![]() |
kieuek<3<3
|
pozdrawiam kieuek pszesylam rzyczen moc dobrych oraz rzycze wszystkiego dobrego i durzo czymam kciuki loffciam papatki do zobaczenia na bloggasku tokio hostel:confused::cup::cup::cup:B)8o:D:baby: hehehe forumspambrotherz
a jakby feniks truł smuty znuw to tak jestem eweranorem :o <szok mode on> Wasz szczerze, Shane ~ |
Siemka! 8o8o8o
|
@VV
pszystojny jestes na awataże :D8o8o:D:D:]:p;):) @kielek nie lam sie........... PSZELAM SIE TŁIKSNIJMY TO RAZEM |
hej selne 98 drutka z 59 emlewlem i 81 palka z 88 dista i 18 mlvl :P:P:D
|
Panowie , powracamy na forum ?:D
|
Oke!
Jestem za!:cup::cup::cup::cup: Wesolych Swiat :) |
a ja jestem za tym rzeby nie pozatym rzycze wesołych świont <foch>
Wasz szczerze, przystojny nie tylko na awatarze, Shane ~ |
No siema!!
|
Belin oshust ololomfgroftflmaoffsstfugtfobr w cale nie mash dziewiencdziesiontego poziomu
|
zenua to byla;p
|
a tu mam 62 lew i co??? zal mi cie
|
Cytuj:
fajnie bylo |
nie wiem jak wy, ale mi sie nie chce juz pisac w tym zjebanym stylu ;d
to bylo modne w 2007/2008; poza tym to takie wannabe krzysiu i wons |
@up
;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( zdrajca proponuję rewolucję kulturalno moralną jak ta sprzed dwóch lat kiedy to na forum wkroczył vincento wampir taka tylko szkoda ze ani tu nikogo prawie nie ma a tym bardziej nie ma nikogo kto by nowe trendy wytyczyl a ponadto nie ma po co tego robic a więc pa i cześć i wesołego 2010:confused: |
To najlepiej wcale nie pisać na tym forum, ale z drugiej strony to będzie smutne, dać umrzeć tak wieloletniej tradycji (nie tylko w tym temacie). :(
|
i zreszta nie ma juz na naszym kochanym swiecie takich fenomenow jak blefaw czy tez hans czeslaw, + wincentow, zostaja tylko flame chary + artardun huts
|
jak tam panowie po sylwestrze, pali troszke rura ?:D
|
U mnie już jest ok, wszystkie smutki utopiłem w sylwestra a wczoraj był czas na spanie i przemyślenie kilku rzeczy. Dziś już uświadomiłem sobie, że jest nowy rok i zamiast dalej się użalać lepiej spełniać tegoroczne postanowienia i cieszyć się czystą kartką.
|
2010 rok! :cup:
ekspi albo peczy ktos tu jeszcze?8o8o czy same afki spod dp:(:(:(:( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:40. |