![]() |
Eloszka pajmol gdzie teraz oracie?
Daj znać tutaj, albo złap mnie na antice, Onyxiz mocio aka buden |
wielu jak wie mam wiele obowiazkow a rel, jak zostaje chwilka wolnego czasu moge w cos pograc.
pomozcie wybrac, dota czy tibia ? |
twoja stara ! :cup:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja narazie gram tylko PDL (www.ligapdl.pl) z powodu ograniczenia czasowego, a wy co publiczne na garenie gracie ?:D
|
Cytuj:
Heroes of Newerth, zapraszam!;D wiele osob to do doty porownuje, nie wiem nie gralem w dote ale gra jest przetibijska hon>ol |
Cytuj:
|
witam wszystkich, czasem czytam tutaj wasze wywody na rozne tematy i gdy zobaczylem temat hon/dota nie moglem ominac xD, znalazlem jakies stare konto.
@hon zostal zrobiony na podstawie dota tylko na lepszym silniku graficznym i przez innych tworcow, jesli sie nie myle dalej jest w wersji beta? przestalem grac w to przed wprowadzeniem "potmy" chetnie czasem jeszcze bym zaral z kims jakas dote, bo puby to strata czasu @Karol oczywiscie w dote graj xD, a co do tego pdla to adminem jest moj rl -thecupoftea- bestzor polish player ^^ Lili Nevis/ |
to podrzuc mu zeby mi kapitana dal na pdl2 :D
kakej wstrzymaj sie narazie, na garenie te puby grac to nie mam sily juz :D w dote dlugo dlugo gram :D |
Kiedy iridia zostanie usunięta?
|
Cytuj:
wczoraj :baby::baby::baby: |
Jak tam Iridia się ma?
Warto zaczynać? ;-) |
Yhm..........
|
750k Iridia za 75zl jak cos to PW wystawiam aukcje dla zainteresowanych pozdro
|
Po wojnie...
Infinitas i We dont care wygrali. Dziękuję koniec imprezy. |
Cytuj:
|
witam. w sumie sam jestem ciekaw jak sie prezentuje swiat, atmosfera i jakich ludzi mozna tutaj spotkac:) prosze o konretna i szczera wypowiedz jakiegos gracza z iridi:) pozdro
|
Cytuj:
-brud -smród - i ubóstwo |
Może niech Ci którzy grają zdadzą krótki reportaż na temat obecnej sytuacji politycznej Iridii i opowiedzą po krótce o ostatnich najważniejszych wydarzeniach? Szczególnie interesują mnie losy Bongo Teamu-kiedyś z nimi grałem, a teraz mam trochę wolnego czasu i mógłbym ich znowu zanudzać na śmierć swoją osobą ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:20. |