zostanie pomnikiem tego jak kiedys wygladal server. --- Veltaxio dodał 3 minut i 43 sekund później --- Cytuj:
Post z 2008 roku, chyba jestem nowym Nostradamusem!!! |
zeby byla jasnosc jak bylem liderem va nigdy nie dawalem invow za kase !!! no chyba ze z rangi "Protected By Law" ;p
|
Cytuj:
|
19:57 Imargam [317]: ale to takie dwulicowe
19:57 Imargam [317]: ze walczysz o wolna furore 19:57 Furor seba [53]: szczerze to nigdy was nie darzylem sympatia 19:57 Imargam [317]: a na innym charze cichutko sobie expisz 19:57 Furor seba [53]: czekam na wojne 19:57 Furor seba [53]: wyexpie msow czy cos 19:57 Furor seba [53]: za to 19:57 Furor seba [53]: jak nastapi wojna 19:57 Imargam [317]: czyli expisz sie na czas wojny w vision academy 19:57 Imargam [317]: tak ? 19:57 Furor seba [53]: nie tylko w va 19:58 Furor seba [53]: przez pol roku mysleliscie ze mam tylko sebe 19:58 Furor seba [53]: i "walcze o wolnosc" 19:59 Furor seba [53]: myslisz ze tylko ja w tym siedze? 19:59 Furor seba [53]: jak bedzie okazja, ludzie poprostu odejda od was coniektorzy 19:59 Furor seba [53]: teraz chca expic 19:59 Furor seba [53]: uwalaja nas zeby nie bylo podejrzen 20:00 Furor seba [53]: znam tych ludzi 20:00 Furor seba [53]: xP 20:00 Furor seba [53]: jak zawsze powtarzalem 20:00 Furor seba [53]: trzema "myslec" zeby wygrywac 20:00 Furor seba [53]: :P 20:00 Furor seba [53]: trzeba* 20:00 Furor seba [53]: kazdy prosty nawet 200+ lvl jak nie mysli 20:00 Furor seba [53]: nic nie zdziala 20:00 Furor seba [53]: :P 20:01 Imargam [317]: dobrze ze mam 300 lvl 20:01 Imargam [317]: :] 20:01 Furor seba [53]: trzeba myslec strategicznie 20:01 Furor seba [53]: i z wyprzedzeniem 20:01 Furor seba [53]: :P 20:01 Imargam [317]: jak kot ktory zaraz zlapie kanarka 20:01 Furor seba [53]: albo jak pies ktory wyczuwa trzesienie ziemi z 1-dniowym odstepem Rozmowa przeprowadzona specjalnie dla Tibia.pl |
Cytuj:
SPRZEDAWAL INVY ! SPRZEDAWAL ! |
Cytuj:
powiedz lepiej ludziom skad wziales belopica bo jak wiadomo jest on z obsidii a oni robi walki teraz :> SPRZEDAWALEM PRZYZNAJE SIE ALE DLA PETRA W GANGSTERS PARADISE ! |
Youen trzeba było od razu napisać wyjaśnienie sytuacji a nie tak jak Opi Fex nabrać wody w usta gdy go pytano dokładnie o co chodzi.
P.S. A i sam jesteś niedojebany. pozdrawiam. |
od siebie co moge dodac to ze vision zawsze walczylo <bynajmniej z DR> nofair
tzn sciagal;i ludzi z innych serwerow zeby biegali na ob noobami i blokowali nas pozniej wyjascniajac ze to byli gapie.... innym sposobem bylo hackowanie za co i my sie odwdzieczalismy ale i tak wiecej naszych zhackowaliscie ;/ bylo minelo niemam zalu to tylko gra ;p @edit btw. wie ktos czy hytry dalej gra w ta gre? jesli tak to gdzie ;p |
Cytuj:
|
Zawsze mnie rozwalaly te wasze ataki na nas, jakoby sprowadzamy z innych serverow tony noob charow na OB. Ja nie powiem ze zadnego nie bylo, bo pewnie byly, ALE! Nie przypominam sobie nigdy zadnego specjalnego sprowadzania noob charow, a siedzialem przed openkami i na zamknietych, i na otwartych kanalach z wiekszoscia osob, ktore moglyby kogokolwiek wolac i NIGDY nic nie slyszalem o takich rzeczach. Moge natomiast powiedziec, ze wielokrotnie jak ustawialismy sie na pustyni, to do nas podchodzily nooby, starajac sie kogos otoczyc (najczesciej oczywiscie Katrile -> dziwny zbieg okolicznosci?), ale oczywiscie zawsze my to bylismy ci niedobrzy i tak dalej. Nie zamierzam sie teraz o to klocic, kazdy kto byl i uczestniczyl w minionych wydarzeniach wie co sie dzialo.
|
To Andarist hackował! I te nooby ściągane nie wyszły na tym dobrze, bo Andarist od nich po 20k na kanałach zamkniętych pożyczał, a potem wyjechał na wakacje i już nie wrócił ...
P.S. Andarist w piątek organizuje deserta. Koszt 15k. Przewidywane straty w ludziach: 80-85% |
juz dawno wiadomo ze to andarist zhaczyl infamie (wtedy ja stracilem caly swoj dobytek), nawet ma te same itemy co ja mialem przed hackiem w domq
no i andarist ukradl resterowi sweter na meetingu, i sprzedal na bazarku zeby miec na dragi (narkotyki) |
coś wiadomo kiedy będzie elfbot?
|
Cytuj:
|
a kiedy przyjezdza? ;p
|
A co kurwa kilku dni bez bota nie umiecie pograc? Ogarnijcie sie, bo tylko rozpieprzacie klimat tej gry.
|
Cytuj:
We will leave the ElfBot NG website up, as well as the links to the old versions, so that those customers that use ElfBot NG for older OT servers can continue to do so. We will also leave the key system and order system in place so that customers may continue to receive new keys or buy the bot for older OT servers. :D:baby: |
Czyste skurw**** wydymali cziterow bez mydla, Low obiecuje ze ghost bot zostanie wkrotce wzbogacony o cave bota oraz inne funkcje elfa...
Ekx mowi ze low kazal mu nie updatowac Elfa natomiast Low mowi ze Ekx tego nie chce robic, jeden jest wart drugiego a kasa jebla im na mozgi.... |
|
coś czuje ze ccki zdrozeja na allegro :D czyzby koniec ery botow? ;d
|
[*] ElfBot NG 2010 [*]
Cytuj:
Nadzieją dla bottingu teoretycznie ma być NeoBot, który nieoficjalnie został zaplanowany już dosyć dawno, a cała sytuacja z ElfBotem była zaplanowana (czysty marketing), tylko czy warto wywalić prawie 25$ na 6 miesięcy na jedną postać (ah... 1 elf 100 mc, a tutaj...), pewnie i by się opłacało, ale czy nowy bot nie będzie wykrywalny? Teoretycznie tak, będzie niewykrywalny, ale tylko wtedy gdy z jednego IP komputera będzie wysyłany jeden pakiet danych (czyli na 1 PC 1 BOT, a to już na pewno nie będzie opłacalne...). Sam NeoBot nie ingeruje w klienta Tibii..., ale takie boty wykrywalne były już rok temu więc akurat to udogodnienie jest standardem. Czy era botów się skończyła? Hm... na pewno będzie ''inaczej'', ale czy gorzej? Może powróci klimat RPG... a kasę... zawsze można strać się zaludniać servery poprzez zakładanie imitacyjnych guildi, pozwalanie wbijać ludziom wyższych leveli (tzn. nie przeszkadzanie w tym) i robienie servisów. Póki co zawsze można sprzedać bot Knightów/Palków za dobrą kasę. Co do alternatywy, NG - is dead, Auto? - o.o słaby, ale cavebotować można tylko, że ryzyko wykrycia jak w NG, orkbot - n/c plx, Blacked - hm... teoretycznie dobry bot, ale dużo ludzi się na nim posypało i hm... z warnem nie ma co go używać. Reasumując; era bottingu mija i to niezależnie od CipSoftu, chociaż po części dzięki nim. Czy nie będzie już GP na allegro? będą... najlepszym przykładem jest James... UHy straciły wartość, przeszedł na ''knightów'', tylko czy będzie można zarobić bez bota? Będzie ciężko... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:12. |
|