![]() |
|
Jako, iż jest to forum od zdjęć, dodam fotke zrobioną u Donatana :D
http://img504.imageshack.us/img504/3651/lasthopegy6.jpg Ostatnia nadzieja Donia :D |
Cytuj:
|
szkoda don ze twojego zdjecia na rl fotach refugia nie moge znalezc bylo taaaaaaaaaakie słiit
|
@KonioMaster
Takie eq i bez aola? :D |
Cytuj:
|
Don potrzebuje pomocy Boga ...
WY*******AJ jak nikt cie tu nie chce |
Cytuj:
@up i z tym sie zgodze |
Cytuj:
|
Cytuj:
@terashit, Naadal nie poprawiles poziomu swojej wypowiedzi. Konczy sie ona na "wy*******aj jebany psie HWDP i chuj w dupe 997 jestem ELO!" To juz staje sie nudne : ( |
Dawac SS a nie znowu jakis wam sie temat trafia i znowy 4 strony beda tylko ojednym
|
Jak dla mnie to możesz sobie tutaj nawet iglo zrobić aaa i tak poza tematem, po znakach interpunkcyjnych nie stawiamy kropek :) =*
|
Cytuj:
|
Taa chodzi mi o "smila" :) składa sie ze znaków interpunkcyjnych ( nawiasów ) "nieuku" :)
|
Hahaha mówi wam coś cytat "kto jest bez grzechu niech 1 żuci kamieniem" czekam na wasze posty mam nadzieję że da wam to coś do myślenia. Ja tam do żadne gildii nie mam nic tylko że "panowie" z NS blokują graczy na potworach gdzie popadnie a ich szef ma to gdzieś i grozi kolejnymi blokami. ;p Teraz nic do nich nie mam bo się wkurzyłem i zagrałem w WoWa już do tej p****onej gry nie wrócę^^
^.- @Down @2down N/c |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak mam zły humor to paczę na forum co piszecie. Od razu mi się Polepsza.
ps. Żal |
Cytuj:
Po drugie mamo - może nie wykaże się wiedzą historyczną, a Ty na pewno nie polonistyczną =* Po trzecie mamo - idź już spać jutro wtorek więc do piątku bliżej niż dalej =* Strasznie ciekawie mi się z Tobą polemizowało, lecz teraz idę obejrzeć jakiś dobry film i walić spać :) pozdrówka :* |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:18. |
|