![]() |
Cytuj:
Pozostaje jedynie czekac na film wmv;) |
Cytuj:
Hail _/ |
Pozostaje mi tylko pogratulowac tego jakze waznego fraga i udanego OB,
czekam na 100 fraga. Ciekawe kto bedzie mial zaszczyt nim byc :) HAIL REAL PLAYERS (czyt. EM) |
,..
Hail idiots from EM.
Spojrzcie jak oni sie zachowuja po zabiciu Nemtora. Eli padl chyba dwa razy, ale nigdy co nie robilo z siebie takich orgazmotronow. CHlopaki go get the life i nie dostancie okresu z wrazenia -.-, bo i tak przegracie ta wojne xD Masak + Nemtor = wasza porazka |
Cytuj:
Hail EM |
http://rapidshare.com/files/24423560/Nemtor*****.html
wmv (a przed tym kropka) zamiast gwiazdek. Krotki filmik. Sorry za kiepska jakosc ale nie mam na kompie odpowiednich progsow. |
...
Eh?
TO nie jest ten sam masak co zabil kiperlane? |
Cytuj:
Nie wspominajac ze walczylismy bez anubis i wizaka (~700 sd power) Boom Biddy Bye bye ! |
Cytuj:
|
Cytuj:
@ EM. Cieszycie się, że Nemtor padł a tymczasem Eli poległ wam już 2x i zawsze mieliście jakieś wymówki co do tego jak padał, a padał jak mucha. ;< @ OB Gz for EM, nic więcej nie można powiedzieć :]. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Myślę, że się mylisz... przecież knight uhnie się za dużo więcej hp niż sorc zdąży uzupełnić manę... ktoś może cię uhnąć... ale nikt nie może cię "manasnąć" :D przemyśl to ;) może się mylę ? pozdro |
@up
jemu chodzi o to, że na OB 235 MS w opałach robi wziuuuut i go nie ma na niczyim ekranie już, i wraca z full maną. A 225 EK nie wszystkim ucieknie. |
Cytuj:
p.s wczesniej zdarzaly sie sytuacje gdzie niewiele brakowalo (np. uciekl nam na 5 hp- screen na oficjalnej stronie EM www.em.hemstrom.net) p.s screen z wczorajszego battle: http://i33.photobucket.com/albums/d8...7/Nemtorex.jpg |
Ale Eli też może używać time ringa i bohów co nie ;p ? i nie koniecznie każdy trapnięty pada... jeśli ekipa jest zgrana, będą go uhać/ sioować, chyba że są to cipy, które widzą lidera w opałach i uciekają ;|
|
Cytuj:
A Nemtor w tym osprzecie +utani gran hur przebiega odleglosc monitora w 1 sekunde. |
Cytuj:
Poza tym Nemtor jest jednak dużo szybszy od Eliego. |
Cytuj:
A poza tym Eli nie musi co chwila znikać z pola widzenia, aby się namanasować ;) Szkoda że ciebie nie było na tym OB :( Myślisz, że byłbyś free fragiem? szczerze... moim zdaniem dobrze, że ostatniej nocy spałeś. Bez urazy ; * |
Cytuj:
Nawet sobie nie wyobrazasz jak mnie to denerwuje ze nie moge pokazac co potrafie:( |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:42. |