![]() |
|
non pvp + facc + ximonus = failz0r
|
Tak btw, ma kto¶ pełny filmik z hacka Tripidy? Bo ja znalazłem tylko samo rookowanie do 276~. http://tibiacam.tv/cams.php?id=r0bmje5kocs2r3b4 (mam nadzieję, że nie dostanę za to banana).
Z góry dzięki ;). #edit: Mam już ;d. |
Cytuj:
|
19:24 Thus Zeth [156]: Please speak for english in the publick chanal!
Nie ma to jak być tutorem i dobrze umieć pisać po angielsku na "Help'ie" .... ;] |
To jeszcze nic, on zamiast 'reportuj' pisze 'reputuj'... ;)
;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
nie bylem nigdzie z macavellim, ogolnie nie gadam z nim od czasu gdy stwierdzil ze go sprzedalem zwidkowi :| |
to tak jak ja papuga tobie HuesHuesAHuEAs
jok. |
Witam ;] Zapraszam na mój własny server cs'a 1,6:]
[PL] Poznanski Server [TP] 91.102.114.185:27032 Slotów : 16 Hasło : uq Server : non-steam Server by Thellius [ Yaro, Maggoty ] i Astebrith [ Kancik ] |
steam czy non steam?
|
witam serdecznie zapraszam na melanrz do lubonia 25 wrzesnia poniewasz moja koleszanga ma urodzinyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
z procentow tymbark or kubus plej |
Sasho Pansa owned
Wedelk takze za co ?? i co z reszta?B) |
Anumisek FAIL
Banished: until Oct 15 2008, 02:50:30 CEST because of using unofficial software to play |
Cytuj:
|
Cytuj:
(chyba że mi się przesłyszało) co do seta to chodziło mi o tego z jołena, ale możesz sobie zostawić axe bo sword > axe. @Tymuss pamiętaj że ciekawo¶ć to pierwszy stopień do złapania hunta u Vision xD |
Cytuj:
|
spaf
lefel: trzysta x/ |
Cytuj:
|
spaf= bot mines
gremar= bot mines rodine=bot bogi mestor=bot bogi azor=bot frost orzech=parodia |
Cytuj:
17:50 Maximilianex [8]: boce na trollach w veno |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:25. |
|